• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kizlar Elaziğdayim ve perisan haldeyiz. Evlerimiz besik gibi sallaniyor dayanacak gucum kalmadi artik. Asiri yagis var evlerimize giremiyoruz. Gece olan depremi merkez ussu Elazig sandik o dereceydi yani. Sonra evlerimizdeydik. Öglen yine sallandi evden.kendimizi zor disari attik. Nasil tekrar o eve donecegim bilmiyorum. Esimin abisi Marasta esi kizi haber alamiyoruz. Şuan o taraflarda merkez ussu olsa da buralarda aşiri buyuk bir sarsinti var. Bu oglen olan deprem de Elazig da da yikimlar oldu. Çok dua edin cok fazla korkuyorum hic halim yok karnim taş kesildi.Kiyamet gibi.
Allah yar ve yardımcınız olsun .Göçük altındaki vatandaslarimizda inşaallah sağ sağlim kurtarılırlar Siz iki canlisiniz güvenli bir ilde yakınlarınız varsa oraya gidin imkaniniz varsa

Canım haber alırsan bizi de bilgilendir, ne zaman istersen yaz burada destek olmak için varız. Burası bize yalnız olmadığımızı hissettiren güzel bir yer🌸
Enkaz altindalar canim suan zor bilgide aliyoruz.cikarildi mi falan bilgimiz yok

Allah yar ve yardımcınız olsun .Göçük altındaki vatandaslarimizda inşaallah sağ sağlim kurtarılırlar Siz iki canlisiniz güvenli bir ilde yakınlarınız varsa oraya gidin imkaniniz varsa
Ablam istanbulda gel dedi ama korkuyorum oradan da her yerden

Insallah ben de sorunsuz bir sekilde senin gibi doğum yapabilirim. Vajinusmusu atlattim bunu da yaparsam kendimi kesinlikle ödüllendiricem 😅😍
Sen en zorunu başarmış insansın canım, doğum mu dokunur sana .
Yok canim abim polis kayitlara bakti ölu ya da.hastane kayitlari yok ama.enkaz altindalarsa zsten olmaz.Enistem de.polis o da sordurmus o mahalle yikildi komple demisler de bilmiyorum. Eşim normalde.soguk kanlidir ama geceden beri tedirgin cok ağliyor.

Canim.haber aldik enkaz.altindalar. Şuana kadar o bina da ölu cikmamis arama kurtarma şuan eşimin abisinin katinda. Hepiniz hamilesiniz hamimelerin duasi kabul olur insalalh sag ciksinlar kizlar
Çok çok üzüldüm, inşallah hemen iyi haberlerini alırsınız. Lütfen bize de haber ver sen de kendine dikkat et, üzme desek de boş konuşmuş olurum ama 😔 dikkat et gene de kendine

Sen en zorunu başarmış insansın canım, doğum mu dokunur sana .

Çok çok üzüldüm, inşallah hemen iyi haberlerini alırsınız. Lütfen bize de haber ver sen de kendine dikkat et, üzme desek de boş konuşmuş olurum ama 😔 dikkat et gene de kendine
Umarim herkes yapıyorsa ben de yaparim diye diye kendimi gazlayip duruyorum ☺️☺️☺️

Amin insallah canim hayatta aklima gelmezdi basimiza gelecegi. Rabbim.kimseye yasatmasin
Çok geçmiş olsun bölgedeki tüm arkadaşlara. maddi manevi neye ihtiyacınız olursa lütfen yazın dualarım sizlerle hamile olduğumuz için iki kat endişeliyiz Rabbim yardımcımız olsun hepimizin. hiç birimizin garantisi yok Allaha emanetiz Allahın bize emanetleriyle beraber

Akilvar Akilvar canım böyle birşeye rastladım atayım dedim belki çözüm olur yakınlarına ulaşmak isteyenlere 😔

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-06-22-33-22-955_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-02-06-22-33-22-955_com.android.chrome.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 56
Çok haklısın canım insanın giresi göresi gelmiyor😔 inan benim en büyük fobim deprem daha önce de konuşmuştuk terapi bile aldım ben bunla alakalı o korkuyu çok yakınen biliyorum. Çok şükür ki eviniz güvenliymiş bi zarar görmemişsiniz 🙏 Abinizin arkadaşları komşuları yok mu tanıdığınız umarım güvendedir hepsi belki telefonlarını almadan çıkmışlardır siz kötü düşünmeyin 😔
Aynı yıllardan geçmişiz 😭 İzmir depreminde ailemin yanındaydım üstelik covid karantinasındaydım ve depremi yaşadım 2 yıl falan terapi aldım ama hala travma benim için.ankarada yaşıyorum ve bu gece nasıl uyuyacağım bilemiyorum bu halimle arabada da yatamıyorum dışarısı -5 -6 derece falan 😭 deprem bölgesindeki insanları düşündükçe kasılmam artıyor 😭

Kızlar herkese çok gecmis olsun Allah bizlere sabır versin :(

Sanırım bugün çok stres oldum ondan mı bilmiyorum ama mesaneme aşırı derecede baskı var inanılmaz yani bir sey cıkıcak gibi :| ve bebis de cok hareketli sırtım da cok ağrıyor aynı sıkıntıları yasayan var mıdır?

Kızlar herkese çok gecmis olsun Allah bizlere sabır versin :KK43:

Sanırım bugün çok stres oldum ondan mı bilmiyorum ama mesaneme aşırı derecede baskı var inanılmaz yani bir sey cıkıcak gibi :| ve bebis de cok hareketli sırtım da cok ağrıyor aynı sıkıntıları yasayan var mıdır?
Benim de sağ böbreğim ağrıyor karnım taş gibi oluyor haberi kapatsak beyni kapatamiyoruz ki hele enkaz altinda hamile, bebeği ile kalan kayip ilanlarını okudukça canımdan can kopuyor resmen

Aynı yıllardan geçmişiz 😭 İzmir depreminde ailemin yanındaydım üstelik covid karantinasındaydım ve depremi yaşadım 2 yıl falan terapi aldım ama hala travma benim için.ankarada yaşıyorum ve bu gece nasıl uyuyacağım bilemiyorum bu halimle arabada da yatamıyorum dışarısı -5 -6 derece falan 😭 deprem bölgesindeki insanları düşündükçe kasılmam artıyor 😭
Evet şuan o bölgede yaşayan insanları düşünemiyorum ülkece en ağır sinavlarimizdan birinden geçiyoruz. Ne desek boş söylenecek çok söz var ama boş. Yeni binaların bile yıkıldığını görmek umutları iyice azaltıyor. Bu ülkede neye kime güveneceğiz bilmiyorum. 😔

Back