- 31 Ocak 2020
- 5.219
- 11.740
- 198
Şu iştah kapalılığından benim de üstüme azcık atın nolurrrBenimde bulantılar kesildi 6 haftamda bulantılar vardı şuan 7 haftamda yok gibi bişey ama iştahım da kapalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu iştah kapalılığından benim de üstüme azcık atın nolurrrBenimde bulantılar kesildi 6 haftamda bulantılar vardı şuan 7 haftamda yok gibi bişey ama iştahım da kapalı
Hahaha bence de yaaa yemek yerken bir sonraki yemeğin planını yapıyorumŞu iştah kapalılığından benim de üstüme azcık atın nolurrr
Nerde yeni bir gebe görsem hop hemen ekleyiveriyorumRheaa bu arada beni de listeye ekler misin diyecektim eklemişsin Yaş 28 Eskişehir ilk bebiş 61 kilo
Gerçekten herkes çok farklı yaşıyo bu süreci ama senin yerinde olmak isterdim ye sanada bebişinede şifa olsun canım benimŞu iştah kapalılığından benim de üstüme azcık atın nolurrr
Hiç yaşamadım derken ilk basta yoğun bir kasık ağırım tabikide oldu ama bulantı dönme kusma vs hiçbiri yok. Sadece göğüs hassasiyetim çok fazla. O kadar. Cnm belirti olması kadar olmaması da sorun, bundan birkaç hafta önce burda da konuşuldu kimi dedi belirti olmaması kötü bir durum olabilir kimi öyle dedi kimi böyle dedi. Ne kadar güçlü dursa da yapimiz konu hassas olunca birbirimizden çok etkileniyoruz bu bir gerçek. Sizin bu endişeniz de bunun bir örneği zaten . Kalbi durmuş anne sonradan öğrenmiş demenizden yola çıkıyorum. Evet burda iyiyi kötüyü duyguyu paylaşıyoruz da farkında olmadan birbirimize stres korku ve endişe de yüklüyoruz. Mesela ne kadar düşünmemeye çalışsam da bulantı olmaması bebeğin iyi tutunmadigiyla ilgili bir şey konuşulduğunda eee bu bende yok acaba bebeğime bir şey mi oldu diye uyku uyuyamadım kaç gün mesela. Hatta doktora gittigimde de dedim bende hic belirti yok bebek yerinde mi bilmiyorum, adam güldü resmen. Sansli kesimdensin endiselenme boyle seylere dedj. Endişeleniyoruz, farkında olmadan bunu biz birbirimize yapıyoruz işte.Ya hiç belirtim olmasa tedirgin olmazdım çünkü çok var çevremde hiç belirti yaşamayıp sağlıklı doğum yapan ama belirtiler şiddetli olup bir anda kesilince insan tereddüte düşüyor bebeğe bir şey mi oldu acaba diye. Allah korusun kalbi durabiliyormuş ve anne çoğu zaman bunu muayenede öğreniyormuş ama sizde hiç belirti olmamış siz şanslı taraftasınız maşAllah
Yemekdaşim, aynı kilo yolcusuyuz doğumdan sonra diyet grubunda beraberizHahaha bence de yaaa yemek yerken bir sonraki yemeğin planını yapıyorum
Al canm tüm iştahım senin olsun hiç gocunmam fazlasıyla paylaşırım ama sonra bu nasıl bir iştah, sofra toplanmadan karın mı acıkırmış deme olur muGerçekten herkes çok farklı yaşıyo bu süreci ama senin yerinde olmak isterdim ye sanada bebişinede şifa olsun canım benim
Evet ve ben anne karnında stres, mutsuz ,üzgün gelişim yaşayan bebeğin doğduktan donra da bunu karakteristik olarak taşıdıklarını düşünüyorum. O yüzden hep derler ya mutlu anne mutlu bebek. Hep iyi düşünmek gerekiyor.Ya bı de şuna baksanıza garibim daha bezelye kadar geliyor benim hissettiklerimi hissediyor bı de
Hep mutlu olmamız lazım
Eki Görüntüle 3103768
İnşallah canımİnşallah bir sorun yasamazsin canm stres yapma bende de oluyor 3 haftadır kahve leke sıkma canını
Hahaha yaparız yaa şu hamileliğin tadını çıkaralım boşver bakalım doğuma kadar sen kaç alıcaksın, ben kaç alıcam. Benim rahat 25 kilom var söyliyimYemekdaşim, aynı kilo yolcusuyuz doğumdan sonra diyet grubunda beraberiz
Al canm tüm iştahım senin olsun hiç gocunmam fazlasıyla paylaşırım ama sonra bu nasıl bir iştah, sofra toplanmadan karın mı acıkırmış deme olur mu
Yüzün çillenirse kızKızlar daha önce doğum yapmış olan ya da çevresinden duyanlar şahit olanlar var mı? Mesela belirti çok yaşıyorsan kızın olacak, ekşi yersen kızın olur, cildin kötüleşirse kızın olur, tatlı yersen erkek olur gibiii. :)
Nasil sevindim gercekten insallah saglikla devam etsin, saglikla kucagina alCanım benim çok teşekkür ederim geri döndük nihayet.. dün birlikte üzüldük, bugün birlikte sevindik çok şükür evet iyi ki güvenmemişim zaten
Haha yüzüm zaten çilli, artacak mı bakalım:)Yüzün çillenirse kız
Guzellesirse erkek diyor arkadaşlarım
Nasıl oldun canım dün gece bana da serum takıldı bulantılarımdan dolayı bir lokla bişi yesem geri geliyor. Mahvoldum bilmiyorum ne yapacağım sürekli serum takılacak sanırım bulantılardan gözümü açamıyorumÇok şükür sorun yokmuş canım dediğin dibi.bulantı için serum takıldı şimdi
3 haftada bir çağırdı benim doktor, sana ayda 1 gel mi dedine güzel :) ben hiç böyle rahat olamıyorum ya ikinci gebeligim olsa da
bugune kadar birkaç randevuya gittim en son dün lekelenme oldugu icin gittim. normal düzende de 3 haftada bir gitmek istiyordum ama eşim dün bundan sonra ayda 1 gideriz herhalde dedi bende bir hayalkırıklıgı :/ erkekler bizim kadar heyecanlı olmuyor sanırım bu süreçlerde.
benim önceki gebeligimde düşük riskim vardı 2 haftada bir gidiyordum kontrole. koskoca bir ay benim icin cok uzun süre, hele ki bebegin hareketlerini hissetmediğimiz şu dönemde. siz ne düşünüyorsunuz ayda bir mi gideceksiniz?
Hadi bakalım zamanla göreceğiz kilo kardeşliği yapmak iyi olacakHahaha yaparız yaa şu hamileliğin tadını çıkaralım boşver bakalım doğuma kadar sen kaç alıcaksın, ben kaç alıcam. Benim rahat 25 kilom var söyliyim
Tatlım çok sağol şükürler olsunNasil sevindim gercekten insallah saglikla devam etsin, saglikla kucagina al
🖐 hiç belirti yok, aşermem cok eksi ,acı ve tatlı asardım hep. Kızım oldu.Kızlar daha önce doğum yapmış olan ya da çevresinden duyanlar şahit olanlar var mı? Mesela belirti çok yaşıyorsan kızın olacak, ekşi yersen kızın olur, cildin kötüleşirse kızın olur, tatlı yersen erkek olur gibiii. :)
Benim yuzumde çil vardı ama kizimda hiç artmamıştı mesela.Yüzün çillenirse kız
Guzellesirse erkek diyor arkadaşlarım
selamlar, ben de 5 haftalık hamileyim, bana da folidoce önerildi. araştırmalarıma göre içerik aynı ancak yan etkisi çok az bir ilaçmış, o sebeple olabilir diye düşünüyorum.Tekrardan merhabalar, bir sorum olacak doktor dün folik asit olarak folidoce önerdi sizce kullanmalı mıyım? Neden bunu önerdi devlet ödemesi olmayan ? Farkı nedir diğerlerinden..
Birde sonuçlarımda "Anti CMV IgG (Mikropartikül immün assay-MEIA veya benzeri)" pozitif çıkmış bu konuda bilgisi olan var mı :)