Ara sıra artıp, azalan alıntı var canımKizlarcim iyi aksamlarrbeyaz akıntınız oluyor mu acaba? Cuma doktora sorucam ama yaşayan var mi bunu? Çok yoğun değil ama ara ara oluyor benim.
ben de normal olduğunu düşünüyorum, rica ederimNormal o zamanben de öyle düşünmüştüm teşekkür ederim
Hayır ya kızımda lekelenme ağrı adet sancisindan beterdi hiç öyle değil şükür sağlıklı kızım var üç ay sanciliydim sonra duzeldimLekelenme yoksa ağrı olması yine de sıkıntımı acaba ?
Benim de arada öyle oluyor canım. Örneğin bi hafta belirtilerim çok yoğunken öbür hafta sanki hiç hamile değilim gibi gayet normalim. İlk haftalar göğüslerim çok daha dolgundu aşırı sertlerdi mesela şuan o kadar değil yine dokununca ağrıyor ama sertliği azaldı. Vücut gebelik hormonlarına alıştığı içinmiş bu durum. Aynı şekilde mide bulantım da bazen oluyor bazen hiç olmuyor. Endişelenme yani normal bi durum yalnız değilsinkızlar belirtileri kaybolan var mı ?Ben 7+3 teyim çok şükür keseyi ve bebişimizi gördük doktor her şey güzel yolunda dedi kalp sesini de duyduk. Bir hafta önce inanılmaz bulantım halsizliğim oluyordu. Şimdi hiçbir şey yok. Ne bulantı ne halsizlik ne kasık ağrısı hatta göğüs hassasiyetim bile azaldı. Sanki hiç hamile değil gibiyim. Benim belirtiler toplasam bir hafta sürdü sonra bir anda kesildi sizce normal mi bu?
Ayyy nasıl rahatladım anlatamam. Belirti olsa bir dert olmasa bir dert. Çok teşekkür ederim valla korkuyodum ferahladımBenim de arada öyle oluyor canım. Örneğin bi hafta belirtilerim çok yoğunken öbür hafta sanki hiç hamile değilim gibi gayet normalim. İlk haftalar göğüslerim çok daha dolgundu aşırı sertlerdi mesela şuan o kadar değil yine dokununca ağrıyor ama sertliği azaldı. Vücut gebelik hormonlarına alıştığı içinmiş bu durum. Aynı şekilde mide bulantım da bazen oluyor bazen hiç olmuyor. Endişelenme yani normal bi durum yalnız değilsin
Rekorumu vermem ben tek gebelik testiyle geldim bugünlereBen tek beta hcg testi tek ultrasonla 7. Haftayı bitirmek üzereyim
Hay maşallahRekorumu vermem ben tek gebelik testiyle geldim bugünlere( 6+2), 3 Ağustosa randevu aldım doktormdan
ne güzel :) ben hiç böyle rahat olamıyorum ya ikinci gebeligim olsa daRekorumu vermem ben tek gebelik testiyle geldim bugünlere( 6+2), 3 Ağustosa randevu aldım doktormdan
Ben ayda bir gideceğim kalp atışını duyduktan sonra ultrasona çok sık girmek de içime sinmiyor açıkçasıne güzel :) ben hiç böyle rahat olamıyorum ya ikinci gebeligim olsa da
bugune kadar birkaç randevuya gittim en son dün lekelenme oldugu icin gittim. normal düzende de 3 haftada bir gitmek istiyordum ama eşim dün bundan sonra ayda 1 gideriz herhalde dedi bende bir hayalkırıklıgı :/ erkekler bizim kadar heyecanlı olmuyor sanırım bu süreçlerde.
benim önceki gebeligimde düşük riskim vardı 2 haftada bir gidiyordum kontrole. koskoca bir ay benim icin cok uzun süre, hele ki bebegin hareketlerini hissetmediğimiz şu dönemde. siz ne düşünüyorsunuz ayda bir mi gideceksiniz?
ben onceki hamileliğimde ayda 2 kez girdiğim icin aynı endişeyi duymustum doktora sormustum ultrasonun bir zararı olmadıgını, cep telf larından daha masum oldugunu anlatmıstı.Ben ayda bir gideceğim kalp atışını duyduktan sonra ultrasona çok sık girmek de içime sinmiyor açıkçası
Sizde en azindan belirti 1 haftada olsa olmuş bende hiç yokkızlar belirtileri kaybolan var mı ?Ben 7+3 teyim çok şükür keseyi ve bebişimizi gördük doktor her şey güzel yolunda dedi kalp sesini de duyduk. Bir hafta önce inanılmaz bulantım halsizliğim oluyordu. Şimdi hiçbir şey yok. Ne bulantı ne halsizlik ne kasık ağrısı hatta göğüs hassasiyetim bile azaldı. Sanki hiç hamile değil gibiyim. Benim belirtiler toplasam bir hafta sürdü sonra bir anda kesildi sizce normal mi bu?
Ben hala her şeye ağlamaya devamKızlar bende mod değişiklikleri olmaya başladı anlamadığım derecede bı çok iyiyim neşeli enerji dolu hissediyorum bı çöküyorum sanki böyle yaşama sevincim gitmiş gibi
Kafalar karışık son bir kaç gün
Sizler nasılsınız
Ben pili bitmiş robot gibiyim böyle hep yatayım hep uyuyayım istiyorum. Üşengeçlik geldi.Kızlar bende mod değişiklikleri olmaya başladı anlamadığım derecede bı çok iyiyim neşeli enerji dolu hissediyorum bı çöküyorum sanki böyle yaşama sevincim gitmiş gibi
Sizler nasılsınız
O da yok bende. Duygusuz mu oldum ne yaptım anlamadım ama sinir geldi bu gebelikte. İlkinde ağlaktım çok şimdi aşırı gergin ve sinirliyim neden bilemiyorum. O kadar üşengecim ki yani utanmasam doktora kontrolleri siz eve gelip yapsanız olmaz mı beni yerimden kaldırmayın diye o dereceBen hala her şeye ağlamaya devamyarın da doktor kontrolüm var kalbimin atışını kontrol edemiyorum iki gündür
Bende onu kullanıyorum.benim Dr genelde öyle ilaçlar veriyor durumunuz varsa alın yoksa değiştirmesini isteyinTekrardan merhabalar, bir sorum olacak doktor dün folik asit olarak folidoce önerdi sizce kullanmalı mıyım? Neden bunu önerdi devlet ödemesi olmayan ? Farkı nedir diğerlerinden..
Birde sonuçlarımda "Anti CMV IgG (Mikropartikül immün assay-MEIA veya benzeri)" pozitif çıkmış bu konuda bilgisi olan var mı :)
Ben çok fena inişli çıkışliyim. Eşim bana hormon reis diyor suanKızlar bende mod değişiklikleri olmaya başladı anlamadığım derecede bı çok iyiyim neşeli enerji dolu hissediyorum bı çöküyorum sanki böyle yaşama sevincim gitmiş gibi
Sizler nasılsınız
Folidoce kullanılıyor canım. Mesela benim doktorum folattro önerdi onu kullanıyorum. Canım dün eczanedeydim sağlık ocağının yazdığı ilaçları almaya gelen bi teyze vardı. Bir dünya para çıktı kadına. Eczacı şunu dedi çoğu ürünü karşılamıyor şuanda, karşıladığı ürünleri de çok düşük oranda karşılıyor. İlaç paraları hastaya yükleniyor diye. Neden önerdi doktorunuz bilemem , doktorunuza sorsanız size daha net cevap verebilir fakat benim tahminim kaliteli içeriği dolgun ürünler ödeme kapsamında değil yada ödeme kapsamında olan ürün içeriği kullanmanız gereken takviyeleri karşılamadığı için bunu önermiş olabilir.Tekrardan merhabalar, bir sorum olacak doktor dün folik asit olarak folidoce önerdi sizce kullanmalı mıyım? Neden bunu önerdi devlet ödemesi olmayan ? Farkı nedir diğerlerinden..
Birde sonuçlarımda "Anti CMV IgG (Mikropartikül immün assay-MEIA veya benzeri)" pozitif çıkmış bu konuda bilgisi olan var mı :)
Durumunuz varsa alin bana da folidoce önerdi. B12 var icinde. devletin verdigi folbiol de çok yüksek miktarda folik asit var onu hamile kaldıktan sonra kullanmanin iyi olmadığını duymuştum. Diğer konuyu bilmiyorum.Tekrardan merhabalar, bir sorum olacak doktor dün folik asit olarak folidoce önerdi sizce kullanmalı mıyım? Neden bunu önerdi devlet ödemesi olmayan ? Farkı nedir diğerlerinden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?