2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar bende şimdi kontrolden çıktım çok şükür herşey iyi gidiyormuş Bir sorun olmazsa mart ortası sezeryan. Bebek biraz iri olucak sanırım normal doğum zorlardı seni dedi doktor Ben baya bi minyonum bu kız babaya çekmiş

Eklentiler

• D496E620-BF7C-4C1A-B512-10FAD975EC3C.jpeg
    62,4 KB · Görüntüleme: 93
Kuzum hiç strese girme unutma ki bu süreçte en büyük düşman stres, bol bol meyve ve havuç suyu tüket bu süreçte.. aklına hiç olumsuz kötü şeyler getirme. Doktorun önlemleri alıyor zaten ilgili anlattıkların kadarıyla öyle tahmin ediyorum. Senin ve bebeğin için en doğru yolu seçecektir. Ciğer geliştirici de onu sürece daha hızlı adapte edecektir, belki hiç kuveze bile girmeyebilir

Evet genelde bir kaç saniyelik bir şey deniyor ama tabi her şeyi abartan bir grup var öldüm bittimciler
Kişiden kişiye değişiyor canım ondandır. Yani tam olarak abartmak da değil aslında.. Ben mesela çok kasılırım, alttan muayene vs. Oğlum doğduktan sonra korkumdan kadın doğum doktoruna gitmedim ben 7 sene Oğlumun doğumunda sonda taktılar.. evlerden ırak, ağlaya ağlaya girmiştim ameliyathaneye.. Doktora yalvaracağım galiba bu sefer, uyuşturmadan takmasın diye.. Belki yara var bir şey var bilmiyorum ama.. Kimisi de hiç hissetmedim diyor mesela sondayı da. İnşallah huzurlu kolay mutlu doğumlarımız olsun

Kesinlikle bu deprem süreci hepimizi çok etkiledi kızlar artık sosyal medya ve haberlere bakmayalım diyorum ama bakmayınca ds vicdan azabı çekiyorum
Ben ne zaman bakmayacağım desem TV yi kapatsam Twitter a , telefonu bıraksam TV haberleri açarken buluyorum kendimi ne kadar uzak kalmam lazım desem de mümkün değil vicdan yapıyorum

Konya'da yaşayan 11.372 üyemize e-posta ile bilgi yolladım aynı zamanda siteden bildirim yolluyorum.

Allahım yarabbim ya yeniyor mu bu masallah gel sen de 23.03.23 de doğuracaklar kervanına katıl bence

MssPARE parem kardeşinin doktoru kimdi

Masallah saglikla gelsin tontis

Allahım yarabbim ya yeniyor mu bu masallah gel sen de 23.03.23 de doğuracaklar kervanına katıl bence
Sağol kuzumm valla biz de zor tuttuk kendimizi yanakları ısırcaz bi çıksın
23.03.2023 benimde hep aklımda O kadar bekler miyiz bilmem doktor 39u bekleriz dedi ben nasıl taşıcam acaba

Merhaba. Kemal belviranlida mevlüt okay Demirtaş iyi bir doktor.
Ben Selçuklu tıpta doğum yaptim sezaryen profesör Ayşegül kebapçılar. Randevu bulabilirsiniz belki depremzede olduğunuz için size öncelik taniyabilirler selcuklu tıptaki tüm hocalar çok iyi bölüm başkanı Çetin hoca, setenay hoca, özlem hoca, Mehmet hoca. Hepsi çok iyi. Bu bahsettiğim Selçuklu tıp. ve Ali Kemal belviranli hastanesi iyi hastaneler Rabbim yardımcınız olsun. Sağlıklı doğumlar dilerim.

Konya da olan afetzedelere yardım edebilirim her türlü. Tek tek ulaşmaya çalışacağım üyelere. Sizlerde lütfen bana ulaşın üye mesajlarını gördükçe.

Farketmez canim önemli olan tecrübeli doktor olsun hastane iyi olsun bazı devlet hastaneleri özelden daha ilgili oluyolar oyuzden fark etmez
Çok geçmiş olsun öncelikle. Sağlığınız iyidir umarım. Hamileliğim boyunca gittiğim doktor yüzünden hayatımızı kaybetme raddesine geldiğimiz için onu onermeyecegim. Asla Aynur bacak a gitmeyin lütfen. Hayatımızı Ayşegül Kebapçılar kurtardı. O zaman devlet hastanesindeydi, özele geçtiğini duydum ama hangisinde olduğunu unuttum. Çok iyi bilgili ve ilgili bir doktor. Google'a yazarsanız çıkar adı mutlaka. Allah sağlıklı doğum versin

Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Medova hastanesi Fuat demir çok iyi bir doktor ve medova hastanesinin bebek yoğun bakımı da çok iyi olası bir durumda. Bir çok tanıdığım o hastanede doğum yaptı herkes çok memnun. Umarım sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi bir şeye ihtiyacınız olursa her zaman yazabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olurum

Konya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
Merhaba konya meram akademi hastanesine gelirseniz ilgilenirim, ozel hastaneler depremzede kardeslerimiz icin ucretsiz oldu. Hekim berna hanim yardimci olur. Eger ulasim sorunu yasaraaniz soyleyin ben sizi kontrol icin aldiririm. Gecmis olsun bol sabirlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…