Teşekkür ediyorum aslında dün alacaktım ama buradaki arkadaşlara da bir sorayım danışayım istedim kullanan var mı diye :)Bende onu kullanıyorum.benim Dr genelde öyle ilaçlar veriyor durumunuz varsa alın yoksa değiştirmesini isteyin
Doktorum sorun yok dedi doktorum malesef bana 1 buçuk saatlik bir mesafede pazartesi günü randevum vardı zaten. Benimde ara ara leke şeklindeCanım pazar günü benim de kahverengi lekelenmem oldu acile gittim. Kanama olmadıkça korkmanıza gerek yok dedi doktor. Lekelenmeler sorun değilmiş. Gerçi senin miktarını bimiyorum benim bir seferlik olmuştu. Doktora gitmen iyi olabilir şimdi ben sorumluluk almayayım. Ama korkacak bişey olmadığına eminim yine de
Yok kuzum ağrım yok şükürAğrı oluyor mu canım benim 4 temmuzdan beri ara ara hep kahverengi lekelenme oluyor alıştım artık ağrı olmayınca doktorum sorun değil diyor ama bende endişe etmiyor değilim
Kendini yorma canm bence mesela 40 dk ayakta kaldiysan git birazda uzan dinlen sonra devam edersinEvet tam olarak adet olacakmışım gibi gelen ağrılar dinlenince geçiyor.fazla yorulunca falan oluyor genelde
Kanama alanı mi var acaba ben az bı kahverengiden koyu lekelenme görsem ertesi gün doktora gidiyorum kanama alanı varmış ama eski yada içi boşalmış falan der ağrısız lekelenmelerle kanama alanı içini boşaltıyor sanırım bebislerimiz sağlıklı olsunda gerisi önemli değilYok kuzum ağrım yok şükür
Öncelikle teşekkür ediyorum, aslında ücretine takılmadım sadece diğeriyle içeriğinin farkı nedir, neye göre öneriyorlar.. Devlet hastanesinin doktoruydu tam anlamıyla bilgi alamadım geçiştirir gibi davrandı, ilk gebelik bilgilendirmedi vs vs...Folidoce kullanılıyor canım. Mesela benim doktorum folattro önerdi onu kullanıyorum. Canım dün eczanedeydim sağlık ocağının yazdığı ilaçları almaya gelen bi teyze vardı. Bir dünya para çıktı kadına. Eczacı şunu dedi çoğu ürünü karşılamıyor şuanda, karşıladığı ürünleri de çok düşük oranda karşılıyor. İlaç paraları hastaya yükleniyor diye. Neden önerdi doktorunuz bilemem , doktorunuza sorsanız size daha net cevap verebilir fakat benim tahminim kaliteli içeriği dolgun ürünler ödeme kapsamında değil yada ödeme kapsamında olan ürün içeriği kullanmanız gereken takviyeleri karşılamadığı için bunu önermiş olabilir.
Akşam alıp başlayayım bari çok fazla yorum görememiştim bu marka için, Teşekkür ediyorum :)Durumunuz varsa alin bana da folidoce önerdi. B12 var icinde. devletin verdigi folbiol de çok yüksek miktarda folik asit var onu hamile kaldıktan sonra kullanmanin iyi olmadığını duymuştum. Diğer konuyu bilmiyorum.
Pazartesi kontrolüm var bakalım. Doktorum normal olduğunu söyledi, dinlenmemi söyledi. Kanama artarsa 1 buçuk saat yol gelsem olur mu dedim riskli olur o tür durumlarda yatmayı öneriyoruz dedi. Aktif kanama olarak değilde, leke gibi benim önce kırmızı sonra açık kahveKendini yorma canm bence mesela 40 dk ayakta kaldiysan git birazda uzan dinlen sonra devam edersin
Kanama alanı mi var acaba ben az bı kahverengiden koyu lekelenme görsem ertesi gün doktora gidiyorum kanama alanı varmış ama eski yada içi boşalmış falan der ağrısız lekelenmelerle kanama alanı içini boşaltıyor sanırım bebislerimiz sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
Benimde bulantılar kesildi 6 haftamda bulantılar vardı şuan 7 haftamda yok gibi bişey ama iştahım da kapalıkızlar belirtileri kaybolan var mı ?Ben 7+3 teyim çok şükür keseyi ve bebişimizi gördük doktor her şey güzel yolunda dedi kalp sesini de duyduk. Bir hafta önce inanılmaz bulantım halsizliğim oluyordu. Şimdi hiçbir şey yok. Ne bulantı ne halsizlik ne kasık ağrısı hatta göğüs hassasiyetim bile azaldı. Sanki hiç hamile değil gibiyim. Benim belirtiler toplasam bir hafta sürdü sonra bir anda kesildi sizce normal mi bu?
Aynıyız valla nasıl baş edecegim bununla anlamadım kiBen çok fena inişli çıkışliyim. Eşim bana hormon reis diyor suansurekli uykum geliyor yorgunum kolumu kaldirmak istemiyorum normalde hiç yerinde durmayan uykuyu sevmeyen kıpır kıpır biriydim çocuk her şeyimi sömürdü☺
Var canım malesef. Yerleşim yeri çok sağlıklı değil dedi doktorda nasip artık nasibi varsa gelecekBen duymadım canım öyle bir risk yok dimi sende? Öylesine sordun umarım
İnşallah bir sorun yasamazsin canm stres yapma bende de oluyor 3 haftadır kahve leke sıkma canınıPazartesi kontrolüm var bakalım. Doktorum normal olduğunu söyledi, dinlenmemi söyledi. Kanama artarsa 1 buçuk saat yol gelsem olur mu dedim riskli olur o tür durumlarda yatmayı öneriyoruz dedi. Aktif kanama olarak değilde, leke gibi benim önce kırmızı sonra açık kahve
Ya hiç belirtim olmasa tedirgin olmazdım çünkü çok var çevremde hiç belirti yaşamayıp sağlıklı doğum yapan ama belirtiler şiddetli olup bir anda kesilince insan tereddüte düşüyor bebeğe bir şey mi oldu acaba diye. Allah korusun kalbi durabiliyormuş ve anne çoğu zaman bunu muayenede öğreniyormuşSizde en azindan belirti 1 haftada olsa olmuş bende hiç yok
Yani bu durumu yaşayan arkadaşlar varmış normal demek kiBenimde bulantılar kesildi 6 haftamda bulantılar vardı şuan 7 haftamda yok gibi bişey ama iştahım da kapalı
Bende follattro kullanıyordum önce şimdi folidoce ikiside güzelFolidoce kullanılıyor canım. Mesela benim doktorum folattro önerdi onu kullanıyorum. Canım dün eczanedeydim sağlık ocağının yazdığı ilaçları almaya gelen bi teyze vardı. Bir dünya para çıktı kadına. Eczacı şunu dedi çoğu ürünü karşılamıyor şuanda, karşıladığı ürünleri de çok düşük oranda karşılıyor. İlaç paraları hastaya yükleniyor diye. Neden önerdi doktorunuz bilemem , doktorunuza sorsanız size daha net cevap verebilir fakat benim tahminim kaliteli içeriği dolgun ürünler ödeme kapsamında değil yada ödeme kapsamında olan ürün içeriği kullanmanız gereken takviyeleri karşılamadığı için bunu önermiş olabilir.
Canım her hamilelk farklı oluyor hep içinden olumlama yap, güzeli cagir ama öyle bir süreçten gectysen ilkinde kontrlu elden bırakma yine de.ne güzel :) ben hiç böyle rahat olamıyorum ya ikinci gebeligim olsa da
bugune kadar birkaç randevuya gittim en son dün lekelenme oldugu icin gittim. normal düzende de 3 haftada bir gitmek istiyordum ama eşim dün bundan sonra ayda 1 gideriz herhalde dedi bende bir hayalkırıklıgı :/ erkekler bizim kadar heyecanlı olmuyor sanırım bu süreçlerde.
benim önceki gebeligimde düşük riskim vardı 2 haftada bir gidiyordum kontrole. koskoca bir ay benim icin cok uzun süre, hele ki bebegin hareketlerini hissetmediğimiz şu dönemde. siz ne düşünüyorsunuz ayda bir mi gideceksiniz?
Hormonlardan canımKızlar bende mod değişiklikleri olmaya başladı anlamadığım derecede bı çok iyiyim neşeli enerji dolu hissediyorum bı çöküyorum sanki böyle yaşama sevincim gitmiş gibi
Kafalar karışık son bir kaç gün
Sizler nasılsınız
Canım hepsinin içeriği benzer olsa da mg olarak ve içeriği çeşit olarak farklılık gösterebilirÖncelikle teşekkür ediyorum, aslında ücretine takılmadım sadece diğeriyle içeriğinin farkı nedir, neye göre öneriyorlar.. Devlet hastanesinin doktoruydu tam anlamıyla bilgi alamadım geçiştirir gibi davrandı, ilk gebelik bilgilendirmedi vs vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?