Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su azaldiysa olabilir sanki belirli aralikla fotoğraf cekmismiydin ordan degerlendirelimKizlar bana karnım küçüldü gibi geliyor ya aşağı indiği için mi psikolojik mi acaba
Psikolojik olabilir canım sonuçta bugün değil yarın gidecek olsan doktora duymamış olsan denilenleri böyle hissetmeyecektin benceKizlar bana karnım küçüldü gibi geliyor ya aşağı indiği için mi psikolojik mi acaba
Yok çekmedim aynada ayni geliyor ama elleyince sanki küçülmüş gibi geliyorSu azaldiysa olabilir sanki belirli aralikla fotoğraf cekmismiydin ordan degerlendirelim
Belki de canım bilemedim ben dePsikolojik olabilir canım sonuçta bugün değil yarın gidecek olsan doktora duymamış olsan denilenleri böyle hissetmeyecektin bence
Aynada aynıysa kuculmemistir ya psikolojik olabilir çok düşündün sanırım insan düşündükçe bı sorun buluyorYok çekmedim aynada ayni geliyor ama elleyince sanki küçülmüş gibi geliyor
Belki de canım bilemedim ben de
İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Olabilir valla anlamadım neyse tek tesellim hala catlamamis olmakAynada aynıysa kuculmemistir ya psikolojik olabilir çok düşündün sanırım insan düşündükçe bı sorun buluyor
Oh ne güzel maşallah bende henüz çatlama görmedim cildim de çok kuru bakalım sonuç ne olucak her ikiside başım gözüm üstüneOlabilir valla anlamadım neyse tek tesellim hala catlamamis olmak
Kitap var mı bilmiyorum ama ne bileyim kitaplar yaşanan deneyimleri anlatamaz sanki . Zaten hep dedikleri bir şey var annelik iç güdüsel yükleniyor diye o doğru. Sen farkında olmadan yapıyorsun. Onun dışındaki dikkat edilecek şeyleri de çevrende bilen varsa sana söylüyor zaten. Bu tarz konularda buradan da birbirimize destek oluruz inşallahArkadaşlar yenidoğan bebek bakımı ile ilgili bir kitap/ kaynak tavsiyesi olan var mı deneyimsiz anneler için?
Valla benim de hat böyle pul pul oluyor düzenli de yaglamadim hic kesin çatlarim diyordumOh ne güzel maşallah bende henüz çatlama görmedim cildim de çok kuru bakalım sonuç ne olucak her ikiside başım gözüm üstüne
Minyon hamilelik geçiriyoruz belki ondandırValla benim de hat böyle pul pul oluyor düzenli de yaglamadim hic kesin çatlarim diyordum
Toplamda çok kilo almadıysan ondan çatlamamışsındır.Valla benim de hat böyle pul pul oluyor düzenli de yaglamadim hic kesin çatlarim diyordum
Muhtemelen kuzumMinyon hamilelik geçiriyoruz belki ondandır
7 kilo civarı aldım canımToplamda çok kilo almadıysan ondan çatlamamışsındır.
Bazen yan tarafımda sanki dirseğini batırmış gibi oluyor ayak diz dirsek her türlü geriniyorlar içerde işteKızlar ya benim göbek deliğinden 4 parmak yukarıda bazen sağda bazen solda sanki bebeğin topuğu gibi sertlik hissediyorum sonra diyorum ki bu bebek bu kadar sert topuklu olamaz. Sizde var mı böyle bişi bebek mıdır bu yoksa başka bişey mi
Yok ya onu hep kullandirtiyorlar ben de içiyorum hala iyi çıksa bile devam diyorKızlar bende gebeliğin başında tsh 3 falan çıkmıştı euthyrox 25 mg başladık.ben onu hala kullanıyorum ya doktorum unuttumu acaba bu aylarda kesiliyormuydu acaba(34.hafta) gece gece aklıma takıldı
Ohoooo çatlasaydın anormal olurdu zaten7 kilo civarı aldım canım