2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar bebisleriniz de hıçkırık durumu nasıl. Benim oğlanı günde 3 kez felan hıçkırık tutuyor uzun da sürüyor
Dün dört kere tuttu saydım hatta geçen hafta nst de de tuttu güm güm ortalığı inletti Hemsire hıçkırık tutması güzel beslendiğini gösterir dedi
Bitti mi hazırlıklar ben doğum olayını düşünmüyorum sağlıkla gelsin diye dua ediyorum sadece bi şekilde doğacaklar bakalım hepimiz için en sağlıklı ve kolayı olur insallah

Kızlar bebisleriniz de hıçkırık durumu nasıl. Benim oğlanı günde 3 kez felan hıçkırık tutuyor uzun da sürüyor
Benimki de akşamları özellikle bi 10 dk falan hıçkırır bide kendi kendine mi sibirleniyo ne hıçkırdıkça bi de tekme atıyor, ben ne yapacaksam sanki
Ben 2. Doğumlar daha kolay olur denildiği için biraz rahatım yani öyle umuyorum inşallah. Suni sancı alanların kaderi sanırım bu, ama sen bayağı çekmişin. Ben sabah 9 da yatışım oldu öğlen 14 30 da doğurmuştum.

Ay inşallah oyle pit diye dogururuz ne güzel olur. İlkler zor oluyor genelde. 2. 3. Lerde dedigin gibi sorumluluk oluyor hic yerinde durmuyorsun. Durmak istesen de çocuklar durdurmuyorlar.

Benim ki de öyle ya bı de bi süre sonra sinirleniyo sanırım hickirirken içerde dört dönüyo
Evet ben de aynısını yazdım simdi
Hıçkırdıkça bide sinirlenip vuruyo, hayır yani ben ne yapabilirim
Büyükler hıçkırdıkça korkut geçer derdi, bunu nasıl korkutmayim

Benim bebeğime de günde 1-2 kez oluyor. Bazen çok uzun sürüyor kıyamıyorum kuzuma. Bizi tutunca bile çok sinir bozucu. Elimle okşuyorum belki rahatlatır diye.

Benim cantamda hâlâ hazir degil 7 sinde alışverişe cikmayi düşünüyordum. Ama bu deprem oldu. Canim hiçbir şey yapmak istemiyor . Aklımız kalbimiz orada.

Ya hadi insallah ilki normalse bu daha kolay olur tahminimce

Benim de öyle gözüküyor 23.03.23 tarihini gözüme kestirdim ama bakalım
Bizim haftalarımızda olan tüm hamileler eminim bu tarihe kilitlenmiştir kesin o tarihte doğumhaneler tıklım tıklım olacak

36. Hafta canım ama 2 haftadir falan iyiyim yani 34 ten beri diyebilirim
Benimkinde de bu ara çok oluyor kuzum her gün mutlaka oluyor
minseo ay kızlar süpersiniz, ben de dün gece araştırdım biraz, gece rüyama girdi, cok cok sevindim cok şükür
Çok şükür canım çok sevindim ben de gece gündüz aklımdaydı

Ayy iyi o zaman hıçkırsın yeter ki beslensin kilosu azdı çünkü

Benimde geceleri ağrım kasılmam oluyor uyku nedir bilmiyorum bu aralar 1 bardak su içiyorum 5 kere wc ye gidiyorum

Ah canım ben bugün baya ağrılı bir gün geçiriyorum. Ne oturabiliyorum ne ayakta iş yapabiliyorum. Gene de bir sürü iş yaptım. Müthiş bir baskı ve kasılma, sertleşme.. ama işin tuhafı bunlar hemen doğum habercisi de değil. Kendi kendimize kasılıp duracağız heralde şimdilik

36. Hafta canım ama 2 haftadir falan iyiyim yabi 34 ten beri diyebilirim

Benimkinde de bu ara çok oluyor kuzum her gün mutlaka oluyor

Çok şükür canım çok sevindim ben de gece gündüz aklımdaydı
Besleniyormus baksana olsun olsun canim bizim günde 3 -5 kez olsun hatta

minseo B beyzosh kızlar helal olsun valla size. Birtanesiniz siz
@CRASRP arkadaşımız da inşallah yakın zamanda kafasını toparlayıp gelecek içimiz rahatladı resmen.
Sunrseee da sağolsun doktoruyla iletişime geçti ondan aldık Serapın iyi haberini şükürler olsun Hepimiz rahat bir nefes aldık cidden kaç gündür aklımızda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…