2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Şu o kadar çaresiz bir durum ki, Allah kimseye yaşatmasın. Ben de yaralı listesi falan yayinlayan var mı diye bakıyorum inşallah sağdır inşallah yarabbim

Hastanedeyim şimdi kızlar sertleşmem ağrım çoğaldı doktor bugün ya da yarın doğuma akacakmış nstdeyim şimdi 37+1 dua edin bana kızlar daha erken gibi sanki benim için
Senin bebegin onden gidiyor canim. Ayrica erken de degil. Hic korkma. Kavusmaniza az kaldi. Saglikla kucagina al

Hastanedeyim şimdi kızlar sertleşmem ağrım çoğaldı doktor bugün ya da yarın doğuma akacakmış nstdeyim şimdi 37+1 dua edin bana kızlar daha erken gibi sanki benim için
Sağlıkla kavuşun inşallah kızlar dualarım sizinle haberdar edin bizi

Sağlıkla kavuşun inşallah kızlar dualarım sizinle haberdar edin bizi
Yazarım bende cnm inşallah doğumda tanıdıklar haber verip hastaneye cagircaktim anahtarlık almıştım ama hevesim falan kalmadı bebekte kuveze girerse kimseyi cagirmicam artık

Yazarım bende cnm inşallah doğumda tanıdıklar haber verip hastaneye cagircaktim anahtarlık almıştım ama hevesim falan kalmadı bebekte kuveze girerse kimseyi cagirmicam artık
Düzelecek canım benim insallah bu günler de gececek bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın her şey yolunda gidecek. Anahtarları mevlütte verirsin artık şimdi sen kendine odaklan bebeğine odaklan kalbim sizinle

Benimde bugündü kontrolüm canım coraspini bırakalım artık dedi doktor. Doğum için bu tarihlerde bırakılıyormuş zaten

Hepsi vefat etmis canim haberi aldik kahrolduk. 4 kisierdi

Inşallah bir an evvel iyi haberini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…