• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kazen Kazen merhaba, deprem bölgesinde yaşayan ve haber alamadığımız iki arkadaşımız var. Özelde görüşmediğimiz için ne sosyal medyaları ne telefon numaraları mevcut değil bizde. Çok merak ediyoruz onları. Sizde mutlaka iletişim bilgileri vardır. En azından mesaj atabilir misiniz ? 😔
CRASRP CRASRP Hatay'da
zeynep hatice zeynep hatice Malatya'da

Akilvar Akilvar canim inşallah iyi haber almışsınizdir.
Aşağıdaki telf numaralarından da bilgi alinabiliyormus. Allah yardimciniz olsun

Eklentiler

• Screenshot_20230207_075139_Telegram.jpg
    Screenshot_20230207_075139_Telegram.jpg
    154,9 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20230207_075158_Telegram.jpg
    Screenshot_20230207_075158_Telegram.jpg
    140,6 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20230207_075214_Telegram.jpg
    Screenshot_20230207_075214_Telegram.jpg
    161 KB · Görüntüleme: 30
Gunaydin kizlar,
Istanbulda bugun hava sakin ve durgun. Sanki felaketten sonra sakinlik olur ya oyle... Ben de guzel uyandim gune bugun. Insallah tez zamanda toparlanacak tum ulke, tum insanlar... Bizler neler neler atlattik hep birlikte. Dun hepimiz cok kasildik. Bugun biraz gevsemeye ihtiyacimiz var. Ne iyi geliyor ise onu yapalim. Allah korusun olumsuz bir durum olmasin... minseo minseo sen cok empatik birisin. Kendini de unutma 🤗

Herkese daha iyi bir gun diliyorum 🙏💐

Kazen Kazen merhaba, deprem bölgesinde yaşayan ve haber alamadığımız iki arkadaşımız var. Özelde görüşmediğimiz için ne sosyal medyaları ne telefon numaraları mevcut değil bizde. Çok merak ediyoruz onları. Sizde mutlaka iletişim bilgileri vardır. En azından mesaj atabilir misiniz ? 😔
CRASRP CRASRP Hatay'da

zeynep hatice zeynep hatice 'nin 4 sene önceye ait bir numarası var mesaj attım haber bekliyorum. CRASRP CRASRP isimli arkadaşınıza ait maalesef iletişim bilgisi yok.

zeynep hatice zeynep hatice 10 dk oldu ne sms ne de whastapp mesajı iletilmedi. Gelişmeleri size bilgi vereceğim.

CRASRP CRASRP Hatay'da
Zeynep hatice'nin sanirim cocugu esi Adiyamandaydi.İnsallah onlar iyilerdir.Adiyaman da cok kotu durumdaymis malesef😔

Kızlar günaydın dünden beri aşırı başım ağrıyor haberler görüntüler aşırı etkiledi tansiyon ölçüyorum 13 civarı akşamdan beri bebek de çok az hareket etti biraz uzak kalmaya calısıcam bugun elimizden oraya ulasabilen yardım kuruluşlarına yardım etmekten ve dua etmekten başka bir şey gelmiyor Allah yardımcımız olsun

Kizlar bu arada siz nasılsınız? Doğum vs. Yok di mi ? lavenderbrown lavenderbrown Leedong Leedong Bilgemsi Bilgemsi
yok canım şükür , şimdi kontrole gideceğim. Allahım hayırlara çıkarsın çok tuhaf hissediyorum doğru düzgün uyuyamadım . fazlaca etkilendim sanırım.
bölgedeki arkadaşlarımızdan da doktor kontrollerimizden de iyi haberler alırız inşallah 🙏🏼

Eşim de dustu yollara aklim onda. Hic iyi degilim.Karnimda bebek.hareket edince bile deprem oluyor saniyorum. Zaten verilen.numaralara ulasilmiyor
Yolu açık olsun inşallah güzel haberler ile döner canım 🙏 Kayinvalidenler de o tarafta mi yaşıyorlar onlar iyi di mi ? İnan ben de bebek hareket ettikçe deprem oluyor sanıyorum hepimiz etkilendik

yok canım şükür , şimdi kontrole gideceğim. Allahım hayırlara çıkarsın çok tuhaf hissediyorum doğru düzgün uyuyamadım . fazlaca etkilendim sanırım.
bölgedeki arkadaşlarımızdan da doktor kontrollerimizden de iyi haberler alırız inşallah 🙏🏼
Tadımız tuzumuz kalmadı canım çok normal😔 Güzel haberlerini bekliyoruz 🙏

Tadımız tuzumuz kalmadı canım çok normal😔 Güzel haberlerini bekliyoruz 🙏
çıktım kontrolden , bebekler iyi Allaha şükürler olsun. doktor durduğu yere kadar gideceğiz , en son dayanırsan 17 şubatta kontrol sonra gün konuşuruz dedi.
oksaparı bıraktırdı bu arada , ben sürekli yattığım için kullanıyordum. epidural/ spinal için sıkıntı olur, genel anestezi de bebekler ve senin için konforlu olmaz pek dedi. yatakta oturur şekilde ayaklarımı hareket ettirmem gün içerisinde birkaç defa yeterliymiş pıhtı , kanlanma sorununa. benim gibi olan arkadaşlar varsa bilginiz olsun.

Kızlar herkese çok gecmis olsun Allah bizlere sabır versin :(

Sanırım bugün çok stres oldum ondan mı bilmiyorum ama mesaneme aşırı derecede baskı var inanılmaz yani bir sey cıkıcak gibi :| ve bebis de cok hareketli sırtım da cok ağrıyor aynı sıkıntıları yasayan var mıdır?
Haftalarımız aynı gibi, o bende de var.
Aşağı baskı yaptıkça idrar aniden gelecek gibi ve resmen çocuk kafasını çıkaracak gibi ağırlık hissediyorum. Birde son bir kaç gündür ağrı belimden kasıklarıma geliyor. Onceden sadece karnımın altındaydı

Back