Kazen merhaba, deprem bölgesinde yaşayan ve haber alamadığımız iki arkadaşımız var. Özelde görüşmediğimiz için ne sosyal medyaları ne telefon numaraları mevcut değil bizde. Çok merak ediyoruz onları. Sizde mutlaka iletişim bilgileri vardır. En azından mesaj atabilir misiniz ?
CRASRP Hatay'da
zeynep hatice Malatya'da
Zeynep hatice'nin sanirim cocugu esi Adiyamandaydi.İnsallah onlar iyilerdir.Adiyaman da cok kotu durumdaymis malesefKazen merhaba, deprem bölgesinde yaşayan ve haber alamadığımız iki arkadaşımız var. Özelde görüşmediğimiz için ne sosyal medyaları ne telefon numaraları mevcut değil bizde. Çok merak ediyoruz onları. Sizde mutlaka iletişim bilgileri vardır. En azından mesaj atabilir misiniz ?
CRASRP Hatay'da
zeynep hatice Malatya'da
Alamadik oraya varanlarin da tlfnu cekmiyor. Iletisim kopuyor.Bir ara birilerinin.soyledigi afad 6. kata kadar cikti ama yoklar bulamadilar. Son kez bunu duydum.Akilvar canım bi haber alabildiniz mi ?
Tesekkur.ederim canim. Esime atayim buralardan ulasmaya calismamissa arasin birAkilvar canim inşallah iyi haber almışsınizdir.
Aşağıdaki telf numaralarından da bilgi alinabiliyormus. Allah yardimciniz olsun
Çok teşekkürlerzeynep hatice 'nin 4 sene önceye ait bir numarası var mesaj attım haber bekliyorum. CRASRP isimli arkadaşınıza ait maalesef iletişim bilgisi yok.
zeynep hatice 10 dk oldu ne sms ne de whastapp mesajı iletilmedi. Gelişmeleri size bilgi vereceğim.
Bir de telefon internet sorunu var operatörler gerekeni yapacağız dedi ama hala sorun yaşanıyor of ofAlamadik oraya varanlarin da tlfnu cekmiyor. Iletisim kopuyor.Bir ara birilerinin.soyledigi afad 6. kata kadar cikti ama yoklar bulamadilar. Son kez bunu duydum.
Eşim de dustu yollara aklim onda. Hic iyi degilim.Karnimda bebek.hareket edince bile deprem oluyor saniyorum. Zaten verilen.numaralara ulasilmiyorBir de telefon internet sorunu var operatörler gerekeni yapacağız dedi ama hala sorun yaşanıyor of of
yok canım şükür , şimdi kontrole gideceğim. Allahım hayırlara çıkarsın çok tuhaf hissediyorum doğru düzgün uyuyamadım . fazlaca etkilendim sanırım.
Yok canım ben evde yatıp dinleniyorum sadece
Yolu açık olsun inşallah güzel haberler ile döner canımEşim de dustu yollara aklim onda. Hic iyi degilim.Karnimda bebek.hareket edince bile deprem oluyor saniyorum. Zaten verilen.numaralara ulasilmiyor
Tadımız tuzumuz kalmadı canım çok normalyok canım şükür , şimdi kontrole gideceğim. Allahım hayırlara çıkarsın çok tuhaf hissediyorum doğru düzgün uyuyamadım . fazlaca etkilendim sanırım.
bölgedeki arkadaşlarımızdan da doktor kontrollerimizden de iyi haberler alırız inşallah
çıktım kontrolden , bebekler iyi Allaha şükürler olsun. doktor durduğu yere kadar gideceğiz , en son dayanırsan 17 şubatta kontrol sonra gün konuşuruz dedi.Tadımız tuzumuz kalmadı canım çok normalGüzel haberlerini bekliyoruz
Haftalarımız aynı gibi, o bende de var.Kızlar herkese çok gecmis olsun Allah bizlere sabır versin
Sanırım bugün çok stres oldum ondan mı bilmiyorum ama mesaneme aşırı derecede baskı var inanılmaz yani bir sey cıkıcak gibi :| ve bebis de cok hareketli sırtım da cok ağrıyor aynı sıkıntıları yasayan var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?