2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bende sigara kullaniyordum öğrenir öğrenmez bıraktım canm kahveyi de yinede az tüketmeye calisiyorum inşallah tamamen bırakırsın sende
Umarım kuzum en kısa zamanda hepsini çıkarırım hayatımdan, çok mücadele ediyorum

Evet her şeyin fazlası zarar zaten. Arada bi keyif de yapalım dimi ama

3 haftada 1 çağırdı canım doktor, 1 ay biraz fazla sanırım
benim doktor 1 hafta sonra tekrar çağırmıştı bana çok erken geldi. ay sonunda sınav çıkışı gidicem tekrar bu sıcakta özellikle güneydoğunun sıcağında bir yere gitmek işkence gibi

Anladım canım bende kullanayım o halde lekelenmem yok ama progestanın zararı olmaz sanırım öyle düşünüyorum bir doktor 9 ay kullan bir doktor bu günden itibaren kullanma deyince kafam karıştı

Evet... ama sadece çocuk için değil yapım öyle değil.. normal hayatta, iş hayatında falan.. hep öyle. Dediğin gibi çok dikkat etmek vs değil. Yoksa hoplayıp zıplıyorum da, bir sürü iş de yapıyorum. İlkinde de böyleydim. Onlari sakınmam bir sorun olmadıkça da; işte kese görelim, kalp atışı duyalım, detaylı ultrason, genetik testler vs vs.. derken.. Bunları düşünüyorum en çok. Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi
Her şeyin başı merak
Adet düzensizliği olduğu için geç döllenme olmuştur. Fark etmemissinizdir. Her şey yolundaymış ne güzel Haftaya duyarsınız kalp atışını

Canım ben ocean mummy kullanıyorum, içinde günlük almamız gereken folik asit miktarı ve bir çok vitamin var. Doktorum da devam edebilirsin cok iyi dedi
Tamam canım. Ona da bakayım. Çok teşekkürler

Çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda sağlığınıza kavuştursun inşallah
Parol, hamilelikte kurtarıcı gerçekten. Migren ataklarımda bazen 2 tane arka arkaya içiyorum. Oğluma hamileyken doktorum günde 5 taneye kadar kullanabilirsin demişti hatta ama mecbur kalmadıkça içmiyordum. Bu doktorum 3 taneye kadar normal diyor.

Canım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin bende geçen hafta çok hastaydım parol meyve sirkeli su içtim burnuma çektim iyi geldi inşallah biran önce atlatırsın

Canm ben 22 ay once 14cm miyomumla dogum yaptim..farkli farkli dr gitme tek birtane cok guvendigin dr olmali ve lütfen sakin ol ..cinsel iliski , yurumek yasakti ve kilo alma dedi dr ,ev

Rahat ol ve stres yapma 5 aya kadar miyom buyuyor bebekle sonra duruyor ama benim durmadi ..miyom buyudugu icin dr lutfen kilo alma dedi ve 400 gr aldim sadece .3.650 gr kizim dogdu sukur...gunde 9 km yuruyordum normalde onu yaptirmadi.covit in en kotu zamaniydi insan icine cikmadim ...drum ne dediyse uydum yolculukda yasakladi...cay kahve yasakti ...hergun 1 soda 1 de soda ayran ictim ..

Kilo bakımından şimdilik sıkıntım yok 47 kiloyum metabolizmam hızlı çalışıyor hayatım boyunca hep zayıftım ama tabi Hamilelikte nasıl olur bilmiyorum kahveyi seviyorum günde 1 tane içiyorum ama dikkat ederim banada uçağa binme dedi kardeşimin nişanı vardı gidemicem önceden bilseydim miyomu mutlaka bir hal çaresine bakardım ama gebe olduktan sonra öğrendim maalesef umarım benimde sağlıklı bir şekilde sonlanır bu sürecim peki bir şey dah sorucam miyom olduğu zaman normal doğum yapamıyormuşuz öylemi acaba ?

Sen kaç ayliksin canım geçmiş olsun

Sen kaç ayliksin canım geçmiş olsun
Nasıl oldun canım sende Covit olmuşsun sanırım ikimizde aynı şeyleri yaşıyoruz şuan. Gece yine serum yaktırdım benim ateşim hiç düşmüyordu çünkü hep 38/40 arası gidip geliyordum. Mecbur 4 defa parol verdi doktorum sadece prol kullanabilirsin dedi serumla aldım zaten. Eve geldim saat 3 gibi başıma patates tuzladım koydum bağladım sıkıca o kdar iyi geldi ki ağrım hafifledi baş ağrısı beni mahvetmişti çünkü. Dün akşamki serumdan sonra daha ateşim yükselmedi inş yükselmez birdaha baş ağrımda hafifledi ama biraz baş ağrın varsa sende böyle yapabilirsin Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…