Ben varımArkadaşlar, bir şey soracağım… Bende bulantı yoktu ama 2 gündür bulantı var. Kusmuyorum ama her an kusmak ister gibi bir his, bıkkınlık ve yorgunluk. Bu şekilde olan var mı başka? İştahım da birazcık kapandı.
Keşke sevmediğimiz şeylerden tiksinsek de bıraksakKahve bana bulantılardan sonra iyi gelmedi, çok severdim şimdi içim almıyor
Umarım kuzum en kısa zamanda hepsini çıkarırım hayatımdan, çok mücadele ediyorumBende sigara kullaniyordum öğrenir öğrenmez bıraktım canm kahveyi de yinede az tüketmeye calisiyorum inşallah tamamen bırakırsın sende
Bence zararli olup sevdiklerimizden tiksinme.super olacakKeşke sevmediğimiz şeylerden tiksinsek de bıraksak
Evet her şeyin fazlası zarar zaten. Arada bi keyif de yapalım dimi amaYa gunde 1 bardak turk kahvesi yada 1 bardak sutlu kahve .. Tarafını seçilk gebeligimde de simdide o şekilde bakıyorum. Tek fark bardağa koyduğum kahve miktarını bir tık azalttım. Bir zararı yok demişti doktorum sınırı bildiğin sürece.
Olmazsa olmazEvet her şeyin fazlası zarar zaten. Arada bi keyif de yapalım dimi ama
benim doktor 1 hafta sonra tekrar çağırmıştı bana çok erken geldi. ay sonunda sınav çıkışı gidicem tekrar bu sıcakta özellikle güneydoğunun sıcağında bir yere gitmek işkence gibi3 haftada 1 çağırdı canım doktor, 1 ay biraz fazla sanırım
Anladım canım bende kullanayım o halde lekelenmem yok ama progestanın zararı olmaz sanırım öyle düşünüyorumBenim ilk gebeliğimde bebeğin yanında 6cm lik kist vardı. Doktorum 8i geçerse ameliyatla alacağız yoksa bebeği düşürür demişti. Bende progestan kullandım lekelenme yapıyordu o kist. Zamanla o kist bebek büyüdükçe küçüldü kayboldu. Süresini hatırlamıyorum fakat çok uzun zaman kullandım ilacı onu biliyorum.
Dr funda manav çok tatlı çok sempatik bir doktor canımGünaydın kızlar Antalya'da onerebileceginiz doktor var mı
Evet... ama sadece çocuk için değil yapım öyle değil.. normal hayatta, iş hayatında falan.. hep öyle. Dediğin gibi çok dikkat etmek vs değil. Yoksa hoplayıp zıplıyorum da, bir sürü iş de yapıyorum. İlkinde de böyleydim. Onlari sakınmam bir sorun olmadıkça da; işte kese görelim, kalp atışı duyalım, detaylı ultrason, genetik testler vs vs.. derken.. Bunları düşünüyorum en çok. Allah sağlıkla kavuştursun hepimiziRahat olmak gerekiyor aslında, yapabilen ne mutlu , ben mesela yani herseye dikkat ediyorum artık ona ragmen olursa kötü bir durum elimden gelmeyen bir şey olacak. Evham yapsam ne olacak bana ne faydası var, daha da panik oluyorum mesela.
İlk cocugumda çok paniktim aman allahim yani.. kafayı yiyecek raddeye geldim birde pandeminin başında hamileydim, sürekli korku dogumum pandeminin en yoğun zamanına geldi felan iyice depresyona girdim gibi oldu.
Bu çocukta saldım çayıra mevlam kayıra modu resmen. Kız ilk hamileligimde elime 2 kg poşet almazdım bir şey olacak diye ona ragmen aktif kanamam olmustu bir sürü risk. Bu gebeligimde kızım maşallahı var kucagimdan inmiyor kendi de 12 kilo birsey. Yolda denizde evde merdivende bulduğu heryerde kendini taşıtıyor. Diyeceğim o ki olacağı varsa her türlü oluyor zaten....
Her şeyin başı merakBenim gibi 1 defa kan baktırip hamile olduğunu ogrenen biri hcg düşüyormu bilmez kineyse o kadar bekledim bekledim pazartesiyi de bekleyeyim, doktor baksın. Zaten iğneyi hiç sevmem boşuna kanım gitmesin
Ama öyle deyince merak ta ettim şimdi
Adet düzensizliği olduğu için geç döllenme olmuştur. Fark etmemissinizdir. Her şey yolundaymış ne güzelMerhabalar. Polikistik overim. Adetlerim düzensiz erken ya da geç olurum. Benim sat 17 Mayıs .24 Haziran'da test yaptım 19 çıktı değerim hcg.duzenli bir şekilde ikiye katlan. Temmuzda gittim kese çok yeni oluşmuş dedi Dr . Bayramdan sonra tekrar gel dedi. Bugün gittim. Son adete göre en az 8 hafta olm.gerekirkn 6+2 çıktı ama kese bebek yolk sac olusmus dedi. Haftaya gel kalp atışı için dedi. .ben bugün kalp atışını duyarız diye düşünmüştüm. . geç döllenme dedi .satı baz almıyoruz. Içini ferah tut dedi. Ama içim hiç rahat değil. 11 yaşında oğlum var. Kaç kez tedavi tüp bebek vs negatif oldu hep. Sağ tüpüm tikaliydi. Zaten pko vardı . Üstelik bel fitig Meliyatu oldum bu süreçte yani hiç aklımda yokken geldi bebek müjdesi ama tam sevinemiyirum. .
Tamam canım. Ona da bakayım. Çok teşekkürlerCanım ben ocean mummy kullanıyorum, içinde günlük almamız gereken folik asit miktarı ve bir çok vitamin var. Doktorum da devam edebilirsin cok iyi dedi
Çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda sağlığınıza kavuştursun inşallahArkadaşlar bugün 7+0 olduk ama ne yazikki dün covid olduğumu öğrendim. Hiç bir yere çıkmamıştım sanırım eşimden geldi. Aşımda yoktu çok ağır geçiyor. Belim bacaklarım parçalanıyor sanki. İnlemekten uyuyamiyorum. Ateşim çıkıyor titriyorum mecburen parol içiyorum. Doktorum bir şey olmaz ateş daha zararlı dedi. Bide kan sulandırıcı iğne oluyorum bebeğe pıhtılaşmadan dolayı zarar gelmesin diye ( oksapar 0.4 ml) Dualarınızı eksik etmeyin bebeğimizi çok bekledik Rabbim onu korusun.Birde gebeliğin ilk üç ayında parol sanki zarar verecekmiş gibi hissediyorum. Bilginiz var mı ?
Canım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin bende geçen hafta çok hastaydım parol meyve sirkeli su içtim burnuma çektim iyi geldi inşallah biran önce atlatırsınKızlar geriye doğru okuyamadım baş ağrısından ölüyorum. Sabahtan beri hastanede serumdaydım eve geldim 5 saat oldu. . Pcr testim negatif çıktı ama bence ben kovid oldum doktora da söyledim. O da katılıyor. Gözlerim yanıyor ateşim düşmüyor gece ateşlenirsen tekrar serum taktır mutlaka dedi doktorum. Ilık suda duş aldım şimdi. Biraz azaldı ama çok teşekkür üşüyorum titriyorum. Mide bulantım var. Büyük ihtimalle gece tekrar seruma gideceğim napavağımı bilmiyorum çok zor durumdayım
Canm ben 22 ay once 14cm miyomumla dogum yaptim..farkli farkli dr gitme tek birtane cok guvendigin dr olmali ve lütfen sakin ol ..cinsel iliski , yurumek yasakti ve kilo alma dedi dr ,ev
Rahat ol ve stres yapma 5 aya kadar miyom buyuyor bebekle sonra duruyor ama benim durmadi ..miyom buyudugu icin dr lutfen kilo alma dedi ve 400 gr aldim sadece .3.650 gr kizim dogdu sukur...gunde 9 km yuruyordum normalde onu yaptirmadi.covit in en kotu zamaniydi insan icine cikmadim ...drum ne dediyse uydum yolculukda yasakladi...cay kahve yasakti ...hergun 1 soda 1 de soda ayran ictim ..Anladım miyomu kafama çok takıyordum ama senin baya büyümüş olmasına rağmen sanırım sağlıklı bir gebelik geçirmişsinsağlıkla büyüt bebeğini içim çok rahatlattın teşekkür ederim
Kilo bakımından şimdilik sıkıntım yok 47 kiloyum metabolizmam hızlı çalışıyor hayatım boyunca hep zayıftım ama tabi Hamilelikte nasıl olur bilmiyorumRahat ol ve stres yapma 5 aya kadar miyom buyuyor bebekle sonra duruyor ama benim durmadi ..miyom buyudugu icin dr lutfen kilo alma dedi ve 400 gr aldim sadece .3.650 gr kizim dogdu sukur...gunde 9 km yuruyordum normalde onu yaptirmadi.covit in en kotu zamaniydi insan icine cikmadim ...drum ne dediyse uydum yolculukda yasakladi...cay kahve yasakti ...hergun 1 soda 1 de soda ayran ictim ..
Sen kaç ayliksin canım geçmiş olsunCanım çok geçmiş olsun bende pazartesi günü covid olduğumu öğrendim çok şükür grip gibi atlattım bitti gitti. Henüz daha kendi doktorum olmadığı için sadece coraspine devam ettim 2 kere de parol kullandım çok şükür iyiyim öyel ağır atlatmadım inşallah bebeğime birşey olmamıştırinşallah tez zamanda iyileşirsin sende
Teşekkür ederimDr funda manav çok tatlı çok sempatik bir doktor canım
Saol canım. Ben 7+3 oldumSen kaç ayliksin canım geçmiş olsun
Nasıl oldun canım sende Covit olmuşsun sanırım ikimizde aynı şeyleri yaşıyoruz şuan. Gece yine serum yaktırdım benim ateşim hiç düşmüyordu çünkü hep 38/40 arası gidip geliyordum. Mecbur 4 defa parol verdi doktorum sadece prol kullanabilirsin dedi serumla aldım zaten. Eve geldim saat 3 gibi başıma patates tuzladım koydum bağladım sıkıca o kdar iyi geldi ki ağrım hafifledi baş ağrısı beni mahvetmişti çünkü. Dün akşamki serumdan sonra daha ateşim yükselmedi inş yükselmez birdaha baş ağrımda hafifledi ama biraz baş ağrın varsa sende böyle yapabilirsin Allah yardımcımız olsunSen kaç ayliksin canım geçmiş olsun
Çok şükür sağlıkla alın kucaginza inşallahBen geçen hafta 6+3 vajinal ultrason ile kalp atışını duydum canim cok şükür
Darısı benim ve goremeyenlerin başına gidcem bakalım.Evet canım 6+2 de vajinal ultrason ile kalp atışı ve bebeği gördük çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?