2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ocean mummy kullanıyorum canım içinde 400 mikrogram folik asit ve bir çok vitamin var araştır istersen, omega 3 vs de var

Kızlar 4+0 479 4+1 1446 Allah’a binlerce kez şükürler olsun duygularımı tarif edemiyorum listeye beni ekler misiniz
Tebrik ederim canım
sizde mide bulantısı var mı? aramızda 1 gün varmış bende hiç yok merak ettim siz neler yaşıyorsunuz
Endişelenmeyin canım, benim ilk gebeligimde de yoktu şimdi de bulantı yok.

Canım zaten düzenli değil demişsin, sata göre hesaplayamazsın o zaman, yumurtlamadan emin olman gerekir. Demek ki adet döngün uzun ve geç yumurtlamışsın. Düzensiz olduğu için boşuna son adete takılıp da kendini üzme. Bak gör strese girdiğine değmeyecek. Sürecinin tadını çıkar ki bebeğin de güzelce gelişsin annesi

3 haftada 1 çağırdı canım doktor, 1 ay biraz fazla sanırım

Arkadaşlar bugün 7+0 olduk ama ne yazikki dün covid olduğumu öğrendim. Hiç bir yere çıkmamıştım sanırım eşimden geldi. Aşımda yoktu çok ağır geçiyor. Belim bacaklarım parçalanıyor sanki. İnlemekten uyuyamiyorum. Ateşim çıkıyor titriyorum mecburen parol içiyorum. Doktorum bir şey olmaz ateş daha zararlı dedi. Bide kan sulandırıcı iğne oluyorum bebeğe pıhtılaşmadan dolayı zarar gelmesin diye ( oksapar 0.4 ml) Dualarınızı eksik etmeyin bebeğimizi çok bekledik Rabbim onu korusun. Birde gebeliğin ilk üç ayında parol sanki zarar verecekmiş gibi hissediyorum. Bilginiz var mı ?

Merhaba embriyoyu ne zaman gördünüz ? 2 gün önce gittim 5+3 tü kese küçük dedi. Şimdi yorumlarda okudum boş gebelik de varmış . Bunu yaşayan ya da sonradan gözüken var mı ?
Merhaba canım, 6+2 de karından değil vajinal ultrason ile görüldü. Cok küçük gorunmez karından dedi doktorum

10. Haftaya kadar tutunma devam ediyor demişlerdi bana
İnşallah ondandır canm
Çok sevindim sağlıkla büyüsün bebişin benimde lekelenme devam ediyor iki kere de çok az açık renk kanama geldi peceteye canm şimdi senin yazdıklarını okuyunca dedim acaba benimki de coraspinden mi devamlı mi oluyordu acaba sende

Parol en zararsız olan, hamilelere ilk verilen korkma sakın. Bol bol meyve ye, içebilirsen turşu suyu iç canım eşim kovit olduğunda turşu suyu, ve meyve ile cok çabuk toparlandı

Parol en zararsız olan, hamilelere ilk verilen korkma sakın. Bol bol meyve ye, içebilirsen turşu suyu iç canım eşim kovit olduğunda turşu suyu, ve meyve ile cok çabuk toparlandı
Hiç bir şey yiyemiyorum yediğimi kusuyorum hamilelikle covid birleşince mahvoldum. Sakınan göze çöp batarmis hesabı her girdiğim ortamda maske taktım herkes dalga geçiyordu korona mi kaldı diye ama geldi beni buldu

Merhaba embriyoyu ne zaman gördünüz ? 2 gün önce gittim 5+3 tü kese küçük dedi. Şimdi yorumlarda okudum boş gebelik de varmış . Bunu yaşayan ya da sonradan gözüken var mı ?
Kese kaç mm canm geç yumurtlamis olabilirsin de ondan küçüktür daha benim yanlış hatırlamıyorsam 5+2 de kese 3.72 mm falandı küçücük bir hafta sonra 14 mm oldu doktorumda haftasıyla uyumlu sorun yok diyor kafanı takma bence hızla büyüyor zaten

Inşallah canım . Toxoplazma negatif çıktı nedir sizce
Negatif çıkması iyi bir sey. yesillikleri sirkeli suda bekletip yiyin. Dışarıda salata yemiyorum ben. Domates kabuklarını falan da soyuyorum. Toksoplazma allah korusun bir virus . Bebekte kafada karinda falan su toplatıyor. bir arkadasim bu yüzden kürtaj oldu. Dikkat edin o yüzden.

6+1 ile bulantılara hoşgeldin diyorum kızlar var mı bulantı yaşayan nasıl önlem alıyorsunuz çıkcak gibi oluyor ama çıkmıyor
Benimde 6+2 bulantı var ama bazı gunlr çok daha yoğun . Bazı günler ara ara var yok

Hayırlı olsun bende de pko var. Sat 19 Mayıs fakat 20 haziranda test yaptığımda negatifti. 8 temmuzda hamile olduğumu öğrendim. Muayenede kese göründü. 16 temmuzda kalp atışı duyulur ümidiyle tekrar gittiğimde ekranda belli belirsiz gördük ama duyamadık. Haliyle insan tedirgin oluyor ama bir yere kadar müdehale edebiliyoruz sakin kalmaya çalışıyorum kendimce. Bir sonraki randevum 1 Ağustosta. inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hepimizin süreci içini rahat tutmaya çalış

Kizlar bu arada türk kahvesi içen var mı aranızda ben çok severim ama gebeliği öğrendiğimde beri içmiyorum bı sakıncası var mı acaba
Ya ben de 5. Haftadayim bir yudum alıp bırakıyorum çok seviyorum sinir basıyor kaç gündür

Kizlar bu arada türk kahvesi içen var mı aranızda ben çok severim ama gebeliği öğrendiğimde beri içmiyorum bı sakıncası var mı acaba
Ahhh o da bişey mi hem Türk kahvesi bağımlısıyım hem de sigara sigarayı 1-2 ye düşürebildim dünden beri de hiç içmiyorum, bıraktım sayıyorum ama kahveyi günde bi kere içiyorum. 1 fincanın zararı olmaz diyor doktorlar. Onu da kesebilsek daha iyi olur tabii

Canım bende ilk lekelenme 2 gün kahverengi sürdü sonra progestan kullandım 2 gün hiç gelmedi. Sonra pembe lekelenme gelmeye başladı bu sefer ben aspirini kestim işte 3 gündür hiç lekelenmem olmadı şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…