2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar çıktım kontrolden. Çok şükür bi problem yok kalp atışı gayet iyi, bebiş de haftasıyla uyumluymuş. D vitamini verdi. Ufak kanama alanlarım varmış o lekelenme yapıyormuş coraspinden kaynaklı dedi. İğneyi 6000e çıkardı coraspini keselim dedi. Ultrasona göre 8+1 şuan baya da büyümüş 12 Ağustosa ikili tarama için randevu verdi. Bu arada kesem tam fasulye şeklinde O kadar endişeliydim ki çok şükür sevinçten ağlayacağım..

Canımm tebrik ederim bebeğin sağlıkla büyüsün insallah

kızlar sizde de kabızlık var mı? bende var bu nasıl düzelecek sürekli sıvı tüketiyorum ama işe yaramıyor

Bende 1 gün oluyor 1 gün olmuyor hatta geçen hafta bir ara başımı kaldıramadım ama şimdi çok şükür yok olsa bile çok rahatsız edici değil kuru ekmek yiyince geçiyor hemen

Çok şükür vallahi ben ilk gebeligimde sabah 8den öğleden sonra 1e 2 ye kadar sürekli tuvalette oturuyordum çünkü öğürme kusma aşırıydı ve doktorum o zamanki doktorum yani asla ilaç kullanma diyerek vermedi bana olay tam 6 kilo verdim. Sadece ayva yiyebiliyordum surekli agliyordum acliktan bulantidan ondan kimseye istemem bunu Allah hepinize belirtiler versin tabi bu isin tadi tuzu ama agir belirtileriniz olmasin inşallah

Kızlar 4+0 479 4+1 1446 Allah’a binlerce kez şükürler olsun duygularımı tarif edemiyorum listeye beni ekler misiniz

Ohh güzel bir haber geldi hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin

Ikinci iyi haber ayy su fasulye kese hikayesi doğru çıkacak mi acaba sizler cinsiyeti öğrenince bize de söylersiniz erkek olursa inanacağım bu söylentiye Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin canim

Kızlar 4+0 479 4+1 1446 Allah’a binlerce kez şükürler olsun duygularımı tarif edemiyorum listeye beni ekler misiniz
Gözün aydın sanırım en yakın tarihler biziz
Maşallah ne güzel haberler sağlıkla huzurla ilerlesin

sizde mide bulantısı var mı? aramızda 1 gün varmış bende hiç yok merak ettim siz neler yaşıyorsunuz

Canım tuzlu su iyi gelir bu bahaneyle eşine de ki bebeğinin canı deniz istiyor böyle yüzmek istiyor deyip kendine güzel bir deniz tatili hediye ettir
Tüm fırsatları değerlendirin hanımlar

kızlar sizde de kabızlık var mı? bende var bu nasıl düzelecek sürekli sıvı tüketiyorum ama işe yaramıyor
Canım bazı bünyeler yapıyor malesef. Benimde meyilli vücudum. Sabah kalktığında kayisi (kuru/yas) üzerine 1 bardak su. Karbonhidratlar yiyecekleri pek tüketmeyin, ekmek, makarna ,pilav. Bakliyati iki gun arka arkaya tuketmemeye calisin, Sebze ağırlıklı beslenmeye çalışın. Kirmizi eti kontrollü ufak porsiyonlarla tüketin yanına bol yeşillik ile birde ara öğünlerde 1 kase yoğurt içinde 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi , avokado , kuruyemisleri çiğ tüketin. Aklıma gelenler bunlar şuan. Ben buğday ürünlerini hayatımdan cikarttigimdan beri kabızlık yasamamaya başladım. Eğer beslenmenize dikkat etmenize rağmen duzelmezse mutlaka doktorunuza söyleyin dışkı yumuşatıcı suruplar var. Gebelikte, emzirmede , ufak bebeklerde güvenle kullanılabiliniyor onlardan kullanabilirsiniz. Ben ilk gebeligimde kullanmıştım..( duphalac kullanmıştım ilk başta gebelik şekerim cikinca duphalac tatlı bir şurup daha da yükseltmesi diye başla bir surupla değiştirmişti, onu hatırlayamadım, kizimdada ek gıda dönemine geçişte cok kabız oluyordu onda da doktor dulcasoft vermişti mesela)
Ekleme yapayım baharat, acı ve limondan da uzak dur canım..

Son düzenleme:
Baya zor geçmiş o zaman. Ben normalde de midesi çok bulanan biriyim ama şu an çok bulanmıyor belki de daha tam başlamadı belirtiler

Amin canımm ben de çok merak ediyorum ya zaten ilk öğrendiğimden beri erkek hissediyodum bakalım

benim hiç iştahım da yok normalde yemek yemeyi severim ama sanki sürekli tokmuşum gibi hissediyorum. günde 1 öğün zorla yiyorum sanırım kabızlıktan oluyor bu. daha çok meyve ve sıvı tüketiyorum. ama bugün dediğinizi yapayım kendime yulafla yoğurt meyveyle smoothie yapıp içeyim. kayısı da denicem zaten normal hayatta da 1 tane tüketsem direkt tuvalete çıkarıyordu korkudan yiyemiyordum. kesin işe yarayacak kayısı.

Çok şükür gözün aydın ilk defa mi kalp atışını gosterdi kanamadan korkma üçüncü ay sonunda kesilir inşallah benim kızımda öyle olmustu

Haklısın canım yanlış birşey sonuçta ama yine de elden gelen bişi yok buna da şükür. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Şimdi nasılsınız? Sağlıkçısınız hastaneye gidin belki yatışı uygun görürler Çok geçmiş olsun
Gittim canım sabaha karşı ateşim çıktı doktoruma gittim 38,2 sadece parol kullanabilir miyim pcr testi verdim 3 te çıkacak. Kalp atışlarına keseye baktık herşeu çok güzel doktor merak etme dedi paroladan başka ilaç alamazmışım o yüzden günde 3 tane al dedi. Az önce yine ateşim çıktı parol aldım Sirkeli suyla sildi annem beni sabah ılık duş almıştım zaten doktora gitmeden akşamda alırım dua edin kızlar ateş çok zararlı doktorum da öyle söyledi ateşini kontrol altında tutmak lazım direk keseye bebeğe zarar verirmiş vücut onu atmaya çalışır dedi. Napıvam bilmiyorum kızlar moralim çok bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…