2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sakin ol lütfen merak etme kuzenim de covit oldu ateş 38 üstü hep parol aldi duş aldi şuan yeni gecti ve oda baslarinda oldu şuan 9. Haftalarda iyi şükür oda bebekte .icini ferah tut acil şifalar diliyorum

Amiin insallah valla benim de bir saniye aklımdan çıkmıyor üç günde odak noktam oldu resmen Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Benim de kasık ağrılarım devam ediyor. Doktor normal dedi adet olacak gibi ağrın olur dedi. Ciddi bi kanama olmadıkça endişelenme dedi ama ben korkuyorum tabi

Canım çok geçmiş olsun bende pazartesi günü covid olduğumu öğrendim çok şükür grip gibi atlattım bitti gitti. Henüz daha kendi doktorum olmadığı için sadece coraspine devam ettim 2 kere de parol kullandım çok şükür iyiyim öyel ağır atlatmadım inşallah bebeğime birşey olmamıştır inşallah tez zamanda iyileşirsin sende

İyi akşamlar kızlar bir sorum olacak ben şu an 8+3 oldum bu zamana kadar üç defa başka bir doktora gittim geçenlerde sormuştum sizede kese yanında miyom var diye ilk gittiğim doktor kese yanında miyom var dua et büyümesin, 9 ay boyunca progestan kullanman lazım düşük tehtidi var diyerek baya moralimi bozmuştu günde 2 tane 200 mg progestan alıyordum dün başka bir doktora gittim ve rahmimde kanama alanımın olmadığını ,miyomun plasentanın arkasında olduğunu ve korkmamak gerektiğini söyledi ayrıca progestan kullanmana gerek yok dedi kafam çok karıştı progestan ilacım var hala günde 2 değilde 1 tane mi alsam progestanın gebelikte zararı olur mu ? Bu doktorlar beni muallakta bıraktı

Canm ben 22 ay once 14cm miyomumla dogum yaptim..farkli farkli dr gitme tek birtane cok guvendigin dr olmali ve lütfen sakin ol ..cinsel iliski , yurumek yasakti ve kilo alma dedi dr ,ev isi serbestti ..

Canm ben 22 ay once 14cm miyomumla dogum yaptim..farkli farkli dr gitme tek birtane cok guvendigin dr olmali ve lütfen sakin ol ..cinsel iliski , yurumek yasakti ve kilo alma dedi dr ,ev isi serbestti ..
Cevabın için teşekkürler miyom 4 cm dedi yeri önemli dedi plasentanın arkasında olduğu için korkma dedi kafamı karıştıran şey biri 9 ay boyunca progestan kullanacaksın derken diğeri içme progestan diyor ne yapacağımı şaşırdım bulunduğum yerde zaten toplam 4 doktor var biri devlette ona sora almak mümkün değil özel kliniğe gidiyorum ikiside apayrı şeyler söylüyorlar progestan kullanmış mıydın peki ?

Kızlar geriye doğru okuyamadım baş ağrısından ölüyorum. Sabahtan beri hastanede serumdaydım eve geldim 5 saat oldu. . Pcr testim negatif çıktı ama bence ben kovid oldum doktora da söyledim. O da katılıyor. Gözlerim yanıyor ateşim düşmüyor gece ateşlenirsen tekrar serum taktır mutlaka dedi doktorum. Ilık suda duş aldım şimdi. Biraz azaldı ama çok teşekkür üşüyorum titriyorum. Mide bulantım var. Büyük ihtimalle gece tekrar seruma gideceğim napavağımı bilmiyorum çok zor durumdayım

Ayy Allah şifa versin canım panik yapma bence yarına kadar azalabilir yoğun ağrın. Sık sık banyo yap. İnşallah kısa sürede atlatirsin.

Kanamam oldu 12.haftada hemen progestana baslatti son 40 gun kala biraktirdi

Kanamam oldu 12.haftada hemen progestana baslatti son 40 gun kala biraktirdi
Anladım miyomu kafama çok takıyordum ama senin baya büyümüş olmasına rağmen sanırım sağlıklı bir gebelik geçirmişsin sağlıkla büyüt bebeğini içim çok rahatlattın teşekkür ederim

Benim ilk gebeliğimde bebeğin yanında 6cm lik kist vardı. Doktorum 8i geçerse ameliyatla alacağız yoksa bebeği düşürür demişti. Bende progestan kullandım lekelenme yapıyordu o kist. Zamanla o kist bebek büyüdükçe küçüldü kayboldu. Süresini hatırlamıyorum fakat çok uzun zaman kullandım ilacı onu biliyorum.

Cok geçmiş olsun canım sık sık ılık duş almaya çalış sıcak ıhlamur falan iç insallah cabucak geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…