2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Öncelikle büyük geçmiş olsun, canınız sağ ya en önemlisi o, ben konyada yaşıyorum, 1 yıl önce doğum yaptım, Selçuklu da olduğunuzu söylemişsiniz, eğer otogar civarındaki yurda yerlestiyseniz medova hastanesi var, oraya da yakin, ben orda doğum yaptım, kendi dr um aysel kamer kesinlikle tavsiye ederim onun dışında aynı hastanede Fuat hoca, Mustafa hoca, elnare hoca var onlari da değerlendirebilirsiniz, medicana hastanesi var orda rengin hoca Nil hoca var konyada baya sevilen tercih edilen kadın dogumcular, bu iki hastanede de rahat edersiniz, bunun dışında devlet düşünüyorsanız şehir hastanesini begenenleri duydum kendim gitmedim benim bi fikrim yok. Hayırlı dogumlariniz olsun inşallah.

Konya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
Ben konyadayım sistem nasıl ilerliyor bilgim yok ama selçuklu tıpa gidebilirsiniz çok geçmiş olsun sorunsuz bi şekilde kucağınıza alırsınız inşallah

Özel mi devlet hastanesi mi gideceksiniz? Maddi durumunuzu bilemedigin icin soruyorum

Cok cok gecmis olsun. Yavrunuzu saglikla kucaklayin insallah.

1,5 sene gorev yaptim; henuz dondum. Ben de bu surecte Medova Fuat hoca’ya gidiyordum. Tavsiye ederim.

Hayirli dogumlar olsun.

İnşallah canım sakin kalmaya çalışıyorum az önce sağlık ocağına gittim çağırmışlardı. Ebem değişmiş yeni bi ebe atanmış o kadar tatlı bi kadındı ki yarım saat moral verdi anlattı süt ve emzirme ile ilgili şeyler söyledi biraz moralimi düzeltti sağolsun o da doktoruma ben de güveniyorum her türlü önlemi almak isteyen bir adam en ufak riske atmıyor o yüzden o ne derse ona uyacağım

Canım bol bol su+havuç suyu içsen şekerin çok yükselirmi acaba? 37. Hafta da çok erken değil, ciğer geliştirici de alacaksın madem için rahat olsun, küveze gireceğiniz zannetmiyorum.
Suyun neden azalmış doktorun birşey dedi mi?

Konya'da yaşayan 11.372 üyemize e-posta ile bilgi yolladım aynı zamanda siteden bildirim yolluyorum.
Merhaba mail üzerine geldim. Öncelikle geçmiş olsun.
Konya da yaşıyorum doğum yapmış yakınlarıma sorup bilgi almaya çalıştım
Prof. Dr. Ali Acar 'ı çok tavsiye ettiler.
Opr. Dr. Halime Göktepe çok iyi dediler.
Umarım bebeğiniz sağlıkla dünyaya gelir.

Konya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun Bende konyadayım selçuklu da yurda yakın hasane 15 temmuz kadın doğum hastaneai var ama pek önermem ben meram tıp fakültesinde yaptım sezeryan olmuştum çok kolay geçti doktorları da çok iyi. Lütfen başka bir ihtiyacın olursa bana özelden yaz. Ne olursa olsun yardımcı olurum.

Canım çok geçmiş olsun üzme kendini lütfen dua edelim senin için. Herşey yoluna girer herşeyin çözümü var inşallah birşey olmıycak sıkma o güzel canını

Kızlar merhabalar mesajlarınızı ağlayarak okudum nefes aldığım her saniyeye şükrediyorum şuan.. 6. Katta oturuyorum ve o binadan nasıl çıktım hala inanamıyorum.. 5 gündür çadırda kalıyoruz malesef sağlam bina kalmadı buralarda.. eşimin ailesinin binası yıkıldı babasını kaybettik. Annesi ve kardeşini enkazdan çıkarttık.. Kuzenlerim amcami yengemi bir sürü tanıdığımı kaybettik malesef.. hepinize çok teşekkür ederim ben iyiyim eşim bebegim iyi. Allah bana bağışladı.. elektrik yok şebeke yok birşey yok anca açabildm telefonumu..
Doğru ulaşmışsinız bana doktorum Koray bey işyerimde Çukurova patent.. bulduğunuz numarada şirket hattım ofis çekmecesinde ama ofisimizin olduğu binada yerlebir oldu.. Hepinizi tanımadan çok seviyorm iyiki varsınız.. Mersin'e gidiyoruz şimdilik Diyarbakır dada yıkılan binalar varmış yüreğim bir sarsıntıyı daha kaldırmaz fırsat buldukça tekrar girerim.. yazosey içinde Raziye keskin kurt defne hastahanesi doktorlarindan benim isyerimin çaprazı hemen malesef hastahane içindeki hastalarla birlikte yıkıldı diye biliyorum umarım onada hemen ulaşırız..

Öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Medova Hastanesi'nde Fuat Demir var. Çok iyi bir doktordur. Tavsiye ederim.

37 de ciğer geliştirici bende pek duymadım açıkçası. Belki önlem amaçlı olabilir canım

Ahh canım benim buraya yazman hepimize o kadar mutlu ettiki çok şükür iyisin rabbim kolaylık versin sana. İyi olmana hepimiz sevindik. Başınız saolsun

Mesajinizi gorunce cok mutlu oldum. Basiniz sagolsun, gecmis olsun Allah im sabir ve guc versin... Esiniz ve bebeginizin iyi olmasina cok ama cok sevindim... Allah im yardimciniz olsun...

Canımm sükür sen iyisin bebegin esin iyi kayıpların icin cok üzüldüm Allah rahmet eylesin sizlere de sabır versin insallah. Umarım bundan sonraki süreçte yaralar sarılmaya calısılır sen kendine bebeğine cok dikkat et bir şeye ihtiyacın olursa yaz lütfen

Merhaba konyada yasiyorum. Ozelde ahmet basaran klinigi var. Devlete gitmek istersenizde belviranli kadin dogum hastanesi var. Her ikisi icinde yardimci olabilirim numarami verebilirim

Ahh canım benim nasıl merak ettik seni çok şükür iyisin arkadaşlarımız sağolsun iyi olduğun haberini verdiler
Kayıpların için çok üzgünüm, ne yazsak ne etsek acını hfifletmez elbet
Rabbim hepinize sabırlar versin, kayıplarınızın mekanları cennet olsun inşaAllah
Yaşadıkların çok zor çok yıpratıcı tez zaman da toparlanıcaksın inşaAllah
Yavrun sana ilaç olucaktır

Merhaba Afyon'a gelebilirseniz doktor İsmail kestane var depremzede gebelere ücretsiz muayene doğum hizmeti verecekmiş iyi bir doktor geçen sene sezeryanla doğum yaptım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…