Ocean mummy kullanıyorum canım içinde 400 mikrogram folik asit ve bir çok vitamin var araştır istersen, omega 3 vs de varTeşekkür ederim hepinizeFolbiol da çok varmış folic asit o zaman ya.. Ben de doktora gidene kadar o zaman elimdeki inofolici bitireyim önce, sonra 200 ya da 400 mcg'liklerden alayım. Sizinkiler genelde öyle. Sonra da doktor söyler zaten. Çok saolun.
Tebrik ederim canımKızlar 4+0 479 4+1 1446 Allah’a binlerce kez şükürler olsun duygularımı tarif edemiyorum listeye beni ekler misiniz
Endişelenmeyin canım, benim ilk gebeligimde de yoktu şimdi de bulantı yok.sizde mide bulantısı var mı? aramızda 1 gün varmış bende hiç yok merak ettim siz neler yaşıyorsunuz
Canım zaten düzenli değil demişsin, sata göre hesaplayamazsın o zaman, yumurtlamadan emin olman gerekir. Demek ki adet döngün uzun ve geç yumurtlamışsın. Düzensiz olduğu için boşuna son adete takılıp da kendini üzme. Bak gör strese girdiğine değmeyecek. Sürecinin tadını çıkar ki bebeğin de güzelce gelişsin annesiMerhabalar. Polikistik overim. Adetlerim düzensiz erken ya da geç olurum. Benim sat 17 Mayıs .24 Haziran'da test yaptım 19 çıktı değerim hcg.duzenli bir şekilde ikiye katlan. Temmuzda gittim kese çok yeni oluşmuş dedi Dr . Bayramdan sonra tekrar gel dedi. Bugün gittim. Son adete göre en az 8 hafta olm.gerekirkn 6+2 çıktı ama kese bebek yolk sac olusmus dedi. Haftaya gel kalp atışı için dedi. .ben bugün kalp atışını duyarız diye düşünmüştüm. . geç döllenme dedi .satı baz almıyoruz. Içini ferah tut dedi. Ama içim hiç rahat değil. 11 yaşında oğlum var. Kaç kez tedavi tüp bebek vs negatif oldu hep. Sağ tüpüm tikaliydi. Zaten pko vardı . Üstelik bel fitig Meliyatu oldum bu süreçte yani hiç aklımda yokken geldi bebek müjdesi ama tam sevinemiyirum. .
3 haftada 1 çağırdı canım doktor, 1 ay biraz fazla sanırımbende de hiçbirisi yok inşallah böyle şanslı devam ederiz yabenim de gögüslerimde hassasiyet var onun dışında hiçbir şey yok. ben en son ayın 9unda doktora gitmiştim, annem ayda 1 kere gitmemin yeterli olacağını söyledi. ama sadece keseyi gördüm sizce ne kadar aralıklarla gidilmeli. sizin gibi 7. hafta olacak görebilir miyiz bebeği acaba veya kalp sesi duyulur mu? bazen çok acele ettiğimi düşünüyorum akışına bırakıyorum ama belirti de yaşamayınca acaba bir sorun mu var diyorum
Geçme canımKızlar bir buçuk saatlik uçak yolcuğu yapmam gerek ailemle birlikte gidicem ama ailem hamile olduğumu bilmiyor x-ray cihazından geçsem sıkıntı olurmu üç gün kalıp doncem
Merhaba canım, 6+2 de karından değil vajinal ultrason ile görüldü. Cok küçük gorunmez karından dedi doktorumMerhaba embriyoyu ne zaman gördünüz ? 2 gün önce gittim 5+3 tü kese küçük dedi. Şimdi yorumlarda okudum boş gebelik de varmış . Bunu yaşayan ya da sonradan gözüken var mı ?
İnşallah ondandır canm10. Haftaya kadar tutunma devam ediyor demişlerdi bana
Çok sevindim sağlıkla büyüsün bebişinKızlar çıktım kontrolden. Çok şükür bi problem yok kalp atışı gayet iyi, bebiş de haftasıyla uyumluymuş. D vitamini verdi. Ufak kanama alanlarım varmış o lekelenme yapıyormuş coraspinden kaynaklı dedi. İğneyi 6000e çıkardı coraspini keselim dedi. Ultrasona göre 8+1 şuan baya da büyümüş12 Ağustosa ikili tarama için randevu verdi. Bu arada kesem tam fasulye şeklinde O kadar endişeliydim ki çok şükür sevinçten ağlayacağım..
Parol en zararsız olan, hamilelere ilk verilen korkma sakın. Bol bol meyve ye, içebilirsen turşu suyu iç canım eşim kovit olduğunda turşu suyu, ve meyve ile cok çabuk toparlandıArkadaşlar bugün 7+0 olduk ama ne yazikki dün covid olduğumu öğrendim. Hiç bir yere çıkmamıştım sanırım eşimden geldi. Asımda yoktu çok ağır geçiyor. Belim bacaklarım parçalanıyor sanki. Ateşim çıkıyor mecburen parol içiyorum. Doktorum bir şey olmaz ateş daha zararlı dedi. Bide kan sulandırıcı iğne oluyorum bebeğe pıhtılaşma dan dolayı zarar gelmesin diye ( oksapar 0.4 ml) Dualarınızı eksik etmeyin bebeğimizi çok bekledik rabbim onu korusun. Birde gebeliğin ilk üç ayında parol sanki zarar verecekmiş gibi hissediyorum. Bilginiz var mı ?
Hiç bir şey yiyemiyorum yediğimi kusuyorum hamilelikle covid birleşince mahvoldum. Sakınan göze çöp batarmis hesabı her girdiğim ortamda maske taktım herkes dalga geçiyordu korona mi kaldı diye ama geldi beni bulduParol en zararsız olan, hamilelere ilk verilen korkma sakın. Bol bol meyve ye, içebilirsen turşu suyu iç canım eşim kovit olduğunda turşu suyu, ve meyve ile cok çabuk toparlandı
Aminnn bitanem çok teşekkür ederim desteğiniz beni hep güçlü kıldı iyiki varsınızÇok çok sevindim canım, Rabbim kucağına almayı da nasıp etsin
Kese kaç mm canm geç yumurtlamis olabilirsin de ondan küçüktür daha benim yanlış hatırlamıyorsam 5+2 de kese 3.72 mm falandı küçücük bir hafta sonra 14 mm oldu doktorumda haftasıyla uyumlu sorun yok diyor kafanı takma bence hızla büyüyor zatenMerhaba embriyoyu ne zaman gördünüz ? 2 gün önce gittim 5+3 tü kese küçük dedi. Şimdi yorumlarda okudum boş gebelik de varmış . Bunu yaşayan ya da sonradan gözüken var mı ?
Negatif çıkması iyi bir sey. yesillikleri sirkeli suda bekletip yiyin. Dışarıda salata yemiyorum ben. Domates kabuklarını falan da soyuyorum. Toksoplazma allah korusun bir virus . Bebekte kafada karinda falan su toplatıyor. bir arkadasim bu yüzden kürtaj oldu. Dikkat edin o yüzden.Inşallah canım . Toxoplazma negatif çıktı nedir sizce
Benimde 6+2 bulantı var ama bazı gunlr çok daha yoğun . Bazı günler ara ara var yok6+1 ile bulantılara hoşgeldin diyorum kızlar var mı bulantı yaşayan nasıl önlem alıyorsunuz çıkcak gibi oluyor ama çıkmıyor
Hayırlı olsun bende de pko var. Sat 19 Mayıs fakat 20 haziranda test yaptığımda negatifti. 8 temmuzda hamile olduğumu öğrendim. Muayenede kese göründü. 16 temmuzda kalp atışı duyulur ümidiyle tekrar gittiğimde ekranda belli belirsiz gördük ama duyamadık. Haliyle insan tedirgin oluyor ama bir yere kadar müdehale edebiliyoruz sakin kalmaya çalışıyorum kendimce. Bir sonraki randevum 1 Ağustosta. inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hepimizin süreci içini rahat tutmaya çalışMerhabalar. Polikistik overim. Adetlerim düzensiz erken ya da geç olurum. Benim sat 17 Mayıs .24 Haziran'da test yaptım 19 çıktı değerim hcg.duzenli bir şekilde ikiye katlan. Temmuzda gittim kese çok yeni oluşmuş dedi Dr . Bayramdan sonra tekrar gel dedi. Bugün gittim. Son adete göre en az 8 hafta olm.gerekirkn 6+2 çıktı ama kese bebek yolk sac olusmus dedi. Haftaya gel kalp atışı için dedi. .ben bugün kalp atışını duyarız diye düşünmüştüm. . geç döllenme dedi .satı baz almıyoruz. Içini ferah tut dedi. Ama içim hiç rahat değil. 11 yaşında oğlum var. Kaç kez tedavi tüp bebek vs negatif oldu hep. Sağ tüpüm tikaliydi. Zaten pko vardı . Üstelik bel fitig Meliyatu oldum bu süreçte yani hiç aklımda yokken geldi bebek müjdesi ama tam sevinemiyirum. .
Ya ben de 5. Haftadayim bir yudum alıp bırakıyorum çok seviyorum sinir basıyor kaç gündürKizlar bu arada türk kahvesi içen var mı aranızda ben çok severim ama gebeliği öğrendiğimde beri içmiyorum bı sakıncası var mı acaba
Ahhh o da bişey miKizlar bu arada türk kahvesi içen var mı aranızda ben çok severim ama gebeliği öğrendiğimde beri içmiyorum bı sakıncası var mı acaba
Canım bende ilk lekelenme 2 gün kahverengi sürdü sonra progestan kullandım 2 gün hiç gelmedi. Sonra pembe lekelenme gelmeye başladı bu sefer ben aspirini kestim işte 3 gündür hiç lekelenmem olmadı şuanİnşallah ondandır canm
Çok sevindim sağlıkla büyüsün bebişinbenimde lekelenme devam ediyor iki kere de çok az açık renk kanama geldi peceteye canm şimdi senin yazdıklarını okuyunca dedim acaba benimki de coraspinden mi devamlı mi oluyordu acaba sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?