Canim umarim kisa sürede geçerKızlar okuyamıyorum telefona bakamıyorum bulantılardan çok kötüyüm bulantısı olan arkadaşlar ne yapıyorsunuz? Sabah öğle akşam aynıyım uyurken bile bulanıyor artık. Prilam kullanıyorum dramamıne kullanıyorum zofer kullanıyorum zaten faydasını görmedim daha çok kusturacaktı beni dramamın o yüzden bıraktım onu zehir gibi. ilaçları zorla içiyorum zaten. Biri bitiyor diğeri başlıyor anlamıyorum gerçekten de. Yatalak gibiyim evde yatıyorum ayağa kalksam başım dönüyor bulantılarım yüzünden. Başımın ucunda hep poşet var her an çıkaracak gibiyim. Çok mutsuzum ya hem de çok.
Zencefil in mide bulantisina iyi geldiğini ben de bir yerde okudum ama hamilelikte nasil tüketmek lazim bilmiyorum. Bilen varsa yazabilir mi :)Canim umarim kisa sürede geçerbn sadece sık sık bisey yemezsem midem bulaniyo bilmiyorum ama mfk ürünü olan fodega kullanıyorum folik asit. Bir defa hoca bu takviyenin mide bulantisina da iyi gelecegini soylemisti. Icinde zencefil ekstresi var sanirim o ise yariyor.
En son on haziranda adet oldm birdeTabikideeehemen bilgilerinizi alayım efenim hemen ekleyivereyim yaş şehir sat kaçıncı çocuk ve kilo
Ben de kayıplar yaşadığım için endişeni çok iyi anlıyorum ama sakin kalmaya çalış bebeğinin güzelce gelişmesi için. Burada şahit olduğum durumlar oldu, 1-2 arkadaşın da 1 hafta geride çıkmıştı, sonraki haftalarda toparlayıp haftasının önüne bile geçtilerKuşum benim aile hekimim herseyine baktircam demisti o secmis onu. Yoksa dr um istememisti. Hatta dr um iyiki bakmis yuksek cikmis 12. Haftada kontrolde biz yine bakalim takipte olalim dedi. Benim ilk gebelikte de kuzum 10 haftaya kadar gayet guzel gelmisti sonra bebegim kuculdu 6+4 te alindi. Kalbi durdugu icin kuculdu yaniondan 1 gun kucuk ciksa bile panik olcakken 1 hafta nerdeyse kucuk cikti o sebeple biraz panigim
İnşallah canımın içi bu arada kovitm galiba çevrede çalışma arkadaşlarım full pozitif benimde dünden beri boğaz ağrısı baş ağrısı başladıYarin guzel haberlerinle gelecegine inancim tam kuzum bu arada heyecanla haberlerini bekliyorum minik kuzunun❣
Acaba çayını yapsak iyi gelir mi ki bugün doktor kontrolüm var mutlaka sorucam bunuZencefil in mide bulantisina iyi geldiğini ben de bir yerde okudum ama hamilelikte nasil tüketmek lazim bilmiyorum. Bilen varsa yazabilir mi :)
Medicalpark sitesinde şöylediyor,Zencefil in mide bulantisina iyi geldiğini ben de bir yerde okudum ama hamilelikte nasil tüketmek lazim bilmiyorum. Bilen varsa yazabilir mi :)
Ay çok sevinirim ben şimdi icicem hamilelikte çayı icilebiliyormus ama kullanım sıklığı ne olmalı bir yan etkisi varmi sorabilirseniz cok iyi olurAcaba çayını yapsak iyi gelir mi ki bugün doktor kontrolüm var mutlaka sorucam bunu
O haftalarda sık sık kasık ağrısı batması yasaniyor yani bn cok yasadim hala bazen oluyor. Tabi dr una mutlaka sor. Bn sordugumda cok yani o yuzden normal bi sıkıntı yok demistiGünaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir bende 5+2 ile birlikte mide bulantısı güncellemesi geldi midem çok fena dün yoldan geldik şükür kahverengi lekelenme başka olmadı ama bu sefer de kasık ağrısı başladı gece de devam etti su an da var var mi bu durumu yaşayan? Zaten normalde panik biriyim bu bebek beni iyice panik atak yaptı
Okuduğuma göre dinlenince geçmeyen ağrıdan endişelenin diyordu ben de dinlendim geçmedi geceden beri o biraz endişelendirdi umarım bir sıkıntı yoktur çok yoruldum onun da bi etkisi olabilir insallah öyledirO haftalarda sık sık kasık ağrısı batması yasaniyor yani bn cok yasadim hala bazen oluyor. Tabi dr una mutlaka sor. Bn sordugumda cok yani o yuzden normal bi sıkıntı yok demisti
Çok mu uzun süre yolculuk yaptın canımOkuduğuma göre dinlenince geçmeyen ağrıdan endişelenin diyordu ben de dinlendim geçmedi geceden beri o biraz endişelendirdi umarım bir sıkıntı yoktur çok yoruldum onun da bi etkisi olabilir insallah öyledir
benim de bir öncekinde 6. haftada düşük olduğundan korkuyorum, ama doktor korkma yeri çok iyi sıkıntı yok diye özellikle belirtti....hayırlısı diyelim artık...belirtiler mden yanması göğüslerde hasssasiyet ve aşırı uyku var, ama belirti olması bence bir gösterge değil....ilk çocuğumda nerdeyse hiç belirtim olmamış çok rahat bir hamilelik geçirmiştim, bu baştan belli etti kendini öyle olmayacak gibi.Merhaba bugun tam 6 haftalik olduk hersey yolundadir umarim haftaya belli olacak insallah biraz korkuyorum acikcasi sizde durumlar nasil belirtiler varmi
Günaydın kuzum bu haftalarda bendede oluyordu Dr bebek yerleşmeye başlayınca kasık ağrısı bazı gebelerde olur demişti sürekli ve şiddeti artmiyorsa normaldir korkma kendini yorma dinlen geçer inşallahGünaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir bende 5+2 ile birlikte mide bulantısı güncellemesi geldi midem çok fena dün yoldan geldik şükür kahverengi lekelenme başka olmadı ama bu sefer de kasık ağrısı başladı gece de devam etti su an da var var mi bu durumu yaşayan? Zaten normalde panik biriyim bu bebek beni iyice panik atak yaptı
12 saat sürdü canım aralarda kalktım yürüdüm ama yordu yine deÇok mu uzun süre yolculuk yaptın canım
İnsallah canım sorayım yine de doktora bugün bakalım insallaj sıkıntı yoktur bazen artıyo bazen sızı gibi devam ediyoGünaydın kuzum bu haftalarda bendede oluyordu Dr bebek yerleşmeye başlayınca kasık ağrısı bazı gebelerde olur demişti sürekli ve şiddeti artmiyorsa normaldir korkma kendini yorma dinlen geçer inşallah
malesef hiçbir şey hayvansal proteinin yerini tutmuyor, ama ilk 3 ay bunlar sorun değil bebek sizden alacaktır....yine de acıktığınızda et yiyemiyorsanız bile alternatifi bol yumurta olabilir, ben günde 3-4 tane yiyorum değişik değişik çeşit çeşit yapıyorum...et yerine tavuk balık hindi de tercih edilebilir. baklagil, yoğurt, peynir vb. protein oranı yüksek olsada maalesef etin yerini tutmuyor, en uygunu ciddi tiksinti varsa hergün yumurta yiyin.Evet zaten hafif şeyleri yiyebiliyorum sadece. Et yemiyorum diye vicdan azabı duyuyorum bi yandan ama elimde de değil. Hiç canım istemiyor. İyi olana kadar hafif şeyler yiyeceğim sadece dediğin gibi
Canım dinlenme şansın varsa bol bol uzan. Oluyor arada geçmeyen kasık ağrısı. Yormamak lazım kendini. Doktorum kanama olmadıkça ağrıya takılma dedi. Biraz daha dinlenirsen geçer kalkmamaya çalış. Benim de ara ara oluyorİnsallah canım sorayım yine de doktora bugün bakalım insallaj sıkıntı yoktur bazen artıyo bazen sızı gibi devam ediyo
Bulantı olursa kız olmazsa erkek derler biz de. Oglum da hiç bulantı yoktu, bu bebişte de yok bakalım tutacak mi. Tabi en önemli sağlıklı olsunKızlar daha önce doğum yapmış olan ya da çevresinden duyanlar şahit olanlar var mı? Mesela belirti çok yaşıyorsan kızın olacak, ekşi yersen kızın olur, cildin kötüleşirse kızın olur, tatlı yersen erkek olur gibiii. :)
Ah kuzu kaç kutu gaviscon bitirdim. Her yemekten sonra içiyorum simdi biraz hafifledi ama uyku ve yorgunluk son sürat devamKızlar selam,
ben de 5 haftalık hamileyim, vajinal ultrasonda kese göründü, 39 yaşındayım 2. gebeliğim, bu gebeliğimden önce 6. haftada düşük oldu o sebeple bunda da çok korkuyorum, ilk hamileliğimde yaşamadığım belirtiler yaşıyorum, 2-3 gündür acayip mide yanmam var, 5. haftadan itibaren mide yanması yaşayan var mı ? ve araba kullanırken bile uyuyakalacağım diye korkuyorum aşırı bir ağırlık var üstümde...
hepinize sağlıklı günler diliyorum.
Ben de aşırı sinirlilik var, progesteron kullanmıyorum ama hormonlar sanırım. Biri bişey dese catacak yer arıyorum resmenArkadaşlar sizde gerginlik tahammül edememe ve çabuk sinirlenme oluyor mu ben resmen terör estiriyorum elimde değil çok tepkiler veriyorum canım çok sıkkın sanki depresyondaymışım gibi progesteron ilaç mı yapıyor acaba bilemedim çok gerginim evde iş yerinde olan problemler canımı çok sıkıyor anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?