2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kahve bana bulantılardan sonra iyi gelmedi, çok severdim şimdi içim almıyor

Hemen hemen aynıyız. Bana da 1 Ağustos ta gel dedi. Ben de bugün kalp atışı ümidiyle gittim maalesef. Geç döllenme olmustir seninde malum biz pkolular sat bat tamamen karışık. Iletişimi koparmayalim.burdan yazalim

Bende sigara kullaniyordum öğrenir öğrenmez bıraktım canm kahveyi de yinede az tüketmeye calisiyorum inşallah tamamen bırakırsın sende

Aynen canım haberleşelim Benim önceki gebeliğim de geç döllenmeydi. Döngü sürem uzun zaten sabırla bekliyorum şimdilik.

Canım bende ilk lekelenme 2 gün kahverengi sürdü sonra progestan kullandım 2 gün hiç gelmedi. Sonra pembe lekelenme gelmeye başladı bu sefer ben aspirini kestim işte 3 gündür hiç lekelenmem olmadı şuan
Ben doktoruma coraspinden mi diyorum ısrarla hayır devam et diyor neden olduğunu anlamadım başka doktora gidecem kafam çok karışık hiç bı test de olmadım pıhtılaşma var mı bilmiyorum artık

Evet bir de o var. Sari muzun seker orani da hayli yuksek. Gebelik sekeri olduğumda yeşil muz yiyebiliyordum ben sadece. Hatırlattığıniz iyi oldu

Kizlarcim bas dönmesi yaşayan var mi birkaç saat önce yürüyemeyecek kadar basım dönüyordu anlamadım birden noldu uyuyup uyandım şimdi bir tık iyiyim normal mi ki bu acaba

Ya gunde 1 bardak turk kahvesi yada 1 bardak sutlu kahve .. Tarafını seç ilk gebeligimde de simdide o şekilde bakıyorum. Tek fark bardağa koyduğum kahve miktarını bir tık azalttım. Bir zararı yok demişti doktorum sınırı bildiğin sürece.

Belli belirsiz bile olsa o kalp atışidir önce Dr zaten dinlemez evet kalp atışı var der küçükse bir dahaki geldiğinde dinletirim der geneli

Ben doktoruma coraspinden mi diyorum ısrarla hayır devam et diyor neden olduğunu anlamadım başka doktora gidecem kafam çok karışık hiç bı test de olmadım pıhtılaşma var mı bilmiyorum artık
İğne de kullanıyor musun yoksa sadece coraspin mi? Bi de kanama alanı gördü mü doktorun canım

Belli belirsiz bile olsa o kalp atışidir önce Dr zaten dinlemez evet kalp atışı var der küçükse bir dahaki geldiğinde dinletirim der geneli
Dinletmeye çalıştı ama henüz duyulmuyordu. Ekranda pıt pıt atan bir görüntü vardı. Kalp atışının başladığını söyledi görüntüye dayanarak.

Merhaba kizlar ben şuan 5 haftalık gebeyim 18 temmuz pazartesi öğrendim . Bugün tahmimin içinde sanki kazinma hafif iğne batması hissi oldu da sizlerde var mı ?

Ay cok sukur cok sevindim cnm bende beklemedeyim dualarını eksik etme insallah bende sevincimi paylasirim sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…