2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar ben dün gece uzun süre sırt üstü uyumuşum galiba bir uyandim mide bulantısı baş ağrısı Allah'ıma kavuşuyorum dedim resmen elim ayağım titredi hemen sola döndüm kendime geldim 🤦🏻‍♀️
Canım yapılan ciğer geliştirici iğnelerde mide bulantısına baş ağrısına sebep olmuş olabilir belki.

Kızlar ben dün gece uzun süre sırt üstü uyumuşum galiba bir uyandim mide bulantısı baş ağrısı Allah'ıma kavuşuyorum dedim resmen elim ayağım titredi hemen sola döndüm kendime geldim 🤦🏻‍♀️
Canım yapılan ciğer geliştirici iğnelerde mide bulantısına baş ağrısına sebep olmuş olabilir belki.

Ben surekli donuyorum. Sag, sol, sirt ustu... Tek tarafa mumkun degil ama bugun bende sirt ustu kalmisim. Sabah uyandim beyefendiden tik yok. 2 saat oldu hareket yok. Gittim tatli yedim, gene yok... Doktor da 2-3 saat hareket alamazsan cik gel dedi. Esimin aradim. Biraz daha bekliyelim dedim. 15 dk sonra harekete basladi. Nasil korkuyor insan ya! Uyuma seklimden mi diye sorguladim. Benim de tansiyon dusuktu sabah... Muhtemelen etkilenmis bizi canim. Valla dogur da rahatla, bu kaygi da kolay degil yani😕 en azindan gozunun onunde olur da rahat edersin. Simdi buyuduler hareket azaldi korkuyor insan ...

Ben surekli donuyorum. Sag, sol, sirt ustu... Tek tarafa mumkun degil ama bugun bende sirt ustu kalmisim. Sabah uyandim beyefendiden tik yok. 2 saat oldu hareket yok. Gittim tatli yedim, gene yok... Doktor da 2-3 saat hareket alamazsan cik gel dedi. Esimin aradim. Biraz daha bekliyelim dedim. 15 dk sonra harekete basladi. Nasil korkuyor insan ya! Uyuma seklimden mi diye sorguladim. Benim de tansiyon dusuktu sabah... Muhtemelen etkilenmis bizi canim. Valla dogur da rahatladim, bu kaygi da kolay degil yani😕 en azindan gozunun onunde olur da rahat edersin. Simdi buyuduler hareket azaldi korkuyor insan ...
Benim de hareket cok azaldı dün dürttüm dürttüm hareket yok ödüm koptu sonra sallayınca falan uyandı herhalde isteksiz bir iki hareket etti🙄

Ne güzel beni komple soydurdular😬 biraz canım yandı valla hiç acımadı desem yalan olur. Ama çok kısa sürüyor dayanılmayacak bir şey değil asla.
Yaaa ben bunu bilmiyordum🥺 Bir aletle yada ultrosonla hesap yapılıp ölçülüyor diye düşünmüştüm hep🙈

Ben surekli donuyorum. Sag, sol, sirt ustu... Tek tarafa mumkun degil ama bugun bende sirt ustu kalmisim. Sabah uyandim beyefendiden tik yok. 2 saat oldu hareket yok. Gittim tatli yedim, gene yok... Doktor da 2-3 saat hareket alamazsan cik gel dedi. Esimin aradim. Biraz daha bekliyelim dedim. 15 dk sonra harekete basladi. Nasil korkuyor insan ya! Uyuma seklimden mi diye sorguladim. Benim de tansiyon dusuktu sabah... Muhtemelen etkilenmis bizi canim. Valla dogur da rahatla, bu kaygi da kolay degil yani😕 en azindan gozunun onunde olur da rahat edersin. Simdi buyuduler hareket azaldi korkuyor insan ...
Aslında içerdeyken daha rahatsın emin ol :) ilk zamanlar lohusa psikolojisiyle insan daha panik oluyor. Özellikle geceleri acaba kustu mu döndü mü nefes alıyor mu korkusuyla uyku tutmuyor adamı. Uyuya bildiğiniz kadar uyuyun :). Benimde yine sancılarım artmaya başladı bari marta kadar dursaydı iyiydi.

Kızlar hepiniz bir anda gönderim yapmayın, ne olur ne olmaz. Ben biraz önce gönderdim . Akşama kadar aralıklara bölelim lütfen.
O zaman ben akşama göndereyim 🙏 Saolun
Kızlar bu ölçümlerden anlayan var mı kafa büyüklüğü normal doğum için uygun mu 36.hafta ölçümleri bu
Eki Görüntüle 3205955
36. haftada baş çapı 37 hafta ile, çevresi de 38+6 hafta ile uyumlu çıkmış. Aslında çok değil daha sınıra ulaşmamış sanırım. Oğlum 38+ haftada 37 cm baş çevresi ile doğdu. Normal doğumu riskli bulmuşlardı. Tabi annenin kemik yapısı ile de ilgilidir. Henüz bir risk yok gibi.. Hayırlısı inşallah 🙏
Kızlar çıktım kontrolden. Nst normal çıktı. Çatı muayenesi için de şunu söyliyim evet canım biraz yandı yani ama sadece 10 sn sürdü çok anlık bir şey abartıldığı kadar değil. Hiç açıklığım yok, bizimki hala kanalda değil başına falan dokunmaya çalıştı dr ama yok. Makat geliş değil ama başını kanala sokamıyor koca kafalı olduğu için😅 Suyu hala çok fazla ve kilosu 3750 gr. Ama doktor bu kiloda suyun da çok etkili olduğunu belirtti yani doğunca kilosu aynı olmayabilir. Vee bizim için yolun sonu göründü.. Cuma günü sabahı anestezi için gerekli testlerimi vereceğim o gün sezeryan için gün verecek doktorum. Haftaya haftaiçi geliyor bizimki yani inşallah 🙏😍 Bu arada o güne kadar suyun vs gelebilir belli olmaz öyle olursa hemen gel dedi
Oy maşallah yaa 😍 :nazar: Az kaldı az :KK73: Sağlıkla ve kolaylıkla gelsin inşallah 😍:KK68:
Amin canım sağlıkla vakitlerinde gelsinler inşallah 🥰🥰 Muhtemelen aynı dönem doğumlarımız 🙈🙈
Amin aminnn 🙏🙏 Evet evet.. Aynı dönemde olacak gibi.. aman beklesinler de :) Mutlu mutlu kavuşalım inşallah 😍

Aslında içerdeyken daha rahatsın emin ol :) ilk zamanlar lohusa psikolojisiyle insan daha panik oluyor. Özellikle geceleri acaba kustu mu döndü mü nefes alıyor mu korkusuyla uyku tutmuyor adamı. Uyuya bildiğiniz kadar uyuyun :). Benimde yine sancılarım artmaya başladı bari marta kadar dursaydı iyiydi.
Hadi inşallah bekler 🤲

Bir de kızlar küvet alan arkadaş aldı mı bilmiyorum ama küvete takmaya yıkama filesi de alınsa iyi olur listeye eklenebilir Maviesil23 Maviesil23
Ben de var gönderirim canım💕
Şöyle mi yapsak?. Maviesil23 Maviesil23

Çarşambaya kadar sanırım pek çok şey ulaşır Y yazosey bize yeniden son ihtiyaçlarını belirtir.
Biraz da maddi bir iletim olacakmış. Onu çok dile getirmek istemiyorum prosedür gereği.
Benim de aklımdan bu geçti canım çünkü çoğu şey tamamlanır gibi oldu🙏🏻
Maviesil23 Maviesil23 ben de 1 adet daha emzirme sutyeni ve iç çamaşırı alıyorum.
bir de 3-6 ay pelus tulum yazılmıs ama bebegin yaz dönemine denk geliyor bence uygun olmaz, acaba bebek iri olur diye düşünerek mi öyle yazıldı, ilk dönem kullanmak icin mi? eğer öyleyse bunu alayım ya da 6-9 ya da 9-12 beden olarak uyku tulumu alabilirim. masterchef yarısmacısından da kıyafetler gelecekmiş bence yenidogan ve 1-3 ay arası tamamlanmıs olur, önemli olan bu kısım. yine yazosey ile irtibatta oluruz 3-6 ay arası icin önümüzdeki dönemde alırız
gecelik icin kuzum senden model bilgisi rica edicem özelden bana Y yazosey
Arkadaşımız muhtemelen elinde olduğu için gönderiyodur. 2 tane 3-6 ay kışlık ekledi çünkü. Ben listeye 6-9 9-12 ayları ekledim ama bence önemli olan 6.aya kadar ki eksikleri almak.

Kızlar şimdilik listeye eklemeye yapmayı durduralım.
Ben şimdi listeyi güncelliyorum ama gördüğüm kadarıyla çoğu tamamlanmış gibi duruyor.
Bir de sosyal medyadan yenidoğan ve 1-3 ay arası kıyafetlerde gönderilecekmiş. Bez de aynı şekilde gönderilecek.
Ayrıca bazı arkadaşlarımız para da gönderiyor.
Kargolar ulaştığında duruma göre ek yaparız isterseniz.
Uygun mudur sizce?

Ben sabahları hala kusuyorum
Çok zor canım 😓
Aslında cuma oldum iğneyi kuzu sola dönünce kendime geldim kan mi gitmedi noldu bilmiyorum tansiyonum yükseldi ya da düştü sanırım
İnsan vicdan yapiyor di mi son haftalar daha zormuş 😓

Ben şimdi listeyi güncelliyorum ama gördüğüm kadarıyla çoğu tamamlanmış gibi duruyor.
Bir de sosyal medyadan yenidoğan ve 1-3 ay arası kıyafetlerde gönderilecekmiş. Bez de aynı şekilde gönderilecek.
Uygun mudur sizce?
Canım benim adres gönderdiğim epey kişi oldu, neler gönderilecek bilemiyorum tüm arkadaşların gönderileri eline ulaşsın ihtiyaçlarını yeniden teyit eder ona göre davranırız

Ben de var gönderirim canım💕

Benim de aklımdan bu geçti canım çünkü çoğu şey tamamlanır gibi oldu🙏🏻

Arkadaşımız muhtemelen elinde olduğu için gönderiyodur. 2 tane 3-6 ay kışlık ekledi çünkü. Ben listeye 6-9 9-12 ayları ekledim ama bence önemli olan 6.aya kadar ki eksikleri almak.
tamam ozaman yenıdogan pelüs tulum alındıysa almıyorum. yazlık bir takım ile 3-6 ay 2 adet kısa kol zıbın alıyorum canım

Kızlar ben de dün gece sol tarafta böbrek ağrısı gibi bir şeyle uykumdan uyandım.. Yani böbrek ağrısı da değildi bence, tarif etmek için öyle dedim; o kısımdaydı. Bel kısmında ve arkada. Sancı mı diye korktum baya 🙈 Daha önce yaşamadığım bir şeydi çünkü.. ama tek taraflı olduğu için değildir herhalde dedim. Eşim uyumamıştı, gittim salonda oturdum biraz. Geçti.
Çalıştığım için haftasonu çok yoruluyorum çünkü işler hep o 2 güne kalıyor. Neyse ki odaları falan baya toparladık, yerleştirdik. Hastane çantasına da kıyafetleri koydum, kıyafet dışında şeyleri yavaş yavaş koyacağım artık. Baya baya yoruldum yaa.. Ondan mı oldu acaba, ya da öyle gaz sancısı olur mu.. Gaz sancısı olsa 5-10 dakikada geçer mi.. Tek taraflı ağrı, sancı olmaz di mi?

Bu arada ben de sanıyorum 37 haftayı bekleyemeyeceğim. 1 hafta için kendimi böyle yormayayım, strese sokmayayım diye düşünmeye başladım. Gerçekten sabah kalkıp gelmek çok yorucu. Yemek yemek için bile ofisten çıkmak zor geliyor. Uzun süre sandalyede oturduğum için kalkınca da çatı ağrısı, bel ağrısı.. Zaten gece sürekli dönmekten rahat uyuyamıyorum. Depremli rüyalar.. Bebekle ilgili stresli rüyalar.. Her dönmede uyanmalar.. 3 haftam kalmıştı ama 36'da ben de bırakayım diyorum. 2 hafta sonra yani. Zaten bu minnoş kız beni biraz korkutuyor :) Maşallah çok haraketli gibi.. Ne olur ne olmaz diye düşündüm.. Zamanında sağlıkla gelsinler de 🙏

Uygun mudur sizce?
Çok güzel bir aile olduğumuzu hepimiz el birliğiyle göstermiş olduk. Y yazosey arkadaşımızın yüzünü bir nebze bile güldürebildiysek ne mutlu bize🥰
Hayat Paylaşınca Güzel sözünü layıkıyla yerine getirdiniz kızlar🌷🌷🌷🌷
Allah kabul etsin🙏🤲

Uygun mudur sizce?
Uygundur emeğine sağlık
Ben kargoyu gönderdim Y yazosey 🌿

X