- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 83
Kuzum hiç strese girme unutma ki bu süreçte en büyük düşman stres, bol bol meyve ve havuç suyu tüket bu süreçte.. aklına hiç olumsuz kötü şeyler getirme. Doktorun önlemleri alıyor zaten ilgili anlattıkların kadarıyla öyle tahmin ediyorum. Senin ve bebeğin için en doğru yolu seçecektir. Ciğer geliştirici de onu sürece daha hızlı adapte edecektir, belki hiç kuveze bile girmeyebilirKızlar doktordan çıktım haberler iç açıcı değil suyum azalmışciğer gelistirici verdi pazartesi tekrar kontrol eğer azalmaya devam ederse cumayı beklemem dedi çok canım sıkıldı ve muhtemelen küveze girecek
Kişiden kişiye değişiyor canım ondandır. Yani tam olarak abartmak da değil aslında.. Ben mesela çok kasılırım, alttan muayene vs. Oğlum doğduktan sonra korkumdan kadın doğum doktoruna gitmedim ben 7 seneEvet genelde bir kaç saniyelik bir şey deniyor ama tabi her şeyi abartan bir grup var öldüm bittimciler
Ben ne zaman bakmayacağım desem TV yi kapatsam Twitter a , telefonu bıraksam TV haberleri açarken buluyorum kendimiKesinlikle bu deprem süreci hepimizi çok etkiledi kızlar artık sosyal medya ve haberlere bakmayalım diyorum ama bakmayınca ds vicdan azabı çekiyorum
İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Bir benim gitmedi herhalde yaBenim de boynumda var 3-5 tane. Doğumdan sonra kuruyup dökülüyor kızlar merak etmeyin. İlk gebeliğimde de olmuştu sonra hepsi gitti
Allahım yarabbim ya yeniyor mu bu masallahKızlar bende şimdi kontrolden çıktım çok şükür herşey iyi gidiyormuşBir sorun olmazsa mart ortası sezeryan. Bebek biraz iri olucak sanırım normal doğum zorlardı seni dedi doktor Ben baya bi minyonum bu kız babaya çekmiş
Yanlış bilmiyorsam sancı var canı. 150 bebegin kalp atisi öbürü sancı diye biliyorum. Tabi doktorunuz daha iyi yorumlarBen de bugun sancıyla uyandım. Nst ye girdim şimdi. Çok anlamıyorum ama bu rakamlar sancı olduğuna mı işaret acaba
İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
MasallahKızlar bende şimdi kontrolden çıktım çok şükür herşey iyi gidiyormuşBir sorun olmazsa mart ortası sezeryan. Bebek biraz iri olucak sanırım normal doğum zorlardı seni dedi doktor Ben baya bi minyonum bu kız babaya çekmiş
Sağol kuzumm valla biz de zor tuttuk kendimizi yanakları ısırcaz bi çıksınAllahım yarabbim ya yeniyor mu bu masallahgel sen de 23.03.23 de doğuracaklar kervanına katıl bence
Merhaba. Kemal belviranlida mevlüt okay Demirtaş iyi bir doktor.İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Yok yok olmaz zararı faydası olur benimkide iki kg fazla değil zaten36 oldum canım bugün haftaya Cuma 37 olacak
Bilmiyorum hiç arastirmadim benim bebeğin kilosu biraz az belki o yüzdendir bi zarari olmaz heralde
Ben de bugun sancıyla uyandım. Nst ye girdim şimdi. Çok anlamıyorum ama bu rakamlar sancı olduğuna mı işaret acaba
Çok geçmiş olsun öncelikle. Sağlığınız iyidir umarım. Hamileliğim boyunca gittiğim doktor yüzünden hayatımızı kaybetme raddesine geldiğimiz için onu onermeyecegim. Asla Aynur bacak a gitmeyin lütfen. Hayatımızı Ayşegül Kebapçılar kurtardı. O zaman devlet hastanesindeydi, özele geçtiğini duydum ama hangisinde olduğunu unuttum. Çok iyi bilgili ve ilgili bir doktor. Google'a yazarsanız çıkar adı mutlaka. Allah sağlıklı doğum versinFarketmez canim önemli olan tecrübeli doktor olsun hastane iyi olsun bazı devlet hastaneleri özelden daha ilgili oluyolar oyuzden fark etmez
Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Medova hastanesi Fuat demir çok iyi bir doktor ve medova hastanesinin bebek yoğun bakımı da çok iyi olası bir durumda. Bir çok tanıdığım o hastanede doğum yaptı herkes çok memnun. Umarım sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğiniziİyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Merhaba konya meram akademi hastanesine gelirseniz ilgilenirim, ozel hastaneler depremzede kardeslerimiz icin ucretsiz oldu. Hekim berna hanim yardimci olur. Eger ulasim sorunu yasaraaniz soyleyin ben sizi kontrol icin aldiririm. Gecmis olsun bol sabirlar dilerim.Konya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?