normal doğumun ertesi günü her şey bitiyor fikrine katılmıyorum. kişiden kişiye değişiyor maalesef....normal doğum yaptım ve 40 gün kanamam oldu, 2 gün yerimden kıpırdayamadım ki acayip az canlı ve hiç canı kıymetli bir tip değilimdir, bir de bütün gün sancı çek tabi 12 saat sonrası hiçte öyle kolay falan olmuyor,bebeğim ememedi,sonrası 2 gün hastanede kaldık ve 2 gün boyunca foto çekimini vb. geçtim, üstüme giydirdikleri geceliği bile değiştirecek ne halim ne dermanım oldu, bir sürü de kan kaybettim....normal doğumun da her türü herkesin anlattığı gibi değil bence, görümcemizin de normal doğum sonrası hiç öyle anlatıldığı gibi olmadı dikişleri attı, 2 ay çekti diyebilirim...gelinimiz de ilk doğumu normal 2. sezeryan oldu, çok üzülerek sezeryana girdi, ve sonrası için aynı şeyi söyledi, sezeryana çok zor diyorlar bence normal doğumdan daha rahatmış dedi..bence kişiye göre ve sezeryanı yapan doktora göre değşiyor...o nedenle hayırlısını istemek lazım....ve doktora güvenmek lazım..
canım sana lavman konusunu soracağım, benim ilk doğumum özel hastanede idi, lavman falan yapmadılar, malum istemediğim şeyler oldu :S şu an öyle bir durum yaşamak istemiyorum, doğuma gitmeden ben kendi lavmanımı yapsam olmaz mı acaba? senin de birinde yapmışlar birinde yapmamışlar, yine normal doğum olursa ıkınırken rahat olmak istiyorum...