- 5 Mart 2013
- 23.550
- 44.676
- 798
Of of Rabbim yardımcıları olsunEsime soylemedik kesin olmadigi icin ama.aldigimiz haberlere gore ordaki binalar.komple yikilmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of of Rabbim yardımcıları olsunEsime soylemedik kesin olmadigi icin ama.aldigimiz haberlere gore ordaki binalar.komple yikilmis
Ne denir bilmiyorum Allah yardımcınız olsun canım benim insallah esinin abisinden de hayırlı güzel haberler gelir en kısa zamandaKizlar Elaziğdayim ve perisan haldeyiz. Evlerimiz besik gibi sallaniyor dayanacak gucum kalmadi artik. Asiri yagis var evlerimize giremiyoruz. Gece olan depremi merkez ussu Elazig sandik o dereceydi yani. Sonra evlerimizdeydik. Öglen yine sallandi evden.kendimizi zor disari attik. Nasil tekrar o eve donecegim bilmiyorum. Esimin abisi Marasta esi kizi haber alamiyoruz. Şuan o taraflarda merkez ussu olsa da buralarda aşiri buyuk bir sarsinti var. Bu oglen olan deprem de Elazig da da yikimlar oldu. Çok dua edin cok fazla korkuyorum hic halim yok karnim taş kesildi.Kiyamet gibi.
Çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha bugünleri yaşatmasın. Malatya çok fena durumda. Evlere giremiyoruz hasar çok fazla. Yemek yenebilecek yer yok. Marketler fırınlar kapalı bulunduğumuz yerde. Oğlum perişan durumda çok korktu. Benim de ağrım sancım çok fazla. Zaten durumum iyi değildi. Hastaneye gitsem hastaneler tıklım tıklım. Apar topar Diyarbakır’a eşimin ailesinin yanına geldik. Burda da durum kötü ancak Malatya kadar değil. Bir sıcak çorba içebildim en azından. Ağrılarım çok fazla çok korkuyorum. Allah kimseyi bu soğuklarda evsiz bırakmasın inşallah. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Dualarınıza çok ihtiyacımız var.Kizlar Elaziğdayim ve perisan haldeyiz. Evlerimiz besik gibi sallaniyor dayanacak gucum kalmadi artik. Asiri yagis var evlerimize giremiyoruz. Gece olan depremi merkez ussu Elazig sandik o dereceydi yani. Sonra evlerimizdeydik. Öglen yine sallandi evden.kendimizi zor disari attik. Nasil tekrar o eve donecegim bilmiyorum. Esimin abisi Marasta esi kizi haber alamiyoruz. Şuan o taraflarda merkez ussu olsa da buralarda aşiri buyuk bir sarsinti var. Bu oglen olan deprem de Elazig da da yikimlar oldu. Çok dua edin cok fazla korkuyorum hic halim yok karnim taş kesildi.Kiyamet gibi.
Canım haber var mı?Yok evin hasari vs degil.dusuncem hasar almadi sadece evimiz de rahat otururken simdi bu.korkuyla girememek cok.zor. Eşimin iş yerine geldik çocuk egitim evine prafabrik evler ordaki koğuslarda kalmaya ama oralarda dolmus herkes ailesi almis gelmis. Simdi odasinda oturuyoruz. Ve asil uzuntumuz esimin abisinden haber.alamiyoruz. Tweteer de birileri.bahsettiginiz bina yikildi. Biri yok yikilmadi dedi. Ama umutlarimiz tukeniyor.
Insallah ben de sorunsuz bir sekilde senin gibi doğum yapabilirim. Vajinusmusu atlattim bunu da yaparsam kendimi kesinlikle ödüllendiricemEbeler muayene ederken sadece 2 parmağı ile muayene ediyor, milletin öldüm bittim laflarına bakma.
Doğum şekline aslında sadece bebek karar veriyor, benim doktorum son ana kadar bekleyeceğiz, sancı yoksa suni veririz gelmezse sezeryan demişti.
İlk doğumum da bu şekilde oldu gece sızıntı şeklinde suyum geldi ama ben akıntı sandım tecrübesizlikten sabah doktor kontrolünde doktor bu su, bebeğin başına değiyorum dedi, hemen suni sancı verildi sonra mutlu son
Allah yardımcınız olsun canim, inşallah yavrunu da sağlıkla kucağına alirsin. inşallah bu günler geride kalır biran önceÇok geçmiş olsun canım. Allah bir daha bugünleri yaşatmasın. Malatya çok fena durumda. Evlere giremiyoruz hasar çok fazla. Yemek yenebilecek yer yok. Marketler fırınlar kapalı bulunduğumuz yerde. Oğlum perişan durumda çok korktu. Benim de ağrım sancım çok fazla. Zaten durumum iyi değildi. Hastaneye gitsem hastaneler tıklım tıklım. Apar topar Diyarbakır’a eşimin ailesinin yanına geldik. Burda da durum kötü ancak Malatya kadar değil. Bir sıcak çorba içebildim en azından. Ağrılarım çok fazla çok korkuyorum. Allah kimseyi bu soğuklarda evsiz bırakmasın inşallah. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Dualarınıza çok ihtiyacımız var.
Evet canim benim de Diyarbakir, Nigde, malatya, Adana da tandiklarim var ama oralarda feci sallaniyor gidecek yerimiz yok sadece bir yer degil ki. Hamileyiz ve de kucuk cocuk.olunca cok zor. Ben de sandevic yiyebildim zaten lokma gecmiyor. Rabbim enkaz altindakilere yardim etsin ülkemiz mahfoldu. Boyle seyeler de ne kadar bos seyeleri kafaya takip uzuluyormusuz diyorum. 2019 dan sonra dunyanin eski tadi kalmadi. Grupta herkes hamile etkileniyorsunuz hakkinizi helal edin kizlar daha fazla bahsetmesem iyi olur siz de.haberleri cok izlemeyinÇok geçmiş olsun canım. Allah bir daha bugünleri yaşatmasın. Malatya çok fena durumda. Evlere giremiyoruz hasar çok fazla. Yemek yenebilecek yer yok. Marketler fırınlar kapalı bulunduğumuz yerde. Oğlum perişan durumda çok korktu. Benim de ağrım sancım çok fazla. Zaten durumum iyi değildi. Hastaneye gitsem hastaneler tıklım tıklım. Apar topar Diyarbakır’a eşimin ailesinin yanına geldik. Burda da durum kötü ancak Malatya kadar değil. Bir sıcak çorba içebildim en azından. Ağrılarım çok fazla çok korkuyorum. Allah kimseyi bu soğuklarda evsiz bırakmasın inşallah. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Dualarınıza çok ihtiyacımız var.
Çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha bugünleri yaşatmasın. Malatya çok fena durumda. Evlere giremiyoruz hasar çok fazla. Yemek yenebilecek yer yok. Marketler fırınlar kapalı bulunduğumuz yerde. Oğlum perişan durumda çok korktu. Benim de ağrım sancım çok fazla. Zaten durumum iyi değildi. Hastaneye gitsem hastaneler tıklım tıklım. Apar topar Diyarbakır’a eşimin ailesinin yanına geldik. Burda da durum kötü ancak Malatya kadar değil. Bir sıcak çorba içebildim en azından. Ağrılarım çok fazla çok korkuyorum. Allah kimseyi bu soğuklarda evsiz bırakmasın inşallah. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Dualarınıza çok ihtiyacımız var.
Allah yardımcınız olsun allah korkutugunuz ile sınamasın inşallahKizlar depremden etkilenen herkese çok geçmiş olsun. Ben de batman'dayım oldugum bina da beşik gibi dün 4 gibi sallandi ölüyoruz herhalde dedim bi de evde tektim o an sadece bebegi düşündüm allah herkese yardim etsin. Esim geldi aldi karakola götürdü sabaha kadar uyumadik. 11 gibi eve geldik 13.30da yatak besik gibi sallandi dolabin kapaklari sallaniyordu. Bu halde cenin pozisyonu bile alamiyorsun çok kötü bir durum. Tekrar karakola geldik asker eslerine yer yaptilar sabahtan beri arabada yatiyorum insallah stresten bir sey olmaz. Biz bu haldeyken göcük altinda kalanlari hiç düşünemiyorum.
Yok canim abim polis kayitlara bakti ölu ya da.hastane kayitlari yok ama.enkaz altindalarsa zsten olmaz.Enistem de.polis o da sordurmus o mahalle yikildi komple demisler de bilmiyorum. Eşim normalde.soguk kanlidir ama geceden beri tedirgin cok ağliyor.Canım haber var mı?
Olur mu öyle şey sizin iyi olduğunuzu duymak bize daha iyi geliyor zaten böyle bir durumda insan görmezden gelemiyor ister istemez haber almak istiyoruz takip ediyoruz. Birbirimize böyle zamanlarda destek olamayacaksak ne zaman olacağızEvet canim benim de Diyarbakir, Nigde, malatya, Adana da tandiklarim var ama oralarda feci sallaniyor gidecek yerimiz yok sadece bir yer degil ki. Hamileyiz ve de kucuk cocuk.olunca cok zor. Ben de sandevic yiyebildim zaten lokma gecmiyor. Rabbim enkaz altindakilere yardim etsin ülkemiz mahfoldu. Boyle seyeler de ne kadar bos seyeleri kafaya takip uzuluyormusuz diyorum. 2019 dan sonra dunyanin eski tadi kalmadi. Grupta herkes hamile etkileniyorsunuz hakkinizi helal edin kizlar daha fazla bahsetmesem iyi olur siz de.haberleri cok izlemeyin
Hangi mahalle burası biz de sorusturalim belki bi yerde bı paylaşımda gözümüze çarpar bir seylerYok canim abim polis kayitlara bakti ölu ya da.hastane kayitlari yok ama.enkaz altindalarsa zsten olmaz.Enistem de.polis o da sordurmus o mahalle yikildi komple demisler de bilmiyorum. Eşim normalde.soguk kanlidir ama geceden beri tedirgin cok ağliyor.
Hayrullah mahallesi. Azerbeycan bulvari 68/2 12 Şubat Kahramanmaraş Belediyesinin karsisiymis canimHangi mahalle burası biz de sorusturalim belki bi yerde bı paylaşımda gözümüze çarpar bir seyler
Evet canim benim de Diyarbakir, Nigde, malatya, Adana da tandiklarim var ama oralarda feci sallaniyor gidecek yerimiz yok sadece bir yer degil ki. Hamileyiz ve de kucuk cocuk.olunca cok zor. Ben de sandevic yiyebildim zaten lokma gecmiyor. Rabbim enkaz altindakilere yardim etsin ülkemiz mahfoldu. Boyle seyeler de ne kadar bos seyeleri kafaya takip uzuluyormusuz diyorum. 2019 dan sonra dunyanin eski tadi kalmadi. Grupta herkes hamile etkileniyorsunuz hakkinizi helal edin kizlar daha fazla bahsetmesem iyi olur siz de.haberleri cok izlemeyin
Şu durumda nasıl göz ardı edebiliriz canım aklımız kalbimiz deprem bölgesinde zaten inşallah bir an önce sağlıklı haberlerini alırsınızEvet canim benim de Diyarbakir, Nigde, malatya, Adana da tandiklarim var ama oralarda feci sallaniyor gidecek yerimiz yok sadece bir yer degil ki. Hamileyiz ve de kucuk cocuk.olunca cok zor. Ben de sandevic yiyebildim zaten lokma gecmiyor. Rabbim enkaz altindakilere yardim etsin ülkemiz mahfoldu. Boyle seyeler de ne kadar bos seyeleri kafaya takip uzuluyormusuz diyorum. 2019 dan sonra dunyanin eski tadi kalmadi. Grupta herkes hamile etkileniyorsunuz hakkinizi helal edin kizlar daha fazla bahsetmesem iyi olur siz de.haberleri cok izlemeyin
Tamam canım bakacağım ben de belki o bölgeden haber veren bi paylaşıma denk gelirizHayrullah mahallesi. Azerbeycan bulvari 68/2 12 Şubat Kahramanmaraş Belediyesinin karsisiymis canim
Canim.haber aldik enkaz.altindalar. Şuana kadar o bina da ölu cikmamis arama kurtarma şuan eşimin abisinin katinda. Hepiniz hamilesiniz hamimelerin duasi kabul olur insalalh sag ciksinlar kizlarTamam canım bakacağım ben de belki o bölgeden haber veren bi paylaşıma denk geliriz
Inşallah sağ salim çıksınlar canım dualarımız sizlerleCanim.haber aldik enkaz.altindalar. Şuana kadar o bina da ölu cikmamis arama kurtarma şuan eşimin abisinin katinda. Hepiniz hamilesiniz hamimelerin duasi kabul olur insalalh sag ciksinlar kizlar
Allahım bir yakınının bu halde olduğunu bilmek ne zordur, eşine sabır diliyorum sağsalim enkaz altından çıkarlar inşallah sağlıkları yerindedir.Canim.haber aldik enkaz.altindalar. Şuana kadar o bina da ölu cikmamis arama kurtarma şuan eşimin abisinin katinda. Hepiniz hamilesiniz hamimelerin duasi kabul olur insalalh sag ciksinlar kizlar
Canım haber alırsan bizi de bilgilendir, ne zaman istersen yaz burada destek olmak için varız. Burası bize yalnız olmadığımızı hissettiren güzel bir yerYok canim abim polis kayitlara bakti ölu ya da.hastane kayitlari yok ama.enkaz altindalarsa zsten olmaz.Enistem de.polis o da sordurmus o mahalle yikildi komple demisler de bilmiyorum. Eşim normalde.soguk kanlidir ama geceden beri tedirgin cok ağliyor.