- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 83
Gec dolleemiydi yani ultrason da da 7+2 mi görünüyordu?Benimde yok hiçbir belirtim şükür dün 7+2 de duyduk kalp atışını normal yani panik yapmayin sizinki de duyulur hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gec dolleemiydi yani ultrason da da 7+2 mi görünüyordu?Benimde yok hiçbir belirtim şükür dün 7+2 de duyduk kalp atışını normal yani panik yapmayin sizinki de duyulur hayırlısıyla
geç döllenme değil satla uyumlu sata göre dün 7+2 idim ultrasonda da 7+2 çıktı canımGec dolleemiydi yani ultrason da da 7+2 mi görünüyordu?
Evet canım çok şükür ki yumurta yiyebiliyorum. Bi de kıymaya karşı da bi tiksintim yok. Köfte bile canım istemiyor ama kavrulmuş kıyma falan yiyorum tuhaf bişey oldu bana hamilelik tamamen tuhaf bişey zatenmalesef hiçbir şey hayvansal proteinin yerini tutmuyor, ama ilk 3 ay bunlar sorun değil bebek sizden alacaktır....yine de acıktığınızda et yiyemiyorsanız bile alternatifi bol yumurta olabilir, ben günde 3-4 tane yiyorum değişik değişik çeşit çeşit yapıyorum...et yerine tavuk balık hindi de tercih edilebilir. baklagil, yoğurt, peynir vb. protein oranı yüksek olsada maalesef etin yerini tutmuyor, en uygunu ciddi tiksinti varsa hergün yumurta yiyin.
Merhaba hanımlar.doktordan çıktım sat gore 6+2 vajinal de bile kalp atımı alamadık haftamla uyumlu görünüyor ultrasonda yalnız yumurtlamama göre de 5+6 olmalı.beta verdim sonucu bekliyorum.bebek yolk vardı
İnşallah oyledir beta sonucunu bekliyorum bakalımCanım cihazdandır o. 6+2 erken paniğe gerek yok herkes 7lerde duyuyor genelde
geç döllenme değil satla uyumlu sata göre dün 7+2 idim ultrasonda da 7+2 çıktı canıBen daha oncede gittiginizi düşündüm kalp atımı için.
Bize haber ver canım olur mu. Çok ihtiyacım var güzel haber duymayaİnşallah oyledir beta sonucunu bekliyorum bakalım
Hamileliği mi ?Siz nsl öğrendiniz bebeğinizi
Henüz erken geç döllenme vs oluyor büyük ihtimalle öyle. Yolk varmış sakin ol, ferah tut içini haftaya kesin görünürMerhaba hanımlar.doktordan çıktım sat gore 6+2 vajinal de bile kalp atımı alamadık haftamla uyumlu görünüyor ultrasonda yalnız yumurtlamama göre de 5+6 olmalı.beta verdim sonucu bekliyorum.bebek yolk vardı.
Canım erkendir belki. Kese de mi 5+6 ile uyumlu?Merhaba hanımlar.doktordan çıktım sat gore 6+2 vajinal de bile kalp atımı alamadık haftamla uyumlu görünüyor ultrasonda yalnız yumurtlamama göre de 5+6 olmalı.beta verdim sonucu bekliyorum.bebek yolk vardı.
Ben de 6+5'te gideceğim. Çok da uzatmak istemiyorum, kontrol sürem vardı.. ama erken gibi de geliyor biraz. 7+1 ile 3 gün var arada :) İnşallah biz de duyarız ya.. Size maşallah.. Darısı başımızaBe 7+1 de duydum. 4+1 de keseyi karından görmüştü 10gun sonra gel kalp atisi için demisti ama şehir dışında olduğum için gitmemiştim. Karından hem görseli hemde ses olarak duyup gördüm. Görmezseniz endişe etmeyin cihazın kalitesi çok etkiliyor. Kimi cihazlar daha geç yakalayabiliyor. Bu sizde endişe etmesin sakın gidince bize de haber verin olur mu
Hapşurursam, öksürürsem, aniden kalkarsam falan kasığıma ağrı saplanıyor. Bu da belirti sayılmaz bence :) Çok şükür başka bir sıkıntı yok Ne güzel ya Rahat rahat geçiririz inşallah, boşverin.. Olmasın bir şey :)Kızlar 6. haftada belirtileriniz nelerdi? Ya da belirtisi olmayan da varmıydı ?kızımda bulantılarım başladıktan sonra 16. Haftaya kadar falan devam etmişti ama şuan neredeyse hiç yok gibi endişeleniyorum/olsa bi dert olmasa bi dert
Çok üzüldüm canım ben böyle durumlarda ne diyeceğimi inan hiç bilmiyorum Rabbim gönlünüze göre en hayırlısını tez zamanda verir inşallahKaybettim canım malesef
İnşallah bulaşmamıştır ama varsa da kolaylıkla atlatırsınız inşallah.. Çok duyuyoruz. Üzülmeyin.. Geçer gider hayırlısıyla Tabi inşallah yokturKızlar acilll iş yerinde yanımda çalışan iki Arkadaş kovit pozitif ve benim de boğazım ağrıyor napcam ben pozitif se benimde bebeğe zararı varmı.. moralim çok bozuldu şuan
Test verdim bekliyorumİnşallah bulaşmamıştır ama varsa da kolaylıkla atlatırsınız inşallah.. Çok duyuyoruz. Üzülmeyin.. Geçer gider hayırlısıyla Tabi inşallah yoktur
Canım ya.. Allah güç versin inşallah.. Yakın zamanda sağlıkla ve hayırlısı ile kavuşursunuz inşallah.. Çok üzüldüm..Kaybettim canım malesef
Nacizane tavsiyem diyetle çözmeye çalışın, igneye başlarsanız vücut ona göre kendini çok gevşeticek, son çare olarak demislerdi bana. 12.haftayi beklemeyin bulunduğunuz ildeki fakülteye kendiniz iç hastalıklarına gidin onlar sizi endokrine yönlendiriyor, gebelik sekerini direk gönderiyorlar zaten. Endokrinde önce takip istiyor birsuru test istiyor ve fakültenin perinatoloji polikliniginden konsültasyon istiyorlar, endokrin, perinatoloji ve diyetisyen üçgeninde ilerliyor süreç haricinde kendi kadin dogumcunuza gitmeye devam ediyorsunuz zaten. Bence direk kendiniz gidin süreci başlatın 12.haftaya kadar beklemeyin derim çünkü bir günde gebelik şekeri anı yükselebiliyor. Bana diyetle kontrol altına alınmaya calisilmadan direk iğne başlatılması pek doğru gelmedi açıkçası. Tabi tercih sizin tabikide. Birde nacizane tavsiyem önceki kötü deneyimlerinizle sürecinizi karsilastirmayin farkında olmadan kendinizi strese sokuyorsunuz ve stres te seker tansiyon u tetikliyor. Hep iyi olumlama yapın. Çok geçmiş olsun şimdiden.Kuzum cok tesekkur ederimmm ben valla bir onceki kotu gebelik tecrubemden dolayi 1 gun bile kucuk ciksa panik olacakken 1 hafta kucuk cikinca bayagi bir panik oldum :/ aslinda kadin dogumcum istememisti ama aile hekimim herseyine bakicaz dedi onu da secmis hatta kendi dr um iyiki bakmis yuksek cikmis dedi 4 hafta sonra nasipse 12 haftalik olunca bi daha kontrol edelim dedi. Eger yine yuksek ise o zaman igne baslayacakmis.endokronolojiyi bir sonraki kontrolde sorcam kuzum iyi hatirlattin
Canım isim bilgilerimizi paylasmiyrouz listede son adet tarihini paylasirmisin ona göre hemen ekleyeyimE. 20 yaşındaym ilk çocuk kahramanmaras 54 kilo sadece kaset testen biliyorum hamileliğimi
İns oyledir.hayir kese bebek 6+2 ile uyumluCanım erkendir belki. Kese de mi 5+6 ile uyumlu?