Evet canım boy için Fl 7 ile çarpılıyorCanım doktor bana da söylemiyor da bebegin boyunu burda yazan 6.26yı mı 7 ile çarpmam lazım o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım boy için Fl 7 ile çarpılıyorCanım doktor bana da söylemiyor da bebegin boyunu burda yazan 6.26yı mı 7 ile çarpmam lazım o zaman
Inşallah fayda eder bence havuç suyu büyük bir bardak iç sen zaten şekerini diğer yediklerinle dengelersin. Ablamın oğlu da 37 de doğdu küveze girmedi kilosu az minnacikti ama anne sütü çok hızlı toparladı doktoru da zaten küçük doğanlar daha hızlı buyur demişti sağlıcakla kuvezsiz alacaksın yavrunu kucağına ben inanıyorumSağol canım inşallah
Maşallah inşallah bizim için de süreç öyle ilerler
İnşallah kuzum
Kilosu 2333 pazartesiden beri çok almamış canım
Maşallah inşallah darısı başımıza
İnşallah canım dua edin sıkıntısız geçsin
Evet normaldi kuzum havuç suyu fayda eder inşallah
İnşallah canım inşallah her şey güzel ilerlesin
Evet canım femur kemiği (Fl) x7 diye tahmini yaklaşık bir boy hesaplaması yapıyorlar.Canım doktor bana da söylemiyor da bebegin boyunu burda yazan 6.26yı mı 7 ile çarpmam lazım o zaman
Merhaba, Konya Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi var.Konya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
İnşallah canım benim dua ettim sanada inşallah güzel ve sağlıklı bir süreçle ilerler canım Allah ın izniyleSağol canım inşallah
Maşallah inşallah bizim için de süreç öyle ilerler
İnşallah kuzum
Kilosu 2333 pazartesiden beri çok almamış canım
Maşallah inşallah darısı başımıza
İnşallah canım dua edin sıkıntısız geçsin
Evet normaldi kuzum havuç suyu fayda eder inşallah
İnşallah canım inşallah her şey güzel ilerlesin
Merhaba ben Konya Selçuklu da yaşıyorum. Beyhekim Devlet hastanesi var.İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. Ben Konya selçuklu da yaşıyorum. Beyhekim hastanesi rukiye Özçelik hocamıza gidebilirsiniz. Benim komşum 2 çocuğunda da rukiye hocaya gitti.İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Evet canım tahmini 43 cm falan çıkıyorCanım doktor bana da söylemiyor da bebegin boyunu burda yazan 6.26yı mı 7 ile çarpmam lazım o zaman
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın. Konya Selçuklu da yaşıyorum. Beyhekim hastanesinde Rukiye özçelik tepe hocamıza gidebilirsiniz.Konya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
İcicem kuzum inşallah minik kızım güzel güzel alır nefesini de yanımızda olurInşallah fayda eder bence havuç suyu büyük bir bardak iç sen zaten şekerini diğer yediklerinle dengelersin. Ablamın oğlu da 37 de doğdu küveze girmedi kilosu az minnacikti ama anne sütü çok hızlı toparladı doktoru da zaten küçük doğanlar daha hızlı buyur demişti sağlıcakla kuvezsiz alacaksın yavrunu kucağına ben inanıyorum
Allah kabul etsin canım çok sağolİnşallah canım benim dua ettim sanada inşallah güzel ve sağlıklı bir süreçle ilerler canım Allah ın izniyle
Ben Konyalım geçmiş olsun rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim ablam Selçuk üniversitesi hastanesinde doğum yaptı çok memnun kaldı. Ben bekarım. Bilgim bu kadar maalesefİyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Kardeşim geçmiş olsun Konyalım nasıl yardımcı olabilirim hangi yurtta kalıyorsunuz geleyim yanınızaİyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Ne demek canım benim Aminnİcicem kuzum inşallah minik kızım güzel güzel alır nefesini de yanımızda olur
Allah kabul etsin canım çok sağol
Aracım var sizi doktora goturebilirim lütfen oletisime geçin benimleİyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Ben varım Konya'dan durumu ne bayanın hasteneye götürebilirimBen de profilimde paylaştım canım inşallah konyada yaşayanlardan dönüş gelir