İletişimde zaten ciddi sikinti var oradakilerle. Elektrik de sıkıntılı olduğu için su an görmesi zaten çok zor olur. İyi düşünelim oyüzden. Fotograflardaki kisiler ayni kisiler. Dr un dediği gibi iyidir inşallahMesaj attim ama sanirim görmeyecek
Dün dört kere tuttu saydımKızlar bebisleriniz de hıçkırık durumu nasıl. Benim oğlanı günde 3 kez felan hıçkırık tutuyor uzun da sürüyor
Bitti mi hazırlıklarAy benimde hafta aynı sizinle,çok tedirgin oluyorum doğum yaklaştıkça
Benimde ilki normaldi suni sanciyla baya çektim 12 saatte ancak doğurdum yine doktorum ve hastane aynı yine normal doğum bekliyor ama ben korkuyorum her türlüsünden doğumun bide kan sulandirici igne kullanıyorum aklıma kötü senaryolar geliyor hep
Gerçekten o his anlatılacak gibi değil ben abartiyorum galiba diye düşünmüştüm yeniden doğdum sanki derken demek çoğumuz aynısını hissediyomusuz
Yalnız değilsin arkadaşım daha 33+3 um ikinci dogumum olacak nasipse ama inanılmaz tırsıyorum
Benim ki de öyle ya bı de bi süre sonra sinirleniyo sanırım hickirirken içerde dört dönüyoKızlar bebisleriniz de hıçkırık durumu nasıl. Benim oğlanı günde 3 kez felan hıçkırık tutuyor uzun da sürüyor
Benimki de akşamları özellikle bi 10 dk falan hıçkırırKızlar bebisleriniz de hıçkırık durumu nasıl. Benim oğlanı günde 3 kez felan hıçkırık tutuyor uzun da sürüyor
Ben 2. Doğumlar daha kolay olur denildiği için biraz rahatımAy benimde hafta aynı sizinle,çok tedirgin oluyorum doğum yaklaştıkça
Benimde ilki normaldi suni sanciyla baya çektim 12 saatte ancak doğurdum yine doktorum ve hastane aynı yine normal doğum bekliyor ama ben korkuyorum her türlüsünden doğumun bide kan sulandirici igne kullanıyorum aklıma kötü senaryolar geliyor hep
Gerçekten o his anlatılacak gibi değil ben abartiyorum galiba diye düşünmüştüm yeniden doğdum sanki derken demek çoğumuz aynısını hissediyomusuz
Yalnız değilsin arkadaşım daha 33+3 um ikinci dogumum olacak nasipse ama inanılmaz tırsıyorum
Ay inşallah oyle pit diye dogururuzBenim tezim şu yönde evdeki minnoşlarla uğraşmak,işler güçler,yemek temizlik vs derken kendimize hiç vakit ayıramıyoruz.ilk hamileliğimde prensesler gibiydim yatıyordum (ve acaba o yüzden hiç açılmam olmadımı diyorum 12 saatte ancak doğurdum)bunda o kadar çok sorumluluğum varki ağrılarım bile yatınca aklıma geliyor neyse hiç durmadım doğum kolay olur pıt diye doğururum diye kendimi avutuyorum
Evet ben de aynısını yazdım simdiBenim ki de öyle ya bı de bi süre sonra sinirleniyo sanırım hickirirken içerde dört dönüyo
Benim bebeğime de günde 1-2 kez oluyor. Bazen çok uzun sürüyor kıyamıyorum kuzuma.Kızlar bebisleriniz de hıçkırık durumu nasıl. Benim oğlanı günde 3 kez felan hıçkırık tutuyor uzun da sürüyor
Benim cantamda hâlâ hazir degilKızlar hastane çantası hazır olmayan var mı benim gibienerjim yok gün boyu yatmak istiyorum yapılacak o kadar şey varken yıkadım ütüledim hemen hemen herşeyi hazır ettim ama bi türlü çantaya tertipleyip koyamadım 33+3 Şuan ama bana nerden geliyor o rahatlık hiç bilemiyorum sanki daha önce hiç hazırlamamışım gibi ne konacağını bile düşünemiyorum ülke gündeminden üzüntüden de hiç bişeye motivasyonum yok diğer taraftan
Bizim haftalarımızda olan tüm hamileler eminim bu tarihe kilitlenmiştirYa hadi insallah ilki normalse bu daha kolay olur tahminimce
Benim de öyle gözüküyor 23.03.23 tarihini gözüme kestirdim ama bakalım
36. Hafta canım ama 2 haftadir falan iyiyim yani 34 ten beri diyebilirimMobilden giriyorum, sizin takvimler bana gözükmüyor o yüzden herhalde. Kaçıncı haftada rahatladın böyle? Ben 33teyim şimdi ama sırt bel ağrılarım 28-30 arasına göre daha iyi. Önceden daha çok ağrıyordu. Kaburgalarımın ağrısı da geçti. Daha yorgun hissediyorum ama
Benimkinde de bu ara çok oluyor kuzum her gün mutlaka oluyorKızlar bebisleriniz de hıçkırık durumu nasıl. Benim oğlanı günde 3 kez felan hıçkırık tutuyor uzun da sürüyor
Çok şükür canım çok sevindim ben de gece gündüz aklımdaydıminseo ay kızlar süpersiniz, ben de dün gece araştırdım biraz, gece rüyama girdi, cok cok sevindim cok şükür
Ayy iyi o zaman hıçkırsın yeter ki beslensinDün dört kere tuttu saydımhatta geçen hafta nst de de tuttu güm güm ortalığı inletti Hemsire hıçkırık tutması güzel beslendiğini gösterir dedi
Bitti mi hazırlıklarben doğum olayını düşünmüyorum sağlıkla gelsin diye dua ediyorum sadece bi şekilde doğacaklar bakalım hepimiz için en sağlıklı ve kolayı olur insallah
Aynen geçen sakinlestirdim geçecek annecim biraz daha dayan diye konuştum okşadım falanEvet ben de aynısını yazdım simdi
Hıçkırdıkça bide sinirlenip vuruyo, hayır yani ben ne yapabilirim
Büyükler hıçkırdıkça korkut geçer derdi, bunu nasıl korkutmayim
Ben de üzülüyorum işte okşuyorum konuşuyorum ama iyi biseymis öyle denildiBenim bebeğime de günde 1-2 kez oluyor. Bazen çok uzun sürüyor kıyamıyorum kuzuma.Bizi tutunca bile çok sinir bozucu. Elimle okşuyorum belki rahatlatır diye.
Benimde geceleri ağrım kasılmam oluyor uyku nedir bilmiyorum bu aralar1 bardak su içiyorum 5 kere wc ye gidiyorum
Besleniyormus baksana olsun olsun canim bizim günde 3 -5 kez olsun hatta36. Hafta canım ama 2 haftadir falan iyiyim yabi 34 ten beri diyebilirim
Benimkinde de bu ara çok oluyor kuzum her gün mutlaka oluyor
Çok şükür canım çok sevindim ben de gece gündüz aklımdaydı
Ben de hickir hickir ciğerlerin gelişsin diyorum tek gaddar benim sanırımAynen geçen sakinlestirdim geçecek annecim biraz daha dayan diye konuştum okşadım falan
Ben de ciğerleri geliştiği için diye biliyorum öyle okumuştumBesleniyormus baksana olsun olsun canim bizim günde 3 -5 kez olsun hatta
Ayy ya yerim ben onları biz bile ne yapacağımızı şaşırıyoruz tutunca koca koca insanlarBenim ki de öyle ya bı de bi süre sonra sinirleniyo sanırım hickirirken içerde dört dönüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?