2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar doktordan çıktım haberler iç açıcı değil suyum azalmış 😔 ciğer gelistirici verdi pazartesi tekrar kontrol eğer azalmaya devam ederse cumayı beklemem dedi çok canım sıkıldı ve muhtemelen küveze girecek 😔
Canım kendini ferah tut lütfen herkes yazmış zaten ben de destek olmak için yazıyorum sana,her türlü önlem alınmış zaten, sen de şimdi elinden geleni yap güzelce beslen havuç suyuna bu arada portakal veya muz karıştırabilirsin ben öyle içtim faydasını gördüm sana da tavsiye ediyorum💓🌸
Güzel haberlerini bekliyoruz☺️🙏🏻
Canım doktor bana da söylemiyor da bebegin boyunu burda yazan 6.26yı mı 7 ile çarpmam lazım o zaman 🫠
Evet canım, ama tabii ki de artı eksisini düşünebilirsin 1-2 santim hem boy hem kilo için😊
Kızlar, ben bu sabah doğum yaptım spinal sezeryan ile 37+0 da 3 kilo 160 gr oğlum oldu çok şükür. Doğum esnasında sizlere tüm hamişlere dua ettim sağlıkla alın kucağınıza diye🤲🤲🤲
Canım tebrik ediyorum çok sevindim, Allah evlatlarını sana bağışlasın analı babalı büyütsün💓 Darısı başınıza inşallah🙏🏻😇

Canım kendini ferah tut lütfen herkes yazmış zaten ben de destek olmak için yazıyorum sana,her türlü önlem alınmış zaten, sen de şimdi elinden geleni yap güzelce beslen havuç suyuna bu arada portakal veya muz karıştırabilirsin ben öyle içtim faydasını gördüm sana da tavsiye ediyorum💓🌸
Güzel haberlerini bekliyoruz☺️🙏🏻
Sağol canım deneyeceğim seninde mi azdı suyun

Bu arada sabahtan beri okumaya çalışıyorum buraları yazdıklarınızı, çok çok çok teşekkür ediyorum mart annelerine vee Konyalı bütün arkadaşlara kendi adıma🙏🏻 O kadar güzel destek olmuş ki herkes, çok mutlu oldum ya. İyi ki böyle bir yer var iyi ki birbirimizle haberleşebiliyoruz hiç tanımasak bile destek olabiliyoruz🥹🥹🌼

Kızlar, ben bu sabah doğum yaptım spinal sezeryan ile 37+0 da 3 kilo 160 gr oğlum oldu çok şükür. Doğum esnasında sizlere tüm hamişlere dua ettim sağlıkla alın kucağınıza diye🤲🤲🤲
Maşallah canım 🧿🧿🧿 yerim o ayakları yaaaa bu kötü günlerde bir anda içimi sıcacık yaptı 😍💞💞💞 Allah analı babalı büyümesini nasip etsin 🌷🙏

Sağol canım deneyeceğim seninde mi azdı suyun
İki hafta önce doktora gittiğimde kontrole, suyun az değil ama havuç suyu tavsiye ediyorum dedi herhalde azaldığını fark etti beni de tanıyor strese girmeyim diye söylememiştir çünkü eşim ultrasona bakıyor renkli görüntüler oluyormuş mavi ve kırmızı onların su olduğunu düşünüyor çünkü ondan sonra dedi böyle bir şeyi bu hafta normaldi her şey dedi😀

İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana

İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Önceliklerle çok geçmiş rabbim bir daha böyle felaketlerden bizleri korusun inşallah. Özel Medicana hastanesinde Hikmet Karabacak var çok Babacan çok iyi bir doktor tavsiye ederim. Bu hastanenin depremzede vatandaşlar için ücretsiz olacağı bilgisini almıştım. İnşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın.

Doktor tuğba sekmenli tursun gebe depremzedeleri ücretsiz muayene ediyormus ulaşabilirsiniz yardimci olabilirler veyahut siz bana ulaşın lütfen

kızlar maalesef Y yazosey in doktoru hatırlayamadı. acaba daha sonrasında farklı bir doktora mı gitti bilemiyorum :KK43: hiçbir kişisel bilgisi de yok ulaşabileceğimiz. inşallah güzel haberler alırız kendisinden
Y yazosey bı tanıdığının babası olan Dr adevlette kontrollerine gidecegini söylemişti sanki uzun süre gitmediyse eğer hatirlamamistir. İnşallah haber gelir diye bekliyordum bı umut 😔

Çok geçmiş olsun öncelikle kalbimiz hep sizinle , hoşgelmişsiniz Konya’mıza , ben akademi hastanesi Alanur Güven hocaya gidiyorum çok memnunum , çok güler yüzlü ve anlayışlı bir doktor kendisi,inşallah çok rahat ve çok güzel bir doğum geçirirsiniz 🤲🏻 Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ❤️

Kuzu bende öyle yapıyordum geçen haftalarda ama 2 haftadır fakülteye çağırıyor orda muayene ediyor. Fakültede de ultrason vermiyor bakıyor kendi hasta dosyasına notlar alıyor. O yüzde 2 haftadır hesaplayamdim. 3 hafta önce ultrason kağıdında femur kemiği 66.1mm , 7 ile çarpınca 46.2 cm çıkıyor. 3 haftada boyu uzamistir herhalde...
Valla canım kesin öyle benim sıpa kandırdı bizi 🙄 geçen haftalarda çok daha yoğun kasilmam oluyordu birde göbeğim aşağı inmişti, aynadan bakinca da cok bariz belli oluyordu gogus alti boslugu olmustu. mide yanması vs yaşamıyordum haliyle. Şu son 3-4 gündür bebek yukarda hareket ediyor birde nasıl bir mide ekşimesi yanması anlatmam mümkün değil. Yani oyuna geldim 🫣
3 hafta da boy atmıştır baya zaten öndeydi 50 cm i geçmiştir 🤤 içerde keyfince dolaniyo yumurcak hiç cikasi yok demek ki 🤭

Kızlar merhabalar mesajlarınızı ağlayarak okudum 😥 nefes aldığım her saniyeye şükrediyorum şuan.. 6. Katta oturuyorum ve o binadan nasıl çıktım hala inanamıyorum.. 5 gündür çadırda kalıyoruz malesef sağlam bina kalmadı buralarda.. eşimin ailesinin binası yıkıldı babasını kaybettik. Annesi ve kardeşini enkazdan çıkarttık.. Kuzenlerim amcami yengemi bir sürü tanıdığımı kaybettik malesef.. hepinize çok teşekkür ederim ben iyiyim eşim bebegim iyi. Allah bana bağışladı.. elektrik yok şebeke yok birşey yok anca açabildm telefonumu..
Doğru ulaşmışsinız bana doktorum Koray bey işyerimde Çukurova patent.. bulduğunuz numarada şirket hattım ofis çekmecesinde ama ofisimizin olduğu binada yerlebir oldu.. Hepinizi tanımadan çok seviyorm iyiki varsınız.. Mersin'e gidiyoruz şimdilik Diyarbakır dada yıkılan binalar varmış yüreğim bir sarsıntıyı daha kaldırmaz 😥 fırsat buldukça tekrar girerim.. yazosey içinde Raziye keskin kurt defne hastahanesi doktorlarindan benim isyerimin çaprazı hemen malesef hastahane içindeki hastalarla birlikte yıkıldı diye biliyorum umarım onada hemen ulaşırız..😥
Mesajını görünce o kadar sevindim ki anlatamam.
Kayıplarınız için çok üzgünüm, Rabbim mekanlarını cennet etsin, sizlere dayanma gücü kuvveti versin

Konya şehir hastanesine gidin efendim. Bütün doktorları gayet iyi. Ben Dilay Gök Korucu’ya gidiyordum. Tüp bebek yaptı ve doğumumu onda yaptım.
Geçmiş olsun.

X