Doktorunu buldum ben. Antakyada ama doktorundan da ses soluk yok Koray Altunay diye bir dr a gidiyormuş özel muaynehane takipçilerine baktım tüm Seraplara resminden çıkaramadım. Umarım telefonu evde kalmıştır umarım kendisi bebeği eşi çok iyidir içim daralıyor
Şu o kadar çaresiz bir durum ki, Allah kimseye yaşatmasın. Ben de yaralı listesi falan yayinlayan var mı diye bakıyorum inşallah sağdır inşallah yarabbim
Hastanedeyim şimdi kızlar sertleşmem ağrım çoğaldı doktor bugün ya da yarın doğuma akacakmış nstdeyim şimdi 37+1 dua edin bana kızlar daha erken gibi sanki benim için
CRASRP
in eşinin adı da Süleyman imiş. Googledan enkazdan çıkarılanlarin listelerini arıyorum ama öyle bi liste bulamadim. Kızlar Antakya da sağlam bina kalmamış resmen
Kızlar benimde açılmam başlamış doktor bebek çok küçük biraz daha kalabilse keşke dedi ama bu hafta dogururum heralde bana da dua edin şu son olayada çok üzüldüm çok stres yaptım hayırlısı Allah'tan artık elimden gelen bişey yok
Hastanedeyim şimdi kızlar sertleşmem ağrım çoğaldı doktor bugün ya da yarın doğuma akacakmış nstdeyim şimdi 37+1 dua edin bana kızlar daha erken gibi sanki benim için
Düzelecek canım benim insallah bu günler de gececek bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın her şey yolunda gidecek. Anahtarları mevlütte verirsin artık şimdi sen kendine odaklan bebeğine odaklan kalbim sizinle
çıktım kontrolden , bebekler iyi Allaha şükürler olsun. doktor durduğu yere kadar gideceğiz , en son dayanırsan 17 şubatta kontrol sonra gün konuşuruz dedi.
oksaparı bıraktırdı bu arada , ben sürekli yattığım için kullanıyordum. epidural/ spinal için sıkıntı olur, genel anestezi de bebekler ve senin için konforlu olmaz pek dedi. yatakta oturur şekilde ayaklarımı hareket ettirmem gün içerisinde birkaç defa yeterliymiş pıhtı , kanlanma sorununa. benim gibi olan arkadaşlar varsa bilginiz olsun.
Allah kızını ona bağışlasın tek bi iyi haberini duysak içim rahatlayacak
Sancıların çok mu yüksek canım? 2.sezeryanlar biraz erken gelebiliyormus panik yapma ciğer gelişimi tamamlandı kilosu vs. de iyi kolaylıkla doğur inşallah
Haber almak ayrı, bölgeye ulaşmak ayrı sorun
Şimdilik sorun yok bebek gelişmeye devam ediyor diğer parametreler normal olduğu için karın geriliği ilerlemedigi sürece sorun olmaz dedi canım. Gerilik ilerlememis
Doktorunu buldum ben. Antakyada ama doktorundan da ses soluk yok Koray Altunay diye bir dr a gidiyormuş özel muaynehane takipçilerine baktım tüm Seraplara resminden çıkaramadım. Umarım telefonu evde kalmıştır umarım kendisi bebeği eşi çok iyidir içim daralıyor