2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yok yok hiçbir sıkıntı olmadı her şey normalinde gelişti. Benim de ciğer geliştirici vurulmuştu hatta. Ama benim 28. Haftada falan vurulmuştu. Erken doğum riski vardı zaten.

Ne kilo aldırıyosa bol bol ye canım.
1 haftada 200-300 gram alır muhtemelen.
Bazen kilosu az olmasına rağmen daha yüksek kiloyla doğanlarda oluyo sıkma canını

En güzelini yapmışsın. İnsan sevinirken bile hüzünleniyor çünkü . Anne olunca insan özellikle çocuklara bebeklere daha hassas bakıyor. Aynen elimizden tek gelen zaten uzaktan yardım etmek. İnsan biraz olsun iyi hissediyor gerçekten.

ultrason da tam sonuc vermiyor biliyorsun +-300 gr farkediyor. bence haftaya 2.5 kg yı gecer, 2700-2800 gr civarı dogar bu da normal zaten. dedigin gibi dogduktan sonra cok hızlı toparlayacaktır. sen süt yapan damlaları filan sordunmu doktora baslayayım mı diye, annen filan da destek olur lohusa şerbeti, kayısı hoşafı filan hazır edersiniz dogumdan once. bir de anne caylarını hazır edersin.

Ben de bugun sancıyla uyandım. Nst ye girdim şimdi. Çok anlamıyorum ama bu rakamlar sancı olduğuna mı işaret acaba
Ben de anlamıyorum ekrandaki ifadelerden kağıt çıktısını daha rahat yorumluyorum. Ama ekranda kırmızı ile ifade edilen sayı sancı mı acaba

Evet tedbir amaçlı dedi canım çünkü pazartesi acil olarakta doğuma alabilir tamamen o anki suyuna bağlı karar verecek
Yok yok hiçbir sıkıntı olmadı her şey normalinde gelişti. Benim de ciğer geliştirici vurulmuştu hatta. Ama benim 28. Haftada falan vurulmuştu. Erken doğum riski vardı zaten.
Çok şükür canım
Ne kilo aldırıyosa bol bol ye canım.
1 haftada 200-300 gram alır muhtemelen.
Bazen kilosu az olmasına rağmen daha yüksek kiloyla doğanlarda oluyo sıkma canını
İnşallah kuzum
Evet benim de tek umudum o şuan nefes problemi olmazsa küveze almazlar heralde. Damlayı sormak inan hiç aklıma gelmedi dün leedong un paylaştığı suruptan da alicam evde de galactago var arkadaşım vermişti onları yanima alirim bi de hastane tipi kiralicam hoşafı bugün kayısı alıp yapayım ben

Cnm haftan ilerledi zaten bak doğuranlar sağlıkla kavuştu bebeğine, sen de öyle olursun sağlıkla gelir bebeğin, belki su durumu düzelir gerek kalmaz da, sakin olmaya çalış şimdiden olmamış şeye stres yapma bazı şeylerin kontrolü bizim elimizde değil zaten.

İnşallah canim inşallah bakalım pazartesi netleşir artik tek endişem kızımın sağlığı

İçini ferah tut lütfen,evet aklımıza hep olumsuz yönler geliyor ama olumluyu düşünmeye çalış.tam kaç haftalık oldunuz Şuan ?

Canım ben 35.haftadayim bana neden ciğer geliştirici yapmadılar ki ben 34 ten sonra yapılmıyor diye biliyodum

İçini ferah tut lütfen,evet aklımıza hep olumsuz yönler geliyor ama olumluyu düşünmeye çalış.tam kaç haftalık oldunuz Şuan ?
36 oldum canım bugün haftaya Cuma 37 olacak
Canım ben 35.haftadayim bana neden ciğer geliştirici yapmadılar ki ben 34 ten sonra yapılmıyor diye biliyodum
Bilmiyorum hiç arastirmadim benim bebeğin kilosu biraz az belki o yüzdendir bi zarari olmaz heralde

Hiç kasılma sancı falan yok ama
Canım kasılma sancı falan olmasına gerek yok :) Yani korkutmak için demiyorum da hani aklında olsun. Oğlumda hiçbir şey yokken nişanım geldi. Hemen doktora gittik. Ertesi güne sezaryen için gün aldık. Sezaryen günü de hafif bir lekelenme tipi kanama ile su sızıntısı başlamıştı şansıma. O gün de geldi işte yavrucağım.
.. ve en kolayı :) Amin canım aminn Yan etki biraz şans işi ya bence. Kişiden kişiye değişiyor. Kötü düşünme canım
Kesinlikle bana da etki etmiyor magnezyum, dedigin gibi 2. Gebelik daha mı zor sanki. Ya da benim artık yaş geçti ondan böyle hissediyorum
Benim de yaştan sanırım.. 34. hafta ve zor nefes alıyorum çoğunlukla..
Benim de hazır değil. Bazıları ütülendi bazıları duruyor.. Hala eksikleri de var. Çanta bile ortada yok hatta.. İnşallah artık bu hafta hazırlar kenara koyarım.. Aamin
Amin inşallah canım aminn Sağlıkla kavuşalım kolaylıkla kavuşalım

Kuzum önemli olan uykunu alman kaç saat uyuduğunun pek önemi yok. Benim eşim günde 4 saat uykuyla idare edebiliyor mesela ama bana bazen 18 saat uyku bile yetmiyor önemli olan uykunu almak yani. O laflara kulaklarını tıka bosver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…