Kızlar bende şimdi doktordan eve geldim. Önce nst sonra ultrasona aldı. Nst de hiç sancı çıkmadı
ultrasonla baktı hersey yolunda dedi başı asagidaymis ama duruşu gene farklı dedi kafa öne eğik imiş. Bu çocuk cok hareketli dedi
gelsin birde tekmeleri bana sorsun
suyu, plesanta , gelisimi hersey yolunda. Haftasına göre zaten 3.5 hafta öndeydi, fakat bu sefer kiloyu ölcemedi duruşundan kaynaklı. Bekleyeceğiz dedi, bir durum olursa hemen haberlesecegiz dedi. Şancın yok ama kasilma oluyor mu dediği anda karnım kasildi işte şimdi oldum böyle oluyor dedim elle baktı bunlar normal vücut doğuma hazırlıyor kendini dedi. Hala bekleme tarafları
Birde benim doktorum bebegin boyunu soylemiyor ultrasonda oyle bir olcum yok dedi, yaklasik hesaplamalaar var ben guvenmiyorim onlara yapmiyorum dedi
dedim ona gore cantasina yenidogan mi koyayim 3 ay mi koyayim cocuk buyuk olursa kiyafetsiz kalmasın dedim baya gulustuk felan.
birde bu surecte haberleri izlemiyoruz biz bile dayanamiyoruz erken dogumu tetikler dedi. haftaya tekrar kontrole çağırdı cuma günü.