ben doktora pilates yapıyorum dedim normal doğuma faydalıymış bana hep sosyete uyduruyor bunları dediŞimdilik pilates ve aktif olmak dışında bir şey yapmıyorum ama son aylar daha sık yoga yapma niyetindeyim
Emer cnm emer merak etme sen de uzarsın şak dşye emdi diue :))) sütün bol olsun inşallahNe kadar kaldıysak ultrasonda o kadar elleri parmakları ağzına tıkıştırdı , inşallah çıkınca da aynı iştahla emer
Bıyıklara da epilasyon yaptırmıştım çok hafif çıkıyor tüylenme gibi o yüzden 10 gün öncesi yeter diye düşündüm kaşlarım da çok hızlı çıkmıyor çıkarsa sa yapacak bişi yok :)))Kardeşin çok haklı bencesnn kaş bıyık 10 ggun dayaniyo mu ya bnimki 3-5 güne cikiyo her gün temizlemek lazım hazır olmak için
Canım benin idearsa enfeksiyon çıkmadı sadece yanmam vardı 2 gün sürdü. Dün içtim bugün hiç olmadı yanma. Neden olduğunu da anlamadım sancılarım artınca olmaya başladı çünkü. İnşallah sen de faydasını görürsün cnmCanım monurolden fayda gördünmü peki ? Bende idrarda enfeksiyon çıkıyor bu kaç oldu içiyorum monurolü bir ay sonraki testte bidaha çıkıyor.içer içmez testi yaptırıp ona göre antibiyotik mi kullansaydım diyorum ama idrarda yanma kaşıntı falanda olmuyor ama böyle bi kaldım benim de senin gibi kasılmalarım oluyor tedirginim
Pilatesi bilmiyorum da hamile yogasından çok fayda gören çok birebir arkadaşım var. Doktorlar böyle diyor çünkü çoğu medikal bilgi, çalışmalar sonucunda değişiyor onlar da zaman alıyor. Hocalarından öğreniyorlar ama Türkiye’de bizim anne babalarımızın çoğu ya tarlada bahçede ya da daha fiziki işlerde çalışıyordu mesela. Bizim bugün egzersiz olarak yaptığımız eğilme kalkmalar, vs. onların günlük hayatının parçasıydı.ben doktora pilates yapıyorum dedim normal doğuma faydalıymış bana hep sosyete uyduruyor bunları dedibiz böyle şeyler öğrenmedik, görmedik bol bol yürüyüş yap yeter dedi
Aynı benim kafa, sipariş veririm bir bakarım fiyat düşmüş iptal et yeniden sipariş oluşturKeşke en batı olsa ağzından bal damliyor hahahs suan doğudayiz 1 seneye tayini çıkaçakben de senin gibi izinlerde arabanin bagaja atar kendimle her yere götürürüm diye düşündüm mobilya olsa götürmem imkansizdi ve anne yani olmasi tercih sebebimdi. Ben aldigimda 2400dü indirime girdi 2000 oldu iade edip yeniden siparis ettim hepsiburada da kanz sleep side yazinca cıkıyor
Sen bilirsin tabi canım ben öneride bulundum sadeceYaa geç olduğu için yazmak istemedim doktora. Bilemedim şimdiiçmekte istiyorum enfeksiyon ilerlemesin diye. Nettede Bi çok kişi böyle kullanmış aslında
hayır daha yapmadık çünkü henüz o aşamaya gelmedik eskiden ege bölgesi istiyorduk ama çok pahalı olmuş oralar o yüzden şimdi bilmiyorum ne olacakAynı benim kafa, sipariş veririm bir bakarım fiyat düşmüş iptal et yeniden sipariş oluşturhiç şaşmaz
Belli mi olur belki en batı çıkarşehir tercihi felan yaptınız mı?
Normal doğum yapmayı planlayan hanımlar hazırlık için neler yapıyorsunuz? Nefes, yoga, vs. Tavsiyeleriniz varsa duymak isterim.
Jimer’deki durumu merak ediyorum. Medicana’da da da giydiriyorlar sanırım, fotoğraflarda öyle görüyorumAcıbadem’in mi?
İç Zıbın ve düz tuluk şapka vs giydiriyorlar
Ben de yürüyorum. Haftada 3 oluyor bazen 4-5 de oluyor. 5 km yürüyorum yürüyünce ama her gün yürüme işini alışkanlık edinemedim. 2. trimester zamanı sırtım belim ağrıyordu, arada bi videoyla hamile yogası da yapıyordum. Şimdi bıraktım. Bi daha başlarım belki bu hafta sonu.Şu 37. hafta bi dolsun hayırlısıyla, bütün tuşlara aynı anda basmayı düşünüyorumşimdilik haftada 3 gün yürüyüş yapıyorum.
ben doktora pilates yapıyorum dedim normal doğuma faydalıymış bana hep sosyete uyduruyor bunları dedibiz böyle şeyler öğrenmedik, görmedik bol bol yürüyüş yap yeter dedi
Doğru söylüyor yürüyüş konusunda bence.ben doktora pilates yapıyorum dedim normal doğuma faydalıymış bana hep sosyete uyduruyor bunları dedibiz böyle şeyler öğrenmedik, görmedik bol bol yürüyüş yap yeter dedi
Ben ilk dogumumda haftada 3 defa duzenli gebe platesi yaptim. Simdi de firsat buldukca yapiyorum. Kesinlikle cok faydasi var. Zaten plates yaptigim gun o kadar rahatlamis hissediyorm ki .. sirt agrisi, bel agrisi ve kramp olmuyor. 15 gundur yapamadim, gece kramp girmeye basladi. Esneklik dogumda nasil fayda etme ki .. kaslari calistiriyor. Benim doktorum devam et yap dedi. Ayrica ilk gebeligimde topuk dikeni olmustu. O da plates ile gecti ...ben doktora pilates yapıyorum dedim normal doğuma faydalıymış bana hep sosyete uyduruyor bunları dedibiz böyle şeyler öğrenmedik, görmedik bol bol yürüyüş yap yeter dedi
Ben o kadarini yapmak istemem galibaDoğrudur canım, bu olay da zaten çatal’da olurken konuşulmuştu. Bazen de normal yataklar çatal’a dönüştürülüyor. Ama asıl kastedilen kadının yere çömelip doğumun gerçekleşmesi
Bir paket bez parasıhayır daha yapmadık çünkü henüz o aşamaya gelmedik eskiden ege bölgesi istiyorduk ama çok pahalı olmuş oralar o yüzden şimdi bilmiyorum ne olacakben de sürekli indirim takip edip ona göre alıyorum 400 tl 400 tldir az mı
Ben o kadarini yapmak istemem galibatuhaf geliyor... Dogum yaparken kadinlarin utanacagi rahat edemeyecegi seyler olmamali ... Comelmek bana cok mahrem geliyor, baskasi gorsun istemem...
Nasıl arzu ediyorsan öyle doğumların olsun inşallah
Benimde sakin bu aralar bazen coşuyor sert tekmelerle bazende sakin oluyorKızlar benimle aynı haftalarda olanlar hareketler nasıl bebişlerin benim ki 2 gündür biraz sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?