2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bende onu kullanıyorum.benim Dr genelde öyle ilaçlar veriyor durumunuz varsa alın yoksa değiştirmesini isteyin
Teşekkür ediyorum aslında dün alacaktım ama buradaki arkadaşlara da bir sorayım danışayım istedim kullanan var mı diye :)

Doktorum sorun yok dedi doktorum malesef bana 1 buçuk saatlik bir mesafede pazartesi günü randevum vardı zaten. Benimde ara ara leke şeklinde

Evet tam olarak adet olacakmışım gibi gelen ağrılar dinlenince geçiyor.fazla yorulunca falan oluyor genelde
Kendini yorma canm bence mesela 40 dk ayakta kaldiysan git birazda uzan dinlen sonra devam edersin
Yok kuzum ağrım yok şükür
Kanama alanı mi var acaba ben az bı kahverengiden koyu lekelenme görsem ertesi gün doktora gidiyorum kanama alanı varmış ama eski yada içi boşalmış falan der ağrısız lekelenmelerle kanama alanı içini boşaltıyor sanırım bebislerimiz sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

Öncelikle teşekkür ediyorum, aslında ücretine takılmadım sadece diğeriyle içeriğinin farkı nedir, neye göre öneriyorlar.. Devlet hastanesinin doktoruydu tam anlamıyla bilgi alamadım geçiştirir gibi davrandı, ilk gebelik bilgilendirmedi vs vs...

Durumunuz varsa alin bana da folidoce önerdi. B12 var icinde. devletin verdigi folbiol de çok yüksek miktarda folik asit var onu hamile kaldıktan sonra kullanmanin iyi olmadığını duymuştum. Diğer konuyu bilmiyorum.
Akşam alıp başlayayım bari çok fazla yorum görememiştim bu marka için, Teşekkür ediyorum :)

Kızlar bugün rüyamda bebeğim oluyormuş ama çok küçük kuş kadar bişey emziriyorum hemen süt geliyor emdikçe bebek büyüyüp kilo alıyordu 6 7 aylık çocuk kadar oluyor maşallah çok ağırlaşıyor cinsiyetini bilmiyorum çok merak ediyorum o sırada uyandım sizce hayır mıdır rabbim hayırlara çıkarsın

Pazartesi kontrolüm var bakalım. Doktorum normal olduğunu söyledi, dinlenmemi söyledi. Kanama artarsa 1 buçuk saat yol gelsem olur mu dedim riskli olur o tür durumlarda yatmayı öneriyoruz dedi. Aktif kanama olarak değilde, leke gibi benim önce kırmızı sonra açık kahve

Benimde bulantılar kesildi 6 haftamda bulantılar vardı şuan 7 haftamda yok gibi bişey ama iştahım da kapalı

Aynıyız valla nasıl baş edecegim bununla anlamadım ki

İnşallah bir sorun yasamazsin canm stres yapma bende de oluyor 3 haftadır kahve leke sıkma canını

Sizde en azindan belirti 1 haftada olsa olmuş bende hiç yok
Ya hiç belirtim olmasa tedirgin olmazdım çünkü çok var çevremde hiç belirti yaşamayıp sağlıklı doğum yapan ama belirtiler şiddetli olup bir anda kesilince insan tereddüte düşüyor bebeğe bir şey mi oldu acaba diye. Allah korusun kalbi durabiliyormuş ve anne çoğu zaman bunu muayenede öğreniyormuş ama sizde hiç belirti olmamış siz şanslı taraftasınız maşAllah

Bende follattro kullanıyordum önce şimdi folidoce ikiside güzel

Canım her hamilelk farklı oluyor hep içinden olumlama yap, güzeli cagir ama öyle bir süreçten gectysen ilkinde kontrlu elden bırakma yine de.
Benim ilk hamillgmde en ufak bir sorun olmamıştı doğuma kadar ( kontrolde su tamamen bitmiş diye acil sezeryana alındım)
O yüzden şuana kadar rahatım ilk hamillgmde de ayda 1 gitmiştim. doktorum ne derse o şekilde devam edecgm, umarım hep güzellikle geçer hepimizin hamillgi

Canım hepsinin içeriği benzer olsa da mg olarak ve içeriği çeşit olarak farklılık gösterebilir canım öyle anlarda sakın kalıp mutlaka tekrar tekrar sorun. Elbet cevap verecektir devlet hastanesinin doktorları saniyeye yarışıyorlar. Hastayla ilgilenme süresi çok az. Gecistirir gibi cevap verince hemen dışarı çıkıyoruz ya onlarında işlerine geliyor. Sorun cevap alamazsanız bir daha sorun. Baktı cevap vermeden gitmeyeceksiniz çok güzel kısaca izah ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…