2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Her şey yolundadır inşallah Güzel haberleri yazarsınız buraya

Her şey yolundadır inşallah Güzel haberleri yazarsınız buraya
Amin insallah. Gunlerdir butun forumu kurcaliyorum. Acaba sizin daha eski zamanlarda duzgun yukselmeyen beta hcg degerlerinizin oldugu bir gebeliginiz olmus muydu? Sanki isminizi ve yazdiklarinizi okumus olabilirim gibi geldi :)

Evet sezeryan oldum ben cok rahatti cok sukur. .benden sana tavsiye hic bunlari dusunme ne olurum diye sadece kucagina qlacagin ani dusun senin miyomun belki hic buyumicek ..kahveyi sadece turk kahvesi olarak ictim.kafeinsiz olandan haftada 1 2 kere .

Doktor söylemedi kaç en olduğunu ama ultrason kağıdında 6mm yazıyor. O mu acaba ?

Amin insallah. Gunlerdir butun forumu kurcaliyorum. Acaba sizin daha eski zamanlarda duzgun yukselmeyen beta hcg degerlerinizin oldugu bir gebeliginiz olmus muydu? Sanki isminizi ve yazdiklarinizi okumus olabilirim gibi geldi :)
Yok olmadı.. Doğum yapalı 7 yıl oldu. En son o zamanlar bunlarla ilgili konuşuyordum ama illa ki vardır ayni şeyi yaşayanlar.. Tüp bebekte de biraz farklı oluyor galiba. Allah hayırlısıyla sağlıkla devamını nasip etsin inşallah

Amin insallah cok tesekkur ederim. Siz de saglikla kucaginiza alin insallah

Çok geçmiş olsun canım ben de ctesi gününden beri senin gibiydim canım.
Ateşim hafif yükseliyodu parol içiyodum ama hiç bi faydası olmamıştı iyileşmek yerine daha kötüye gitti. Kulaklarım burnum tamamen tıkanmıştı nefes almakta zorlanıyodum, her yerim ağrıyodu artık en sonu da acile gittim 6 gündür bu durumda olduğumu söyleyince antibiyotik vermek zorundayız dediler. Doktorumunda onayıyla kullandım ama sadece 1 gün kullandım daha kullanmak istemedim korktum bebeğime bişey olur diye.
Hergün 2 kez ballı limonlu ıhlamur içtim. 3 öğün C vitaminli meyveler yedim. Bal limon zencefil karışımı yapıp kullandım.
Çok şükür bugun boğaz ağrım burun akıntım tıkanıklığım geçti. Rabbim beterinden korusun ama hamilelikte böyle hasta olup ilaç kullanamamak çok kötüymüş
Rabbim yardımcımız olsun tam salgının olduğu zamana denk geldi hamileliğimiz.
İnşaAllahh sen de tez zaman da atlatırsın kuzumm

Çok çok geçmiş olsun Şimdi nasılsın..? Daha iyisindir inşallah.. İnşallah bir an önce atlatırsın canım yaa Dualarımız seninle
Ateşim çıkıyor yine ama en azından parol içtiğimde düşüyor. Üşüme titreme bitti çok şükür ateşim de kesilirse inşallah iyi olacağım. Yarına çıkmaz inşallah çok perişan durumdayım şuan

Beni. Ateşim çıkıyor işte sürekli canım baş ağrısı yapıyor o da antibiyotik önermiyor doktorum ancak parol işte napacağımı bilmiyorum hiç

Geçmiş olsun kuuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…