2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ah canım ya çok zor bir durum gerçekten. Ben büyük bir deprem yaşamadım hiç sadece 99 depremi. Onda da 4 yaşındaydım zaten pek bir şey hatırlamıyorum. Allah kimseye yaşatmasın bu çok ayrı bir travma sebebi.. Geçenlerde İstanbulda 3.8 miydi tam hatırlamıyorum ama küçük çaplı bir deprem olmuştu. Onda bile çok kötü oldum kaç gün sallanıyor gibi hissettim. Bir de bu insanlar neler yaşadı düşündükçe fena oluyorum.

Allah yardımcın olsun canım stres yapma inşallah sağlıkla kucağına alırsın

canım Rabbim yardımcın olsun stres yapma sağlıcakla gelsin haberleri falan da takip edip daha çok stres yapma kendine şu anda bebeğine odaklan dualarımız seninle

canım Rabbim yardımcın olsun stres yapma sağlıcakla gelsin haberleri falan da takip edip daha çok stres yapma kendine şu anda bebeğine odaklan dualarımız seninle
Sağol cnm vala bakıyorum üzülüyorum çok acı ağlamaktan başkada bişey gelmiyor elden biraz yatıp dinlencem evde tonla iş var daha artık böyle kalcak sanırım

Az çok demeden el uzatalim

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-07-16-48-11-70_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 31
Sağlıcakla gelsin inşallah canım dualarımız seninle

Hastanedeyim şimdi kızlar sertleşmem ağrım çoğaldı doktor bugün ya da yarın doğuma akacakmış nstdeyim şimdi 37+1 dua edin bana kızlar daha erken gibi sanki benim için
Kolaylıkla doğurursun inşallah canım dualarımız seninle Güzel haberlerini bekliyoruz

Sana ne dedi canım doktor? Evdesin sen de, elinden geldiğince dinlen dikkat et

Hastanedeyim şimdi kızlar sertleşmem ağrım çoğaldı doktor bugün ya da yarın doğuma akacakmış nstdeyim şimdi 37+1 dua edin bana kızlar daha erken gibi sanki benim için

Kızlar sağlıklı doğumlarınız olsun, hayırla gelsin bebişler

CRASRP nin adı Serap miş kızlar Hataydaki ilanlarda falan dikkatini çeken olursa bakalak olalım keşke soyadini da bilsek
Aklıma geldi de , acaba CRASRP ın mesajlarında falan yok mudur gittiği hastane doktor ismi . Ben bakındım ama bulamadım. Bi mfk yöntemi olan doktordan bahsetmiş acaba ona gitti mi, o doktor da oradaydı sanırım
Erken değil kuzum bence gayet iyi. Doğuma girersen haber ver dualarımız seninle. Rabbim sağlıklı bir şekilde çıkarsın ikinizide

İnşallah iyidir Allahım sağ sağlim döner aramıza Çok üzülüyorum..
Allah kızını ona bağışlasın tek bi iyi haberini duysak içim rahatlayacak
Sancıların çok mu yüksek canım? 2.sezeryanlar biraz erken gelebiliyormus panik yapma ciğer gelişimi tamamlandı kilosu vs. de iyi kolaylıkla doğur inşallah
Yok canim. En son esim Adiyaman yolundaydi. Tum girisler yasaklanmis. Gaziantepten biriyle gorusmus buraya gel bir bakalim gorevli memur olarak belki seni alabiliriz diye Gaziantepe gidiyor.
Haber almak ayrı, bölgeye ulaşmak ayrı sorun
Sana ne dedi canım doktor? Evdesin sen de, elinden geldiğince dinlen dikkat et
Şimdilik sorun yok bebek gelişmeye devam ediyor diğer parametreler normal olduğu için karın geriliği ilerlemedigi sürece sorun olmaz dedi canım. Gerilik ilerlememis

Doktorunu buldum ben. Antakyada ama doktorundan da ses soluk yok Koray Altunay diye bir dr a gidiyormuş özel muaynehane takipçilerine baktım tüm Seraplara resminden çıkaramadım. Umarım telefonu evde kalmıştır umarım kendisi bebeği eşi çok iyidir içim daralıyor

Sen tvden, haberlerden uzak dur canım, çok etkilenmişsin. Yat uzan, dinlen boş ver işleri. Sağ salim gelir inşallah bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…