Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy evet benim ki sezeryan olucak ama mart ortası yüksek ihtimalYa biz pespese dogurucaz resmen inş 15 kg gibi bitiririz bu süreci saglıkla
Evet umarım o da çok iyidir onla ilgili hiç bir bilgi yok elimizde
Magnezyum banada etki etmiyor vallaAllahim yardımcımız olsun. Magnezyum da hic etki etmiyor. 16.haftamdan beri kullanıyorum doğru düzgün yattigimi uyuduğumi hatırlamıyorum. Surekli saga sola dönüyorum. Gece sürekli uyandiriyor agrilar. 2. Gebelikler neden bu kadar ağrılı geçiyor acaba sağlıcakla kucağımiza alalim insallh
Bence o çok benziyorSizce bu resimde elbiseli olan Serap mi? Antakya da Çukurova marka patent firmasinin görsellerinden buldum sen sorunca Sunrseee
Ayy bu ben bende karnımı tutup öyle dönüyorumYaa geceleri sana da işkence gibi mi ? Hele sağa sola dönerken, karnımı tutup dönüyorum, o kadar ağırlık ve baskı hissi var ki. İlk hamilelelik daha kolaydı benim.
Bravo kızlar ya helal olsun başımıza bir şey gelse ailemiz gibi peşimizde olacaksınız iç rahatladı Çok sevindim CRASRP için çok şükürAh canım arkadaşım ya günlerdir aklımızdasin iyi haberlerini aldik biraz özeline girdik affet ama seni çok merak ettik Allah seni bebeğini korumuş çok şükür buraya gelip yazacağın günü bekliyoruz hepimiz CRASRP
Kendisi psikologmuş eşi yurtdışında doktora yapıyor. 24 yaşında, doğum günü 7 Ekim. Ben de bunları bulabildim sadece :/Evet umarım o da çok iyidir onla ilgili hiç bir bilgi yok elimizde
Ya hadi insallah ilki normalse bu daha kolay olur tahminimceYok canim normal olacak insal benimki. Ilki normaldi. Ama Kader kismet saglikli olsun da onemli olan o... Diger taraftan ben sezeryan olmaktan korkuyorum
Benim de öyle gözüküyor 23.03.23 tarihini gözüme kestirdim ama bakalımAyy evet benim ki sezeryan olucak ama mart ortası yüksek ihtimal
Burda aile gibi olmuşuz resmen birbirimizi hiç görmesekte aramızda o bağ oluşmuş insan görmezden gelemiyorBravo kızlar ya helal olsun başımıza bir şey gelse ailemiz gibi peşimizde olacaksınız iç rahatladı Çok sevindim CRASRP için çok şükür
Ortak çalışma sonucu
Evet evet doğru öyle demişti di mi hatta bebeği çift dille büyütücez falan diye bi sohbet olmuştu acaba devlet kurumunda mı çalışıyorduKendisi psikologmuş eşi yurtdışında doktora yapıyor. 24 yaşında, doğum günü 7 Ekim. Ben de bunları bulabildim sadece :/
Onu bilmiyorum canım bütün mesajlarını okudum ama hep genelde hamilelikle ilgili. Diğer konulara vs hiç yazmamış. Ek olarak 7 kardeş olduklarını ve en büyüklerinin o olduğunu öğrendim. İsmini bile bilmiyoruz :/Burda aile gibi olmuşuz resmen birbirimizi hiç görmesekte aramızda o bağ oluşmuş insan görmezden gelemiyor
Ortak çalışma sonucu
Evet evet doğru öyle demişti di mi hatta bebeği çift dille büyütücez falan diye bi sohbet olmuştu acaba devlet kurumunda mı çalışıyordu
Umarım o da çok iyidir gelip yazar en kısa süredeOnu bilmiyorum canım bütün mesajlarını okudum ama hep genelde hamilelikle ilgili. Diğer konulara vs hiç yazmamış. Ek olarak 7 kardeş olduklarını ve en büyüklerinin o olduğunu öğrendim. İsmini bile bilmiyoruz :/
Mobilden giriyorum, sizin takvimler bana gözükmüyor o yüzden herhalde. Kaçıncı haftada rahatladın böyle? Ben 33teyim şimdi ama sırt bel ağrılarım 28-30 arasına göre daha iyi. Önceden daha çok ağrıyordu. Kaburgalarımın ağrısı da geçti. Daha yorgun hissediyorum ama.Yerim onların bedenini bana benziyor vücudu ben de 2750 doğmuşum zaten minyon ince kemikli bi tipim bana benzeyecek galiba
Ah keşke o kadar kolay olsa benim enteresan şekilde ağrım sızım yok ya son haftalar iyice ağırlaşırsın diyor herkes ama ben sanki ilk trimesterda gibiyim sırt ve bel ağrım geçince yeniden doğmuş gibi oldum galiba bebek aşağı inince vücudum rahatladı biraz
33te 11 kilo gayet normal. Tabii başlangıç kilosuna da bağlı ama bence bu kilo olayı insanlar çok sağlıksız yiyip, kendilerini ve bebeği tehlikeye sokmasınlar diye abartmayı önlemek için. Yoksa hamileyken 2-3 kilonun stresini yapmaya hiç gerek yok.Kızlar ben aşırı tatlıya düştüm ya sürekli yiyip duruyorum aseriyorum resmen 33+1 11 kilo almışım
Benim ilki 39+5 te sezaryen, bunda da 39 un bitmesini bekleyecek doktor, ilki sezaryen diye belki riske atmak istemiyor olabilir doktorun ama bekleyebiliyorlar aslindaGözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah miniginiz
Canım Magnezyum ben 2 tane içiyorum 1 tane içiyorsan o yetersiz geliyor olabilir.
Bu arada benim de bugün son çalışma günümdü. Yarından itibaren raporum başlıyor. Doktora da gittim nst de ufak sancılar çıktı bir kaç tane. İlk doğum sezaryen olduğu için fazla bekleyemeyecegiz dedi. Haftaya çarşamba tekrar muayene sonra gün verecek. Perşembe ya da cuma doğum olacak artık galiba
minseo ay kızlar süpersiniz, ben de dün gece araştırdım biraz, gece rüyama girdi, cok cok sevindim cok şükür
Ay benimde hafta aynı sizinle,çok tedirgin oluyorum doğum yaklaştıkçaYa biz pespese dogurucaz resmen inş 15 kg gibi bitiririz bu süreci saglıkla
Benimde ilki normaldi suni sanciyla baya çektim 12 saatte ancak doğurdum yine doktorum ve hastane aynı yine normal doğum bekliyor ama ben korkuyorum her türlüsünden doğumun bide kan sulandirici igne kullanıyorum aklıma kötü senaryolar geliyor hepYok canim normal olacak insal benimki. Ilki normaldi. Ama Kader kismet saglikli olsun da onemli olan o... Diger taraftan ben sezeryan olmaktan korkuyorum
Gerçekten o his anlatılacak gibi değil ben abartiyorum galiba diye düşünmüştüm yeniden doğdum sanki derken demek çoğumuz aynısını hissediyomusuzDimi ondandir ya dogru ... Ama normal dogum o kadar guzel ki sadece o 10 dk da 3 olan sancilarda zor. Dogarken de oyle bir his oluyor ki cikarken anlatamam cok guzel ... Zaten hic bi sey kalmiyor sonrasinda cok konforlu sonrasi ... Isteyen herkese nasip olsun insallah
Yalnız değilsin arkadaşım daha 33+3 um ikinci dogumum olacak nasipse ama inanılmaz tırsıyorumDoktor 40 ı beklemeyebilir her doğum 40 haftada olmuyor zaten dedi. Kanalda başı zaten dedi 37 38 dede gelebilir dedi. Tabi ben korkudan napıcamı şaşırıyorum her gün nst de az bieşy sancı çıktı hissediyormusun dedi kasılmalarım oluyor genelde dedim. Haberleşelim olası bir durumda dedi. Ben niye bu kadar korkak oldum onu anlamıyorum halbuki cesaretli biriyimdir canımda tatlı değildir ama doğumun yaklaşması ürkütüyor beni nedense