2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar bende gebeliğin başında tsh 3 falan çıkmıştı euthyrox 25 mg başladık.ben onu hala kullanıyorum ya doktorum unuttumu acaba bu aylarda kesiliyormuydu acaba(34.hafta) gece gece aklıma takıldı 🙄🙄🙄
Yanlış olmasın ama sanki doğuma kadar devam ediliyor. Sen yine de doktoruna hatırlat kontrole gittiğinde.

Konya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
Öncelikle çok geçmiş olsun umarım evladınızı kucağınıza sağsalim almak nasip olur. Selçuklu da ali Kemal belviran kadın doğum hastanesi var doktorlarının iyi veya kötü olduğunu bilmiyorum ama eminimki kime giderseniz size yardımcı olacaktır

Kızlar bende gebeliğin başında tsh 3 falan çıkmıştı euthyrox 25 mg başladık.ben onu hala kullanıyorum ya doktorum unuttumu acaba bu aylarda kesiliyormuydu acaba(34.hafta) gece gece aklıma takıldı 🙄🙄🙄
Bnde hala kullaniyorum yine Dr a danış o bilgi versin aklında kalmasın.
Bazen yan tarafımda sanki dirseğini batırmış gibi oluyor ayak diz dirsek her türlü geriniyorlar içerde işte 🙂
Evet canim semsert oluyor ya ayak ya el ya dirsek çıkarıyorlar 🤭
Ay o kadar sert olmaz diye düşündüm bnde sizde de varsa sorun yok o zaman

Benim kız da en son kontrolde başı yukarı dönmüştü. Doktorum bile artık bu kız bizle artık dalga geçmeye başladı diyor. Ha geldi ha gelecek derken bi aşağı iniyor sancılanıyorum bi küsüyor yukarı dönüyor 😅 aynı babaannesi gibi tripli olacak galiba. Ama bu dönüşler beni mahvetti midem ağzımda uyku denen bişey kalmadı. Bi yanım artık doğsun diyor bi yanımda rahat batmasın bir ay daha var kafanı dinle diyor 😬 ilk kızım aşırı kolik bi çocuktu da ondan uykusuzluk korkum var 🤔 neyse ki kilosu falan iyi doktorum şuandan sonra kuvözlük olmaz dedi. 34+0 da 2350gr ölçtü.
Ya bu haftalarda dönmez diyorlar çok şaşırdım🙄 benimki 28den beri baş aşağı duruyor en son 32de gitmiştim hala başı aşağıdaydı inşallah dönmez 🤦‍♀️

Merhaba kızlar çok şükür kızımda bende çok iyiyiz. Okuyamadım 55 tane bildirim gelmişti. Başka doğuran var mı. Güzel geçti ameliyatım Hatta hemen emzirmeye başladım stüm gelmeye başladı. Biraz az ama haftasına göre normalmiş. 1/2 hafta sonea yoğunlaşır dediler. Dün ameliyattan 6 saat sonra ayağa kaldırdılar yürüttüler.ondan 1 saat sonra eşimle kalktık yürüdük ondan sonra hep tek kalktım yürüdüm merdivenlerden çıkıp indim. Şimdi çok iyiyim. Ayaklandım diyebilirim. Yazamadım buraya bakamadım ilk gün malum gaz sancılarım vardı akşam üzeri rahatladım. Sağ elime de ilaçlar ve serumiçin damar yolu açtılar. O yüzden yazmak çok zor geldi. Buraya giremedim bile. Başka doğuran var mı merak ettim. Yarın öğlen taburcu olacağız bu arada.
Birde sütüm hızlı artsın diye doktor şurup verdi bu akşam üzeri hemen etkisini gösterdi sizinle de paylaşmak istedim canlarım
Gözünüz aydın analı babalı büyüsün inşallah 🙏🏼 darısı bizlerin başına 🥰💜
Kızlar hamileler kan verebiliyor mu kızılaya bilgisi olan var mı
Hayır canım veremez. Benim ilk hamileliğimde eşim by-pass ameliyatı oldu o zaman kan lazımdi vermek istedim ama senin kanın bebeğine ancak yeter dedi hemşire
Kızlar doktordan çıktım haberler iç açıcı değil suyum azalmış 😔 ciğer gelistirici verdi pazartesi tekrar kontrol eğer azalmaya devam ederse cumayı beklemem dedi çok canım sıkıldı ve muhtemelen küveze girecek 😔
Canım kuveze girmez bence doktorlar en kötü senaryo hakkında bilgi veriyor. Sıkıntı yapma dinlenmeye çalış

İnşallah şaşırtır bizi minnoş ☺️ eşimin kuzeni de kız bebiş 2200 doğurmuş küveze girmemiş bebek şuan 6 aylık ama 1 yaşında gibi maşallah 🧿
Çünkü küçük bebişlerin hem doğumu kolay oluyor hem çok çabuk toparlıyorlar 👍 benim doktorum 3500üzeri çok istemiyor mesela.kızım 3150 gr doğdu 1. Haftada 1750gr aldı ✌️sen içini ferah tut canım benim ❤️

Çünkü küçük bebişlerin hem doğumu kolay oluyor hem çok çabuk toparlıyorlar 👍 benim doktorum 3500üzeri çok istemiyor mesela.kızım 3150 gr doğdu 1. Haftada 1750gr aldı ✌️sen içini ferah tut canım benim ❤️
Öyle diyorlar bebim doktorum da minik doğan bebekler cayır cayır oluyor sen hiç takma onu canavar gibi olur o dedi 🤭

İnşallah canım

Daha bugün 36 doldu canım benim bu aksam ve yarın sabah vurul dedi kilosu 2333 olmuş çok kilo almamış pazartesiden beri

Umarım canım 😔

Umarım canım umarım 😔🙏

Evet ben de onu sordum pazartesi iyiydi birden nasıl kötü oldu diye o yüzden sık çağırıyoruz zaten dedi gösterdi su olan yerleri gerçekten azalmış
Benim de doğumum 37 dolmadan oldu. Bebeğin en son ultrasonunda 2600 gram dediler ama 3140 gram doğdu. Hiç endişelenme için çok rahat olsun canım 🙏

Plasenta aşağıda olduğu için kanamam oluyordu devamlı doktorum risk almamak için erkene çekmek durumunda kaldı sezeryan tarihini. En son ultrasonunda bana midesi küçük hatta görünmüyor doğduğunda inceleyeceğiz dediler ama sıkıntı çıkmadı çok şükür canım. İnşallah senin de her şey yolunda gider🙏
Oyyy maşallah ne güzel mesaj 🧿☺️ erken olmasının sebebi var mıydı canım?

Yok çekmedim aynada ayni geliyor ama elleyince sanki küçülmüş gibi geliyor

Belki de canım bilemedim ben de
Pskoljik çünkü doktordan geldiğim gün bende aynı seyi yasadim baktım karnım küçülmüş ama sanırım aşağı indiği için benimki bide dedi kuveze girer üzüntüden de olabilir

X