- 5 Mart 2013
- 23.527
- 44.637
Evet tatlım onu merak etmiştimBaby nest eğimli olmuyor canım eğer sorduğun oysa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tatlım onu merak etmiştimBaby nest eğimli olmuyor canım eğer sorduğun oysa.
Benim doktorum nemli tut gunde 2 3 defa sur dedi. Bol bol surunce catlamiyorum gercekten de. Goguslerdeki kasintida yok artik. Sadece lierac kullanin...Karnımın altı kaşınıyordu bugün baktım çatlaklar başlamış
Ben de bu sabah cihazı alıp başladım. Sabah açlık 142 tokluk 149 çıktı. Benim de yavaş yavaş düşüyor.Evet yemekten hemen önce ve 1 saat sonra. Bugün öğlen aç 79 tok 134 çıktı. Hercümerc değişkenlik gösteriyor.
24 saatlik idrardaki proteine bakılarak böbrekler inceleniyor diye aklımda kalmış. Böbrek rahatsızlıklarında yapılan bir durum diye biliyorum canım.Kızlar aranızda 24 saat idrar toplama yapan oldu mu? Dr benden istedi ama niçin istediğini bilmiyorum.
Ablam almisti bunlardan duz reflu gibi degiller canimreflü yatağı gibi mi? Bence değildir benzerlerini görmüştüm onlar değildi çünkü,ama geçmiş yıllarda yine gelmişti bunlar alan varsa bizi aydınlatsın
Biliyorum canım o yüzden kesinlikle almadım Pelit olacak şekilde anlaştım.Elvan çikolata berbat. Sakın almayın yağ gibi
Ahahah çok güldüm. Ben ailemi kardeşlerimi düşünüyorum arada bende yerim ne olacak canım tadına bakmak için Elvan falan asla almamBenim akrabalarim pelit yicek kadar değerli değil ya
Muhtemelen idrarda protein kacagi var mi diye bakilacaktir.Sizin ikizdi degil mi?Kızlar aranızda 24 saat idrar toplama yapan oldu mu? Dr benden istedi ama niçin istediğini bilmiyorum.
Benimde çok kaşınıyor bu aralar ama çatlak göremedim hiç bazılarında doğum yaptığı zaman ortaya çıkıyor o zaman belli oluyormuş. Kızımda olmamıştı hiç ama bunda olabilir diye düşünüyorum çok kaşındım çünküKarnımın altı kaşınıyordu bugün baktım çatlaklar başlamış
İdrarda proteine bakıldığı zaman toplanıyor 24 saat idrar. Ben öyle biliyorum bir kaç hastaya denk gelmiştim pet şişelere koyup getiriyorlardı.Kızlar aranızda 24 saat idrar toplama yapan oldu mu? Dr benden istedi ama niçin istediğini bilmiyorum.
Evet canım ikiz. Teşekkür ederim. Doktorum dün çok sinirliydi soramadım ne için istediğini. Her şey yolunda demişti. İdrar ve kan tahlillerinde sıkıntı çıktığı için böyle bir şey istemiş olabilir diye düşündümMuhtemelen idrarda protein kacagi var mi diye bakilacaktir.Sizin ikizdi degil mi?
İdrar vermis miydiniz? Orda protein karsisinda ne yaziyordu?Evet canım ikiz. Teşekkür ederim. Doktorum dün çok sinirliydi soramadım ne için istediğini. Her şey yolunda demişti. İdrar ve kan tahlillerinde sıkıntı çıktığı için böyle bir şey istemiş olabilir diye düşündüm
Önceden bim uygun olurdu şimdi e bebek uygun :) Ben 2 hafta önce diş kaşıyıcı aldım 2li set fisher price 29.99 tlKızlar bakın aktüel ürünlere belki işimize yarayacak bir şey çıkar
Ben mesela şu hışırtılı kitaptan alayım diyorum diğer eğitici kitaplar da güzele benziyor
Evet vermiştim. Mikroprotein 69 yazıyorİdrar vermis miydiniz? Orda protein karsisinda ne yaziyordu?
Kız Elit nasıl peki benim sorduklarim hep Elit dedi çikolatadan anlamam hiç yediğim bi dido bi de ülker çikolatalı gofret kurtlu murtlu olmasın da gerisi çok önemli değilAhahah çok güldüm. Ben ailemi kardeşlerimi düşünüyorum arada bende yerim ne olacak canım tadına bakmak için Elvan falan asla almam
Benim son kontrolde ferritin 36, demir 127 idi canımKizlar benim kan degerim 12.5. Referans araliği ise 11.5- 15.5 . Doktorum dun biraz kansizligin var dedi ve ilaci gunde 2 icmemi soyledi. Oğlumda doguma giderken kan degerim 14 tu. Sizin degerler nasil. Bana 12.5 az gelmedi hani doguma 3 ay var o zamana kadar yukselmez diye mi dusundu acaba anlamadim.
Halledersin canım ama evde bi de kiyafetsiz ayakkabisiz tartil gercekten 5 kg mi almışsın Diğer haberler güzel böylece gitsin inşallahKizlar o kadar yedim hepsi bana yaramis. Yumurtalar, etler, kuruyemisler... Zaten biliyordum genetik tamamen bebegin kilosu ama denemis oldum icim rahat ettim. Bir ay onceki kontrolumde 63 idim suan 68 ve 5 kg almisim doktor cok fazla bu dedi sonrakine almadan gel dedi bebegim 1200 gr, 37 cm :) pozisyon almis ama daha doner dedi. 35 ten sonra genelde donmuyirlar dedi. Genital variste sorun olmaz doguma dedi. Bu arada dogum ucreti de 13.800 olmus Son olarak doghane ve odayi gezip protokellerini de ogrendim. Kizim icin gece kalmaya izin vermiyorlar. Aaa nst de iyi cikti. Erken dogum riskin yok dedi doktorum. Haberler bunlar. Bu ay da spor ve diyete yuklenecegim. Kilo almadan gidecegim insallah