2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım belirtilerde dalgalanmalar olabiliyor. Misal benim bi gün hiç belirtim olmuyor bi gün mide bulantısından mahvoluyorum. Geçenlerde göğüs hassasiyetim azaldı gibi geldi kesin bişey oldu dedim kontrole gittim her şey yolunda şükür. Endişelenme yani belirtiler bazen kaybolur bazen geri gelir. Aynı endişeleri yaşadım boşuna yaşayıp strese gitmişim içini ferah tut

ben linerac kullanmayı düşünüyorum canım
günaydın bu arada

Kizlar 5 haftalık gebeyim ama bu sabah sol kasık ağrısı ile uyandim biraz fazla ve bacağa doğru vuruyor. Bu şekilde olması normal mi
benimki de ani kalkınca filan bir cız ediyor içim gidiyor valla
normalde hafif kramp şeklinde oluyor rahatsız edici değil ama garip

Daha benm kese oluştu cnm bebek için 2 hafta sonra gel dedi ve evet hep karından bakıyor doktorum
Karından görmemesi normal zaten canım, vajinal baksa kesin görürdü hayırlı, sağlıklı bebiş olsun

Kizlar 5 haftalık gebeyim ama bu sabah sol kasık ağrısı ile uyandim biraz fazla ve bacağa doğru vuruyor. Bu şekilde olması normal mi
Cok normal canım rahim büyüdüğü için oluyor, hafta ilerleyince ağrı değil ben de iğne batması tarzında olmaya başladı

Benim de bazen sıfır belirti, bazen her yerimden belirti çıkıyo. Gün gün değişiyor canım. Hareketlerini duymaya bı başlasak rahatlarız Allah'ın izniyle

bebeğim senin minnoşun kalp atışı duyulmuş muydu

Normal canım çoğumuz yaşadık yerleşme ağrısı aynı regl ağrısına benziyor
Ben kısmetse yarın 9. haftaya gireceğim ama kasık ağrısını hala ara ara yaşıyorum. Mesela dün gece 15-20 dk kadar kasık ağrım vardı. Normal mi acaba bu haftada?

Henüz başlamadım ama lierac düşünüyorum memnuniyeti yüksek epey

Ben kısmetse yarın 9. haftaya gireceğim ama kasık ağrısını hala ara ara yaşıyorum. Mesela dün gece 15-20 dk kadar kasık ağrım vardı. Normal mi acaba bu haftada?
Dün benim de oldu canım normal çünkü her dakika rahmimiz biraz daha büyüyor bu da ağrı yapıyor bebek büyüdükçe bu ağrılar hep olacakmış

Evet canm ya eksik yazmışım aklım o an neredeyse 2. Çocuk nasipse 3. Doğum .4 gebelik iki kaybım var 93 kilo biri üç aylıkken kürtaj oldum biride 39. Haftada ölü doğum yaptım
Evet cnim daha önce paylasmistin durumunu biliyorum, çok üzüldüm. Birde ben bu tarz üzücü durumlarda ne diyeceğimi bilemediğim için hiç cevap veremiyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin

Bizim aynı canım seninle. Ben de haftaya gideceğim bakalım
İnsallah hayırlısıyla duyalım kalp atislarini jir kaybim var benim o korkutuyor beni

Selam bende tam bunu yazacaktım bugün, yazmadan sordunuz. Ben ilk gebeligimde bir kaç şey kullandım ama en en memnun kaldığım hindistan cevizi yağı oldu. (Bu yenebilir olanlardan) nerdeyse tüm vücuduma her akşam yatmadan önce suruyordum. Kol altı, bacak, karın, kasik , göğüs vs. Yenilebilir olduğu için içim rahattı. 9 ay boyunca hiç catlagim olmadı ve cok guzel yoğun nemlendiriyordu. Benim catlagim doğum sürecinde oldu. (zorunlu sezeryan oldum) hastaneye yatista verile serumlar vücudumu çok sisirdi 3 gün hastanede kaldım ben o 3 gün de bacağımda 2 yer 2 çizgi şeklinde çatladı sadece. Keşke hastaneye de alsaymisim demiştim sonradan. Şimdide yine aynı şekilde sadece hindistancevizi yağı kullanacağım. Migrostan almıştım o zaman.

Beni de kaydeder misin listeye rica etsem. Yaş 34, sat 15 Haziran, ilk bebiş , 59 kilo,İzmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…