• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Selamünaleyküm. Öncelikle geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın. Ben kendim medova hastanesinde aysel kamere gidiyorum. Çok iyi bir doktor. Ayrıca başkent hastanesinde emel hanım var riskli gebelik takibi kendisi yapıyor. Arkadaşım kendisinde sezeryan olmuştu memnundu. Devlet istersende şehir hastanesini tavsiye ederim. Personeli çok ilgili. Birde normal değil sezeryan olacak. Hani devleti düşünürsen şehir hastanesi öneririm. Tekrardan geçmiş olsun kardeşim. Birşeye ihtiyacın olursa bana yaz. Ben konya karataydayım sen nerdesin konyanın?

Canım ben bu küvez meselesini sormuştum doktora kiloyla alakalı degil tamamen bebekle ilgili demişti yani bazen üç kilo olup küvete giren bebek de oluyormus ya da iki kilo olup girmeyen de. Ciğer geliştirici olmuşsun zaten önlemini almış yani küvete girse bile hemen çıkar sen gönlünü ferah tut. Havuç suyu iç bol bol cok ise yaradığını duymuştum.

Öyleymiş canım hormonlar etkiliyor demek ki vücut da yatkın olunca
Aslında evet amaç suyu arttırmakta havuç suyunun çok faydasını gören var. Şeker olduğu için bı Dr a danisirsin ama sekere fazla etkisi olacağını sanmıyorum. minseo minseo

İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Ozel muayeneye gidebilirseniz Ali Acar, özel hastane Medicana'da Sibel hanım var Aylin hanım var. Hastane olarak Meram Tıp Fakültesi, Konya Şehir Hastanesi

Selamünaleyküm. Öncelikle geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın. Ben kendim medova hastanesinde aysel kamere gidiyorum. Çok iyi bir doktor. Ayrıca başkent hastanesinde emel hanım var riskli gebelik takibi kendisi yapıyor. Arkadaşım kendisinde sezeryan olmuştu memnundu. Devlet istersende şehir hastanesini tavsiye ederim. Personeli çok ilgili. Birde normal değil sezeryan olacak. Hani devleti düşünürsen şehir hastanesi öneririm. Tekrardan geçmiş olsun kardeşim. Birşeye ihtiyacın olursa bana yaz. Ben konya karataydayım sen nerdesin konyanın?
Ben de karataydayım. Merkeze yakınız. Lütfen ulaşın ihtiyaçlarınız için banada.

Selcuklu tıpa git canim oraya yakınsındır da çok güzel bi hastane ayrıyeten beyhekim eğtim araştırma hastanesi de güzel iki hastanede çok güzel ilgilenir

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun ülkemize. Konya Selçuklu Beyhekim devlet hastanesinde doktor Rukiye hanım var. Kendisi çok tecrübeli memnun kalınan birisi. Onda doğumunuzu gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz mümkünse

Şuan Konya doğum hastanesindeyim fakat buraya gelen bi depremzedeyi biz bakmıyoruz diyerek şehir hastanesine ve meram tıpa yönlendirdiler orayla iletişim kurarsaniz yardimci olacaklardir diye umuyorum

Merhaba Konya’da yaşıyorum ben. Özel imkanınız var mı bilemediğim için yorum yapamıcam ancak devlette bir kadın doğum hastanesi var ismi dr Ali Kemal Belviranlı kadın doğum ve çocuk hastanesi. Ben burada doğum yaptım haftasonuna denk geldiği için mağduriyet yaşadım biraz emzirme danışmanları pazartesi geldi. Bir de şehir hastanesi var orda de doğum yaptırıyorlar orası hakkında bilgim yok. Sezeryan oldum ben de sezaryenda spinal anestezi kullanıyorlar bir de bana sormadan sakinleştirici vermişler ben bebeğin çıkış anını hatırlamıyorum maalesef.
Özel imkanınız varsa da medova hastanesi Fuat diye bir dr var onu çok övüyorlar

Kızlar merhabalar mesajlarınızı ağlayarak okudum 😥 nefes aldığım her saniyeye şükrediyorum şuan.. 6. Katta oturuyorum ve o binadan nasıl çıktım hala inanamıyorum.. 5 gündür çadırda kalıyoruz malesef sağlam bina kalmadı buralarda.. eşimin ailesinin binası yıkıldı babasını kaybettik. Annesi ve kardeşini enkazdan çıkarttık.. Kuzenlerim amcami yengemi bir sürü tanıdığımı kaybettik malesef.. hepinize çok teşekkür ederim ben iyiyim eşim bebegim iyi. Allah bana bağışladı.. elektrik yok şebeke yok birşey yok anca açabildm telefonumu..
Doğru ulaşmışsinız bana doktorum Koray bey işyerimde Çukurova patent.. bulduğunuz numarada şirket hattım ofis çekmecesinde ama ofisimizin olduğu binada yerlebir oldu.. Hepinizi tanımadan çok seviyorm iyiki varsınız.. Mersin'e gidiyoruz şimdilik Diyarbakır dada yıkılan binalar varmış yüreğim bir sarsıntıyı daha kaldırmaz 😥 fırsat buldukça tekrar girerim.. yazosey içinde Raziye keskin kurt defne hastahanesi doktorlarindan benim isyerimin çaprazı hemen malesef hastahane içindeki hastalarla birlikte yıkıldı diye biliyorum umarım onada hemen ulaşırız..😥
canım cok geçmiş olsun başınız sağolsun yaşadıkların cok cok zor. senin ve bebeginin, eşinin iyi olmasına sevindim, çok şükür. inşallah geride kalacak bu günler zamanla, sözler okadar anlamsız ki yaşayanlar bilir, biz izlerken mahvolduk.
evet doktor paylasmıs hep calısanlar hayatını kaybetmiş maalesef, mesajımı da görmedi henüz, umarım yazosey ve ailesi de kurtulmustur saglıgı yerindedir

Şuan Konya doğum hastanesindeyim fakat buraya gelen bi depremzedeyi biz bakmıyoruz diyerek şehir hastanesine ve meram tıpa yönlendirdiler orayla iletişim kurarsaniz yardimci olacaklardir diye umuyorum
O zaman en mantıklısı şehir hastanesi odalar vs temiz odalar en çok iki kişilik

Konya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
Konya Selçuklu da yaşıyorum çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun özel yada devlet hastanesi olarak devlet istersen konya şehir hastanesi meram Tıp da iyi ilk doğumunu meram Tıp da yaptım ali açar da ikinciye hamileyim bunu Allah nasip ederse özel Farabi de mehmet bardakçıda yapmayı düşünüyorum iyi bi doktor onun kontrolünde yim sezeryan olacağım yine

Merhaba selçukluda beyhekim devlet hastanesi var meramda tıp fakültesi var her özel isterseniz medova hastanesi var

Kızlar doktordan çıktım haberler iç açıcı değil suyum azalmış 😔 ciğer gelistirici verdi pazartesi tekrar kontrol eğer azalmaya devam ederse cumayı beklemem dedi çok canım sıkıldı ve muhtemelen küveze girecek 😔
Canımm 37.haftada bebeklerin gelişimi tamamlanmış oluyor zaten. Kilosu da öyle öok düşük olmadığı sürece sıkıntı olmaz inşallah. Cumaya kadar sen kaşar, muz, çiğ badem, bol bol havuç suyuna yüklen. Nefesinde sıkıntı yoksa küveze de almazlar. Bazen normal haftasında ya da daha geç doğan bebeklerde de nefes problemi olabiliyor o aslında bebekle ilgili beklenilenden daha erken doğmasıyla pek ilgisi yok. Küveze girse bile çok kalmayacaktır önlem amaçlı belki isterler. Sakın canını sıkma sağlıkla kızına kavuşacaksın inşallah doktoruna güven🙏🌸

Konya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
Merhaba çok geçmiş olsun. Ben de hamileyim eğer özel olursa doktorum selçukluda Medova Hastanesi Dr. Fuat Demir. Benim birçok arkadaşım da doğumunu Fuat hocayla yaptı. Çok iyidir.

Kızlar merhabalar mesajlarınızı ağlayarak okudum 😥 nefes aldığım her saniyeye şükrediyorum şuan.. 6. Katta oturuyorum ve o binadan nasıl çıktım hala inanamıyorum.. 5 gündür çadırda kalıyoruz malesef sağlam bina kalmadı buralarda.. eşimin ailesinin binası yıkıldı babasını kaybettik. Annesi ve kardeşini enkazdan çıkarttık.. Kuzenlerim amcami yengemi bir sürü tanıdığımı kaybettik malesef.. hepinize çok teşekkür ederim ben iyiyim eşim bebegim iyi. Allah bana bağışladı.. elektrik yok şebeke yok birşey yok anca açabildm telefonumu..
Doğru ulaşmışsinız bana doktorum Koray bey işyerimde Çukurova patent.. bulduğunuz numarada şirket hattım ofis çekmecesinde ama ofisimizin olduğu binada yerlebir oldu.. Hepinizi tanımadan çok seviyorm iyiki varsınız.. Mersin'e gidiyoruz şimdilik Diyarbakır dada yıkılan binalar varmış yüreğim bir sarsıntıyı daha kaldırmaz 😥 fırsat buldukça tekrar girerim.. yazosey içinde Raziye keskin kurt defne hastahanesi doktorlarindan benim isyerimin çaprazı hemen malesef hastahane içindeki hastalarla birlikte yıkıldı diye biliyorum umarım onada hemen ulaşırız..😥
İyi olmana çok sevindik canım🙏 Kayıplarınız için çok üzgünüm başınız sağolsun Allah sabır versin.. Bir ihtiyacın olursa biz burdayız bunu bil lütfen. Şarjın oldukça ara ara bizleri haberdar edersin seni çok merak ettik 😔

Y yyakamoz ben Konya’da yaşıyorum her konuda yardımcı olurum. Doktorlarla alakalı etraftan bilgi sahibi olur olmaz yazacağım. Bana iletişim numaranızı gönderin burada her ihtiyacınızı gidermeye gayret ederiz.
merhaba öncelikle çok geçmiş olsun rabbim yaşatmasın bir daha derin bir üzüntü içerisindeyiz.
Ben Konya da yaşıyorum doktorlar hakkında bilgi sahibi olur olmaz bilgilendirme yaparım. İletişim halinde de olursak gerekli her türlü ihtiyacınız da bilgi verirseniz destek verir elimizden geleni yapmaya gayret ederiz. Lütfen bana mesaj atın

Y yyakamoz birde kardeşim devlet olarak 15 temmuza kesinlikle gitme. Mülteci hastanesi orası ve çok kötü. Ben Aysel Kameri şiddetle tavsiye ederim. Hasta ilişkileri çok iyi ve hastalarını çok önemsiyor.Yakınımdaki çoğu kişi kendisinde doğum yaptı hastanede çok iyi.ebeler hemşireler. Dediğim gibi başkentte emel hanım riskli gebelik doktoru. Hani yaşadığın olaylar kolay değildi. Belki bu alanda bir doktor seni daha çok tatmin eder. Birde üniversite hastanesi zaten. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

Back