• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
çıktım kontrolden , bebekler iyi Allaha şükürler olsun. doktor durduğu yere kadar gideceğiz , en son dayanırsan 17 şubatta kontrol sonra gün konuşuruz dedi.
oksaparı bıraktırdı bu arada , ben sürekli yattığım için kullanıyordum. epidural/ spinal için sıkıntı olur, genel anestezi de bebekler ve senin için konforlu olmaz pek dedi. yatakta oturur şekilde ayaklarımı hareket ettirmem gün içerisinde birkaç defa yeterliymiş pıhtı , kanlanma sorununa. benim gibi olan arkadaşlar varsa bilginiz olsun.
Çok şükür canım 🙏 benim kızda 2-3 saattir hiç hareket etmedi cok tribe girdim. Göbeğimi falan salladım baya tekme attı şimdi içim rahatladı iyice evham olduk her şeye 😔

Haftalarımız aynı gibi, o bende de var.
Aşağı baskı yaptıkça idrar aniden gelecek gibi ve resmen çocuk kafasını çıkaracak gibi ağırlık hissediyorum. Birde son bir kaç gündür ağrı belimden kasıklarıma geliyor. Onceden sadece karnımın altındaydı
Benim bel ve sırt ağrılarım geçti mide yanmam da bebek iyice aşağı inmiş artık. Ara ara vajinama iğne batıyor gibi oluyor

Dün bütün gün ağladım. Gece kabuslar gördüm. Elimizden birşey gelmiyor maddi yardım etmekten dua etmekten başka. Ahbap a yardımda bulunduk. Çok huzursuzum mutsuzum evimde sıcak oturduğum için. 😔
Biz de aynıyız kuzum elden bir şey gelse keşke evimize alabilsek yardıma ihtiyacı olan kişileri karların üzerine kurulan afad çadırlarını gördükçe içim yanıyor 😔

Yolu açık olsun inşallah güzel haberler ile döner canım 🙏 Kayinvalidenler de o tarafta mi yaşıyorlar onlar iyi di mi ? İnan ben de bebek hareket ettikçe deprem oluyor sanıyorum hepimiz etkilendik
Canim tayinlerinden dolayi Marastalardi. Esimin ailesi orda degildi sadece abisi ordaydi.

Kızlar ben de bugün genel temizlik var. Bir yandan bel ağrısından adım atamıyorum, bi yandan hanımlara onu anlat bunu anlat bi yandan ülke gündemi içimize oturdu.. inşallah bugünler de geri kalacak 🤲🏻 Rabbimiz kolaylaştırsın, merhamet eylesin inşallah 🌸

Yerle bir olmus ya Allah im. Benim.zsten umudum kalmadi yasamis olsalardi bir sekilde bize ulasirlardi. Ya agir yaralilar ya da ölu. Hastaneler.hizmet veremiyor cokmus. Ucakla baska.illerere yollaniyormus.
Buralara yardım çok gecikti çok 😔 hangi birine müdahale edilecek bilmiyorum. Bekleyenlere de çok zor enkaz altında olanlara da 😔 ailecek binadalar di mi Rabbim yardımcıları olsun 😔

Kızlar benimle aynı haftalarda olanlar hareketler nasıl bebişlerin benim ki 2 gündür biraz sakin
canım alanları daraldığı için artık daha az hareket ediyorlar merak etme önemli olan hareket ediyor olması hareketin şiddetinden ziyade
Kızlar e bebekte %28 indirim var bazı ürünlerde bu oyun halısını almak isteyenler varsa 611 tl ye aldım,kullananlar çok memnun olduğunu söylüyor inşallah bizimkini de oyalar eğlendirir:KK71:
Tecrübeli anneler sizin bebeler oynamış mıydı bununla gerçekten işe yarıyor muu😂
canım ben kızımda aldım bayağı bir süre kullandık hareketlenince de piyanosu ve oyuncaklarını söktük uzun süre de onlarla oynadı.
Kızlar bana lütfen dua edin herşey düzelsin. Çok stresliyim ve hastane yemekleri berbat hiçbirşeyde yiyemiyorum. Allahım bu sıkıntılar inş son bulur bende bebeğimde sağlıkla evimize döneriz. 🤲
Rabbim yardımcın olsun canım benim . Ne durumdasın ailen ne durumda lütfen haberdar et bizi çok merak ediyoruz.
kızlar bu doğum şekli kaçıncı haftada neye göre belirleniyor? benim şuan hiçbir sorunum yok normal doğum istiyorum doktor şimdilik bir engel yok ama yapabilir misin dedi, herkes yapıyor ben de yapabilirim dedim :KK70: ama 2 ay vajinusmu yaşadığımı belirttim atlatalı 2 sene oldu yine de ebeler muayene etsin dedi. yani bu ebeler nasıl muayene ediyor bana rahatsız edici geliyor birkaç şey okudum da. şuan vajinusmus değilim ama geriliyorum o muayene bir bana mı korkunç geliyor
canım korkulacak bir durum yok çatı muayenesi elle muayene darlık vs var mı diye bakıyorlar vajina da bir de bebeğin pozisyonu çok önemli tabiki stres yapmana gerek yok yani.
Benim bel ve sırt ağrılarım geçti mide yanmam da bebek iyice aşağı inmiş artık. Ara ara vajinama iğne batıyor gibi oluyor
o bende de oluyor canım cumadan bu yana sulu akıntımda var enfeksiyonlu belli bugün muayenem vardı dr turnusol kağıdı ile baktı sulu akıntı deyince korktu amniyon sıvısı mı diye ama çok şükür değil ilaç verdi. bebek ve amniyon sıvın iyi dedi. elle muayene de etti bebek yukarıda şubat sonuna doğru bekliyoruz dedi bakalım ne olacak geçirdiğimiz şu kabus gibi günlerde hepimizi fazlasıyla etkiledi Rabbim şu günleri ülkecek sağ salim atlatmayı nasip etsin inşallah. canım sen izne ayrıldın dimi.
Dün bütün gün ağladım. Gece kabuslar gördüm. Elimizden birşey gelmiyor maddi yardım etmekten dua etmekten başka. Ahbap a yardımda bulunduk. Çok huzursuzum mutsuzum evimde sıcak oturduğum için. 😔
dün bende aynı şeyleri düşündüm canım yemek yerken yatarken vicdanen çok rahatsız hissettim sanki onlara haksızlık ediyormuşum gibi hiç aklımızdan çıkmıyor ki Rabbim yardımcıları olsun maddi yardım ve duadan başka elimizden gelen hiç birşey de yok ki

Teşekkür ederim canım evet doktoruma sormadan bişey yapmam zaten 3 yıl uğraştım riske atamam o yüzme risk var deseydi yüzmeyecektim ama sorduğuma bile şaşırdı doktorum ooo serap hanım yapacağınız en iyi şey yüzmek yüzün tabi kaslarınızı rahatlatır dedi. inanın o kadar üstüme geldiler ki 3 gündür hepsine cevabımı verdimde vicdanen acabamı diye rahatsız oldum :KK43: eskiler de bilir yani kaynanamgille gittik yüzmeye kaç yaşında kadın bişey demedi annem bişey demedi. 30-45 yaşındaki insanlar cahil cahil konuşup canımı sıktılar...
CRASRP CRASRP nin adı Serap miş kızlar Hataydaki ilanlarda falan dikkatini çeken olursa bakalak olalım keşke soyadini da bilsek 😔

kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda size de bilgi vermek için yazıyorum bu haftadan sonra bol su iç ve bebek hareketlerini takip et dedi doktorum bilginiz olsun. haftasonu başlayan sulu akıntım var enfeksiyonlu o yüzden alttan elle muayene de etti turnusol kağıdı ile baktı akan sıvı amniyon sıvısı mı diye birde bebeğin konumuna baktı hala yukarıda ay sonunu bulur dedi bakalım sağlıkla gelsinlerde.

şu son 2 gündür yaşadığımız kabus hepimizi ciddi bir strese sürükledi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizler uzaktan bu kadar etkileniyorsak birebir yaşayan ve çevresinden haber bekleyen kişilerin yaşadıklarını düşünemiyorum. Rabbim biz aciciz sen merhamet et yardım et :dua:

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-07-14-59-40-291_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-02-07-14-59-40-291_com.android.chrome.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 111
Off kızlar her şeyi böyle bir ekran karşısından izlemek, eli kolu bağlı oturmak o kadar zor ki.. Elimizden geldiğince yardım gönderdik tabiki ama yetmez çok daha fazlası lazım. Kışın ortasında binlerce insan sokakta kaldı, binlercesi ya ölü ya diri enkazın altında kim bilir ne halde.. Halam ve eniştem Adanadaymış ben onları depremden önce İstanbula döndüler sanıyordum ailem bana söylememiş hamileyim diye. Çok şükür ki iyiler. Eniştemin akrabalarının yanına gitmişler Adananın bir köyüne, ordaki insanlar da eve girmiyor. İçlerinden birinin tırı varmış oraya sığınmışlar. Ama çok korkmuşlar, küçücük evde kapıyı bulamadık dışarı çıkmak için dedi halam.. Allahım yardım etsin herkese bu ülkenin gerçeği depremken nasıl bu kadar hazırlıksız ve yetersiz olabiliriz anlam veremiyorum. Hala hiçbir şekilde ekip ulaşmayan enkazlar var..

Ah canım benim ya inşallah iyidir.. Keşke ismini vs bilseydik en azından. Belki kayıtlı e-posta adresinde adı soyadı yazıyordur
Keşke canım ama yönetim vermez onu gizlilikten dolayı 😔 Haberlerde şimdi hatayi gösteriyor ayakta kalan 5-10 bina var neredeyse hepsi yıkılmış. Doktorunu bulmaya çalıştım yazdiklarindan en kötü instagramdan ona ulasacaktim ama onun da adını hiç yazmamış umarım iyidir umarım.😓

kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda size de bilgi vermek için yazıyorum bu haftadan sonra bol su iç ve bebek hareketlerini takip et dedi doktorum bilginiz olsun. haftasonu başlayan sulu akıntım var enfeksiyonlu o yüzden alttan elle muayene de etti turnusol kağıdı ile baktı akan sıvı amniyon sıvısı mı diye birde bebeğin konumuna baktı hala yukarıda ay sonunu bulur dedi bakalım sağlıkla gelsinlerde.

şu son 2 gündür yaşadığımız kabus hepimizi ciddi bir strese sürükledi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizler uzaktan bu kadar etkileniyorsak birebir yaşayan ve çevresinden haber bekleyen kişilerin yaşadıklarını düşünemiyorum. Rabbim biz aciciz sen merhamet et yardım et :dua:
Bugün benimki çok hareket etmiyor. Stres oldum biraz şimdi muzlu yulaflı süt yaptim içiyorum başladı oynamaya ben de cuma gidicem tekrar kontrole dün iyiydi nst valla hangi birini düşüneceğimi şaşırdım

Off kızlar her şeyi böyle bir ekran karşısından izlemek, eli kolu bağlı oturmak o kadar zor ki.. Elimizden geldiğince yardım gönderdik tabiki ama yetmez çok daha fazlası lazım. Kışın ortasında binlerce insan sokakta kaldı, binlercesi ya ölü ya diri enkazın altında kim bilir ne halde.. Halam ve eniştem Adanadaymış ben onları depremden önce İstanbula döndüler sanıyordum ailem bana söylememiş hamileyim diye. Çok şükür ki iyiler. Eniştemin akrabalarının yanına gitmişler Adananın bir köyüne, ordaki insanlar da eve girmiyor. İçlerinden birinin tırı varmış oraya sığınmışlar. Ama çok korkmuşlar, küçücük evde kapıyı bulamadık dışarı çıkmak için dedi halam.. Allahım yardım etsin herkese bu ülkenin gerçeği depremken nasıl bu kadar hazırlıksız ve yetersiz olabiliriz anlam veremiyorum. Hala hiçbir şekilde ekip ulaşmayan enkazlar var..
Çok şükür hayattalar 🙏 o panik anı çok kötü ben izmir depremine işyerinde yakalandım. Ofiste yalnızım patronlar yok kimse yok koca katta tek başıma. Bir de fabrika prefabrik nasıl sallanıyor salıncak gibi çöktüm masanın yanına inan bagiramadim bile o an adım atacak dermanın olmuyor. Artık ne zaman yıkılacak diye beklemeye başlıyorsun 😓 deprem bitince nasıl çıktım odadan aşağı indim dışarı çıktım hatırlamıyorum sonrası zaten şok ve sinir boşalması

Kızlar ben de bugün genel temizlik var. Bir yandan bel ağrısından adım atamıyorum, bi yandan hanımlara onu anlat bunu anlat bi yandan ülke gündemi içimize oturdu.. inşallah bugünler de geri kalacak 🤲🏻 Rabbimiz kolaylaştırsın, merhamet eylesin inşallah 🌸
Ben de evde biseyler yapmaya çalışıyorum ama naptigimdan haberim yok ruh gibi dolanıp duruyorum

Back