- 9 Şubat 2022
- 892
- 1.516
- 28
Öyle oluyor ne yazık kiolsun sağlıklı olun da sizYa benim de risksiz ve lezyon var o da hamilelikte bağışıklık düşünce çıktı ve sezeryan olcak dedi doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle oluyor ne yazık kiolsun sağlıklı olun da sizYa benim de risksiz ve lezyon var o da hamilelikte bağışıklık düşünce çıktı ve sezeryan olcak dedi doktor
Anladım canım tabi birakabilecegin biri yoksa zor olur dediğin gibi takip et bakalım inşallah düşer de gerek kalmazDoktorum diyabete yönlendirmişti. Oradaki asistan hocasıyla konuştu yatırmamız gerekiyor dedi. Ama benim şöyle bir durumum var. Çocuğum okula gidiyor küçük. 2-3 gün yatıracaklar. Burada hiç kimsem yok. O yüzden Salı gününe kadar cihaz alıp takip etmeyi düşünüyorum. Şekerim düşmezse Salı günü annemi çağırıp gidip yatışımı yapacağım. 4 günde bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Perinatoloğum da bebeklerin durumuna baktı. Hiç bir sıkıntı yok. Haftalarıyla uyumlular. Suları da çok iyi dedi. Tansiyonum da 10-8 çıktı. Tansiyonda da bir sıkıntı yok. Kilom da 2 aydır aynı. Gebeliğim başından beri 7 kilo aldım. Bu gebeliğimde yeme içmeme hiç dikkat edemedim. Simit, patates, cips, tatlı, beyaz ekmek yedim. Sürekli hazır şeyler yedim. Bir yeme düzenim olmadı. Ondan kaynaklandığını düşünüyorum.
Salıya kadar yediklerime dikkat edip ölçüm yapacağım. Perinatoloğum da sana güveniyorum yaparsın dedi
Ben diyet yapmama rağmen yüksek çıkıyor yine de. Akşam yemeğinde yarım(başlıcan) karnı yarık 6 kaşık puldur pilavı ve salata yedim ekmek vs yok. Açlık 84, 148 1 saat da 148 çıktı. Salataya hafif zeytinyağı ve limon ekledim ondan mı oldu bilmiyorum ama günü gününü tutmuyor.Evet açlık 154. Ben bu gebeliğimde düzenli beslenemedim aslında. Bel fıtığından dolayı çok fazla ağrım olduğu için düzenli yemek yapamadım. Sürekli dışarıdan yemek zorunda kaldık. Çalıştığım için de yeme düzenim bozuldu.
Ben battaniyeye sararım diye düşünmüştüm ama otokoltuğu olmuyormuş e ne yapıcızzz tulum mu almak gerekiyor kiKızlar hastaneden çıkarken bebeği battaniyeye mi saracaksiniz özel bişey aldınız mı?
Niye olmasın ki arabaya gecince bebegi pusetine yatırır kemerini bağlar battaniyeyi üzerine örteriz inerken de sarıp kucağımıza alır öyle çıkarırızBen battaniyeye sararım diye düşünmüştüm ama otokoltuğu olmuyormuş e ne yapıcızzz tulum mu almak gerekiyor ki
Benimde ağrıyor sütyen sıkıntı herhalde onu da takmadan edemiyorum çok sızlıyorlar hamilelerin başında böyleydi sonra ağrı geçti son zamanlara geldim yine başladı. Bazen de ateş gibi oluyorlar kızardıklarını görüyorum baktığımda cayır cayır yanıyorlar resmen. Kendi kendine geçiyor yanması sonra.Bende dün doktoruma söyledim artık bel ve sırt ağrımdan oturup yatamıyorum 31+1 olduk artık büyüyorlar bebişler. Magosit magnezyum yazdı inşallah iyi gelir ağrılarıma Bende bazen belimin ağrısından topallıyo gibi yürüyorum. Kızlar ya göğsümün altındaki acı bu ara çoğaldı ağrımıyor ya adeta acıyor elimi dahi süremiyorum orası ne oluyor da bu kadar acıyor acaba pişik falanda yok kremde sürüyorum banamısın demiyor
Bana da kötü yönlerini anlattılar. Ben sezaryan oldum sezeryan ağrısını hiç yaşamadım sadecede omuzlarım tutuldu ameliyathane soğuk klimada tam omuzlarıma vurmuş herhalde 10 gün onun ağrısını çektim çocuğumu kucağıma zor aldım. Kokumu kaldıramıyordum. 3.gün tamamen ayaklandım 5.gün çocuğu kontrole götürdüm. Şuan daha çok yatıyorum diyebilirim. Hatta ilk doğumlar daha kolay oluyormuş genelde öyle söylerler. Sen kimseyi dinleme streste yapma.Selam kızlar, bizim de bu cumartesi kontrolümüz var. Bir şey sormak istiyorum, size de arada doğum korkusu geliyor mu? hangisi olacak sezeryan mı normal doğum mu acaba diye düşünüp biraz tedirginleşiyorum ilk doğumum olacak Allah kolaylıkla nasip etsin inşallah, ondan sanırım. kimseyle de konuşamıyorum, herkes doğumlarının en kötü yönünü anlatıyor çünkü
Sigorta tamamını karşılıyor bilemiyorumOnun muayene ücreti ne kadardı?
Sigorta tamamını karşılıyor bilemiyorum
İnsallah benim de öyle olur canım kuru incir yedim yan yattım falan kıpırdandı şükürAyni haftalar da bende de oldu canim 3 gün çok az hareket etti sonra gümbür gümbür başladı Güç topluyodur merak etme
Merhaba canım bende Ankaradayım normalde takipli olduğun hastane neresi?Kızlar kontrolden geldim herşey yolunda çok şükür popo ustu duruyor ayaklar asagida baskı yapar endiselenme dedi. Pozisyon degistirir mi dedim daha degisir dedi ki insallah degisir sezeryandan cok korkuyorum cunkü oğlusum kendisini göstermedi arkası dönüktü tercih onun tabi kidoktorumda sagolsun haftaya gel tekrar bakalım dedi. Bir sonraki randevu da 32. Haftada olur dedi
Nerden sipariş verdiniz çikolatayı1 yıl oda sıcaklığında kalabilirmiş sordum ben yaptırırken zaten 6/7 hafta kaldı ben bugün sipariş verdim kargoya verilmesi 1 haftayı bulur.
Hiç konuşamadık daha konuşulmalı mı acaba? Bu randevuda sormak istiyorum aslındaDoğum şekli ile ilgili konuştunuz mu? Sen ne düşünüyorsun?
Ölçümü nasıl yapıyorsun canım, yemekten önce ve yemekten bir saat sonra mı?Ben diyet yapmama rağmen yüksek çıkıyor yine de. Akşam yemeğinde yarım(başlıcan) karnı yarık 6 kaşık puldur pilavı ve salata yedim ekmek vs yok. Açlık 84, 148 1 saat da 148 çıktı. Salataya hafif zeytinyağı ve limon ekledim ondan mı oldu bilmiyorum ama günü gününü tutmuyor.
Bebeklerle ilgili hiç bir sıkıntı yokmuş canım. Biraz da ona güvendim. Ayrıca 24 saat idrar biriktirip hastaneye de götürmem gerekiyor. Hastaneye yatırılırsam bunu da yapmam. Üniversite hastanesi olduğu için temizlik hiç iyi değil, her hastaneye gittiğimde idrar yolu enfeksiyonu oluyorum. Şekeri düzelteyim derken idrar yolu enfeksiyonu olmaktan da korkuyorumAnladım canım tabi birakabilecegin biri yoksa zor olur dediğin gibi takip et bakalım inşallah düşer de gerek kalmaz
İnstgramdan bu hesaptan verdim. Çikolatayı genelde Elvan marka veriyorlar ama isteye göre değişiyor ben Pelit çikolata olacak şekilde fiyat aldım 489 TL’ye 100 Adet var içerisinden metal kutusunun baskılanmadan önce de örneğini yolladılar bana onayladım çokta güzel olmuştu. Tavsiye ederim bi bakın isterseniz sayfaya sizde.Nerden sipariş verdiniz çikolatayı
Medical Park keçiören canım doğum paketim var ordaMerhaba canım bende Ankaradayım normalde takipli olduğun hastane neresi?
Çok teşekkürler hemen inceliyeceğimİnstgramdan bu hesaptan verdim. Çikolatayı genelde Elvan marka veriyorlar ama isteye göre değişiyor ben Pelit çikolata olacak şekilde fiyat aldım 489 TL’ye 100 Adet var içerisinden metal kutusunun baskılanmadan önce de örneğini yolladılar bana onayladım çokta güzel olmuştu. Tavsiye ederim bi bakın isterseniz sayfaya sizde.
Elvan çikolata berbat. Sakın almayın yağ gibiİnstgramdan bu hesaptan verdim. Çikolatayı genelde Elvan marka veriyorlar ama isteye göre değişiyor ben Pelit çikolata olacak şekilde fiyat aldım 489 TL’ye 100 Adet var içerisinden metal kutusunun baskılanmadan önce de örneğini yolladılar bana onayladım çokta güzel olmuştu. Tavsiye ederim bi bakın isterseniz sayfaya sizde.