- 9 Şubat 2022
- 892
- 1.516
- 33
- 28
Kahve bana bulantılardan sonra iyi gelmedi, çok severdim şimdi içim almıyorAhhh o da bişey mihem Türk kahvesi bağımlısıyım hem de sigara sigarayı 1-2 ye düşürebildim dünden beri de hiç içmiyorum, bıraktım sayıyorum ama kahveyi günde bi kere içiyorum. 1 fincanın zararı olmaz diyor doktorlar. Onu da kesebilsek daha iyi olur tabii
Hemen hemen aynıyız. Bana da 1 Ağustos ta gel dedi. Ben de bugün kalp atışı ümidiyle gittim maalesef. Geç döllenme olmustir seninde malum biz pkolular sat bat tamamen karışık. Iletişimi koparmayalim.burdan yazalimHayırlı olsun bende de pko var. Sat 19 Mayıs fakat 20 haziranda test yaptığımda negatifti. 8 temmuzda hamile olduğumu öğrendim. Muayenede kese göründü. 16 temmuzda kalp atışı duyulur ümidiyle tekrar gittiğimde ekranda belli belirsiz gördük ama duyamadık. Haliyle insan tedirgin oluyor ama bir yere kadar müdehale edebiliyoruz sakin kalmaya çalışıyorum kendimce. Bir sonraki randevum 1 Ağustosta. inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hepimizin süreci içini rahat tutmaya çalış
Benim çok şiddetli başlamıştı duramıyordum prilam kullanıyorum gece 2 sabah 16+1 ile bulantılara hoşgeldin diyorum kızlar var mı bulantı yaşayan nasıl önlem alıyorsunuz çıkcak gibi oluyor ama çıkmıyor
Bende sigara kullaniyordum öğrenir öğrenmez bıraktım canm kahveyi de yinede az tüketmeye calisiyorum inşallah tamamen bırakırsın sendeAhhh o da bişey mihem Türk kahvesi bağımlısıyım hem de sigara sigarayı 1-2 ye düşürebildim dünden beri de hiç içmiyorum, bıraktım sayıyorum ama kahveyi günde bi kere içiyorum. 1 fincanın zararı olmaz diyor doktorlar. Onu da kesebilsek daha iyi olur tabii
Aynen canım haberleşelimHemen hemen aynıyız. Bana da 1 Ağustos ta gel dedi. Ben de bugün kalp atışı ümidiyle gittim maalesef. Geç döllenme olmustir seninde malum biz pkolular sat bat tamamen karışık. Iletişimi koparmayalim.burdan yazalim
Ben doktoruma coraspinden mi diyorum ısrarla hayır devam et diyor neden olduğunu anlamadım başka doktora gidecem kafam çok karışık hiç bı test de olmadım pıhtılaşma var mı bilmiyorum artıkCanım bende ilk lekelenme 2 gün kahverengi sürdü sonra progestan kullandım 2 gün hiç gelmedi. Sonra pembe lekelenme gelmeye başladı bu sefer ben aspirini kestim işte 3 gündür hiç lekelenmem olmadı şuan
Evet bir de o var. Sari muzun seker orani da hayli yuksek. Gebelik sekeri olduğumda yeşil muz yiyebiliyordum ben sadece. Hatırlattığıniz iyi olduKızlar @arwengsd muzun yesil olanı tuvalete çıkarır olgun olanları kabız yapar bilginiz olsun.
Bende kabızlık için taze kayısı ise yarıyor, yedikten birkac saat sonra ya da ertesi sabah mutlaka tuvalete çıkıyorum
Teşekkür ederim canım benim ben de seni tebrik ederimTebrik ederim canım
Endişelenmeyin canım, benim ilk gebeligimde de yoktu şimdi de bulantı yok.
Günde 1 bardak Türk kahvesi, 2 bardak açık çayı buldum mu hiç affetmemmm....Ya ben de 5. Haftadayim bir yudum alıp bırakıyorum çok seviyorum sinir basıyor kaç gündür
Ya gunde 1 bardak turk kahvesi yada 1 bardak sutlu kahve .. Tarafını seçAhhh o da bişey mihem Türk kahvesi bağımlısıyım hem de sigara sigarayı 1-2 ye düşürebildim dünden beri de hiç içmiyorum, bıraktım sayıyorum ama kahveyi günde bi kere içiyorum. 1 fincanın zararı olmaz diyor doktorlar. Onu da kesebilsek daha iyi olur tabii
Belli belirsiz bile olsa o kalp atışidir önce Dr zaten dinlemez evet kalp atışı var der küçükse bir dahaki geldiğinde dinletirim der geneliHayırlı olsun bende de pko var. Sat 19 Mayıs fakat 20 haziranda test yaptığımda negatifti. 8 temmuzda hamile olduğumu öğrendim. Muayenede kese göründü. 16 temmuzda kalp atışı duyulur ümidiyle tekrar gittiğimde ekranda belli belirsiz gördük ama duyamadık. Haliyle insan tedirgin oluyor ama bir yere kadar müdehale edebiliyoruz sakin kalmaya çalışıyorum kendimce. Bir sonraki randevum 1 Ağustosta. inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hepimizin süreci içini rahat tutmaya çalış
İğne de kullanıyor musun yoksa sadece coraspin mi? Bi de kanama alanı gördü mü doktorun canımBen doktoruma coraspinden mi diyorum ısrarla hayır devam et diyor neden olduğunu anlamadım başka doktora gidecem kafam çok karışık hiç bı test de olmadım pıhtılaşma var mı bilmiyorum artık
Dinletmeye çalıştı ama henüz duyulmuyordu. Ekranda pıt pıt atan bir görüntü vardı. Kalp atışının başladığını söyledi görüntüye dayanarak.Belli belirsiz bile olsa o kalp atışidir önce Dr zaten dinlemez evet kalp atışı var der küçükse bir dahaki geldiğinde dinletirim der geneli
Hayvanlardan falan bulaşıyor ve çok tehlikeli bi virüs bebeğe zarar veriyor. Negatif çıkmış şükürInşallah canım . Toxoplazma negatif çıktı nedir sizce
Teşekkür ederim canımHayvanlardan falan bulaşıyor ve çok tehlikeli bi virüs bebeğe zarar veriyor. Negatif çıkmış şükür
Ay cok sukur cok sevindim cnm bende beklemedeyim dualarını eksik etme insallah bende sevincimi paylasirim sizlerleMerhaba kızlar benim gibi olup da forum forum gezenler için yaziyorum en son 6haftalik gittigimde kese 15 mmidi. Ancak yolk kesesi de bebek de alttan da karindan da gorunmemisti. bos gebelikten suphelenildi. Bugun 7+2de bebegi de gördüm kalbini de duydum ancak 6+3 muş. Muhtemelen geç döllenme dedi doktorm. İnşallah sağlikla doğar ama bu iki hafta boş gebelik mi diye içim içimi yedi. Erken gitmemek lazimmiş gitseniz de içinizi ferah tutun. Hiç bir şeyin garantisi yok gene tabi. Rabbim isteyen herkese sağlikli hayirli evlatlar nasip etsin. Hepimizin yüzünü güldürsün.
Evet canım bende de var bu. Ara ara kaşık ağrısı da varMerhaba kizlar ben şuan 5 haftalık gebeyim 18 temmuz pazartesi öğrendim . Bugün tahmimin içinde sanki kazinma hafif iğne batması hissi oldu da sizlerde var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?