• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sen bilirsin tabi canım ben öneride bulundum sadece 🌸 inşallah geçer bir an önce, ben de 2 gün önce monurol kullandım ama hala yeşil akıntı, koku, idrarda koyuluk bulanıklık devam ediyor. Bi kurtulamadık şu enfeksiyondan 🤦‍♀️
Gece içtim valla canım. Akşam su vb bişey tüketmedim gece onu içicem diye ve ilacı içtim yattım sadece 1 kere uyandım wc için allahım dedim ne güzel bir duygu gece wcye zırt bırt kalkmamak 😂😂 uyku uyudum resmen bu gece çok iyi geldi bana 😄😄😄

Bebek telsizi alıp kullanan var mı? Hangi durumlarda gerek oluyor, ne özelliklere dikkat edelim?

Şimdilik pilates ve aktif olmak dışında bir şey yapmıyorum ama son aylar daha sık yoga yapma niyetindeyim
Son aylar derken :) 2 ayin kalmış canim takvime göre:) izlediğim bütün normal doğum videolarında ne kadar erken nefes, yoga, egzsersizlere baslanırsa okadar iyi olduğu söyleniyor. Sen yine çok zorlama kendini ama aklında olsun canim

Son aylar derken :) 2 ayin kalmış canim takvime göre:) izlediğim bütün normal doğum videolarında ne kadar erken nefes, yoga, egzsersizlere baslanırsa okadar iyi olduğu söyleniyor. Sen yine çok zorlama kendini ama aklında olsun canim
Haftalar demek istedim aslında 😁😁😁
Ben 18. Haftada başlamıştım. Haftada iki de evde spor yapmaya devam ediyorum ama her sabah yürüyüş her gün yoga yoğun squat yapmıyorum demek istedim 🙈😁

Hayır ilk çocuk canım ama göz derecem büyük olduğu icin kasılmalar retinamı olumsuz etkileyebilirmiş o yüzden çok büyük ihtimalle sezeryan :KK43:
Merhaba, ben hem kendi kadin dogum dr uma sordum hen de goz dr una gittim. Kendi dr um yuksek oranda incelme varsa sezaryen düşünülebilir dedi. Goz icin de dunya goz hastanesine gittim. İleri derecede miyop oldugu icin retinada biraz incelme var tabi ama arka tarafta yırtılma kopma fln yok gayet iyi, asla engel değil normal doğuma, yok oyle bisey dedi😬

Kızlar az önce wcdeki idrarım o kadar koyuydu ki gözlerimi kapatıp açıp tekrar baktım doğru mu gördüm diye. Kanamam var sandım bir an. O derece koyu yani. Bu seferki enfeksiyon daha ağır sanırım.. O kadar su içiyorum nasıl böyle oluyor çok şaşkınım gerçekten 🙄 3 gün önce monurol kullanmıştım şimdi tekrar alsam eczaneden bir sıkıntı olur mu acaba. Böyle art arda kullananınız oldu mu?

Kızlar az önce wcdeki idrarım o kadar koyuydu ki gözlerimi kapatıp açıp tekrar baktım doğru mu gördüm diye. Kanamam var sandım bir an. O derece koyu yani. Bu seferki enfeksiyon daha ağır sanırım.. O kadar su içiyorum nasıl böyle oluyor çok şaşkınım gerçekten 🙄 3 gün önce monurol kullanmıştım şimdi tekrar alsam eczaneden bir sıkıntı olur mu acaba. Böyle art arda kullananınız oldu mu?
Bana iki şase vermişti üç gün arayla bir hafta içinde iki tane içmiş oldum ama sen önce bir doktoruna danış öyle kullan derim. Çok geçmiş olsun canım🌸

Bir de bebek tırnaklarını kesmek için ne aldınız? Gördüğüm bebek tırnak makaslarının çoğu normal makaslara benziyor. Büyüteçli olanları gördüm internette ama pek kullanışlı gelmedi. Bir de törpü gibi satılanlar var. Deneyimli anneler ne rahat oluyor?
Ben tırnak makası aldım canım bizim kullandığımız gibi olandan. Kuş tırnağı gibi zaten onlar tek çıtta kesiliyo

Bana iki şase vermişti üç gün arayla bir hafta içinde iki tane içmiş oldum ama sen önce bir doktoruna danış öyle kullan derim. Çok geçmiş olsun canım🌸
Çok sağol canım🙏 Haftasonu da ulaşmak çok zor ya, pazartesi kontrolüm var beklesem mi bilemedim 😬

Ben de hastanede ilk ne giydirdiklerini merak ediyorum. İsimli hastahane çıkışı yaptırdık, ilk fotolarında olsun isterim ama kirlenmesin de isterim 😌
Canım ilk doğunca pek temizlemiyorlar üzerindeki krem yüzünden. O yüzden o güzel takımlar kirlenebiliyor. Ben şöyle yaptım daha uygun fiyatlı takımı direkt doğumhaneye vericem, odada resim için giydiririm güzel kiyafeti

Normal doğum yapmayı planlayan hanımlar hazırlık için neler yapıyorsunuz? Nefes, yoga, vs. Tavsiyeleriniz varsa duymak isterim.
36dan sonra sabah akşam hurma yiyeceğim, evimiz asansörlü değil zaten sürekli merdiven in çık yapıyorum, squat yapacağım sabah akşam, birde YouTube videosu var onu yapacağım ekran görüntüsü olarak Screenshot_2023-02-04-13-41-19-213_com.google.android.youtube.jpg

Back