• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aynen ben aldım bile balonlarımı, balon zinciri falan aldım. Sadece masa kiralayacağım. Hastane organizasyonları benim tarzım değil ya çok abartılı yapıyorlar sanki nişan merasimi gibi. Yaptıranlara saygı duyuyorum tabi ama benlik değil 😬
Aldıklarını bizle de paylaş canım 😋
Kızlar ben çok tedirginim ya 🥺
Bebeğim 3 gün önce karnımda kıpır kıpırdı hatta hareketlerini gözle rahat rahat dalgalanmalar şeklinde bile görebiliyordum. Sert hareketleri vardı. Kendini negüzel hissettirirken bir anda o hareketlenmesi durdu. 3 gündür Çok çok az hissediyorum oda sabah uyandığımda. Ve çok hafif hareletleri var, güniçinde şekerli şeyler yiyorum- süt içip soluma yatıyorum bekliyorum max nabız atışı şeklinde hareketleri var, asla önceki gibi hareket etmiyor, gözle görebileceğim bir hareketi hiç yok😥
Sizlerde nasıl?
Bu arada benim karnımda çok büyümedi, bol giyinsem hamile olduğum belli değil.
Korkma canım bebeğin pozisyonu ile alakalıdır 2 hafta önce aynısını yaşadım hatta burda kızlara da yazdım 3 gündür çok az hissediyorum diye, dr. a gittiğimde baş aşağıydı ilk kez o pozisyona döndü sanırım o yüzden çok hissedemedim. Hissettiklerin ufak ufak mesaneme vuruyor gibiydi ama şimdi yine gümbür gümbür hatta şuan içimde depremler oluyor 😅 eski hallerine dönüyorlar korkma
Ben de oglumda oyle.yaptim 2 ayakli balon standi aldim oyle sade guzel oldu ki yine ayni yaparim
Evet onlar hem ucuz hem şık baya ya, trenyolda çok güzel de balonlar var onlardan alıcam bi de 😅
Böyle yazmış :) şaka gibi ne desem bilemiyorum umarım hiçbir sıkıntı yaşamayız
Benimki de hiç bişey bilmiyor korkmayin siz Kasım'da olmuşsunuz dedi çok rahatladım 🤣

Gun icin de kac defa atiyor canim onu bir say. Ara ara hareketleri azaliyor. Bazen de durmak bilmiyorlar. Gun de 10 hissediyorsan sikinti.yoktur canim
Gün içinde belki 30 defa bile hiddesiyorumdur canım ama küçük küçük hareketlerle, seyirme gibi, sert bir hareketi 3 gündür hiç yok.
3 gün önce öyle hareletliydiki kıyafetin üzerinden tekmesi görünecek kadardı.

Korkma canım bebeğin pozisyonu ile alakalıdır 2 hafta önce aynısını yaşadım hatta burda kızlara da yazdım 3 gündür çok az hissediyorum diye, dr. a gittiğimde baş aşağıydı ilk kez o pozisyona döndü sanırım o yüzden çok hissedemedim. Hissettiklerin ufak ufak mesaneme vuruyor gibiydi ama şimdi yine gümbür gümbür hatta şuan içimde depremler oluyor 😅 eski hallerine dönüyorlar korkma

Evet onlar hem ucuz hem şık baya ya, trenyolda çok güzel de balonlar var onlardan alıcam bi de 😅

Benimki de hiç bişey bilmiyor korkmayin siz Kasım'da olmuşsunuz dedi çok rahatladım 🤣
Ben ikinci dozu dun oldum canim 😔

Maşallah Ekin e 🧿🧿🧿
Bende gümbür gümbür olsun istiyorum yaaa🥺🙏💞
Öyle sert hareketleri olduğu zaman kendimi çok iyi hissediyordum. Benimkide en erken zamanda eski haline döner inşallah 🤲🥰

Son düzenleme:
Valla canım skt si yaklaştığı için toplatılıyor diyorlar ama sağlık ocağındakilerin tutarlı bi aciklama yapmamalari sinir bozuyor🙄
Maşallah Ekin e 🧿🧿🧿
Bende gümbür gümbür olsun istiyorum yaaa🥺🙏💞
Öyle sert hareketleri olduğu zaman kendimi çok iyi hissediyordum. Benimkide en erken zamanda eski haline döner inşallah 🤲🥰
Eder annesi merak etme güç topluyor dönüşü muhteşem olur 😅

Valla canım skt si yaklaştığı için toplatılıyor diyorlar ama sağlık ocağındakilerin tutarlı bi aciklama yapmamalari sinir bozuyor🙄

Eder annesi merak etme güç topluyor dönüşü muhteşem olur 😅
Bide sizlerin göbeklerini gördüm benimki neden öyle büyümedi ki😒🤔 iç karın genişliği denilen tabir doğrumudur varmı öyle bişey. Doğruysa bile hamile kalmadan önce Sıfır bedendim ben, iç karnım nasıl geniş olabilirki🤣

Bugün öyle yoruldum ki kızlar size anlatamam başım çatlıyor resmen. Artık vücudum hiç kaldırmıyor bu tempoyu 7 hafta daha sabır diliyorum kendime 🥺
Sen yalnız çalışıyordun sanırım, patronundan rica etsen durumu anlatsan, yeni işe başlayacak kişi daha erken başlasada senin yükünü hafifletse diye belki vicdana gelir😊 zaten biri yerine gelecek 1 ay erken gelsin, sen yine gidersin işe yarı yarıya iş yaparsın.

Bide sizlerin göbeklerini gördüm benimki neden öyle büyümedi ki😒🤔 iç karın genişliği denilen tabir doğrumudur varmı öyle bişey. Doğruysa bile hamile kalmadan önce Sıfır bedendim ben, iç karnım nasıl geniş olabilirki🤣
Valla yok diyorlar evet 😅 Karın kaslarının sıkı olması ile de alakalı olabilir. Hatırlıyorum ebru şallı hamileyken magazinda 6 aylık hamile diye haber yapıyorlardı hiç karnı belli değildi 🤣 Kasları sağlam olanların daha mı geç çıkıyor bilemedim 😆

Bende de tam tersi, şu an her şey çok kolay karnımda ne güzel uyuyor besleniyor ama az kaldı doğacak ve benim hiç deneyimim yok, doğunca daha yatağı yok dolabı yok hiçbişey alamadım evin tadilatı bitmedi şu an yerimiz yok diye, doğumu ve sonrasında lohusa depresyonu diyorlar mesela onları falan düşünürken panikle nefesim sıkışıyor bazen :(
Bebek doğduktan sonra iç güdüsel olarak, tecrübeli bir anneye dönüşüyorsun.
Ben ilk oğlumda izmirdeydim, ailem İstanbuldaydı. 6 günlükken tek başıma kaldım, eminim sen çok iyi bakacaksın.
Tadilat bitmesine çok mu var henüz, mobilyaların alınması 1 gün zaten, hiç üzülme. Boşuna strese girme lütfen

Bugün öyle yoruldum ki kızlar size anlatamam başım çatlıyor resmen. Artık vücudum hiç kaldırmıyor bu tempoyu 7 hafta daha sabır diliyorum kendime 🥺
Muhasebe bir de senin işin dimi canım, tamamen kafa yorgunluğu insanı bunaltiyor. 7 hafta inşallah göz açıp kapayana kadar geçer senin için 😔

Sen yalnız çalışıyordun sanırım, patronundan rica etsen durumu anlatsan, yeni işe başlayacak kişi daha erken başlasada senin yükünü hafifletse diye belki vicdana gelir😊 zaten biri yerine gelecek 1 ay erken gelsin, sen yine gidersin işe yarı yarıya iş yaparsın.
Ay canım daha külfet inan hem kendi işimi yapıcam hem ona iş anlatıcam saldım artik galiba izne 1 hafta kala falan alcaklar artik 1 haftada ne öğrenirse geçmiş olsun 🙄 Beni işten çok insanlar yoruyor. Bilmem nerenin telefon numarası neydi diye soruyor bana yahu aç bak aynı programı kullanıyoruz google diye bi teknoloji var, çaycı aşağıdan arar patronlar geldi mi odasına çıktı mı diye, şirketin şoförü bugün diyor ki araçların vizelerini takip edersin 🤣 maaşını da alayım mı başka bi arzun var mı kendi işini kendin takip et benden bişey beklemeyin yeter dedim artık herkesi tersliyorum kimse işini takip etmiyor ben yokken napicaklar bakalım.

Ay canım daha külfet inan hem kendi işimi yapıcam hem ona iş anlatıcam saldım artik galiba izne 1 hafta kala falan alcaklar artik 1 haftada ne öğrenirse geçmiş olsun 🙄 Beni işten çok insanlar yoruyor. Bilmem nerenin telefon numarası neydi diye soruyor bana yahu aç bak aynı programı kullanıyoruz google diye bi teknoloji var, çaycı aşağıdan arar patronlar geldi mi odasına çıktı mı diye, şirketin şoförü bugün diyor ki araçların vizelerini takip edersin 🤣 maaşını da alayım mı başka bi arzun var mı kendi işini kendin takip et benden bişey beklemeyin yeter dedim artık herkesi tersliyorum kimse işini takip etmiyor ben yokken napicaklar bakalım.
Sen hem googlesin, hem operasyon şefi, hem muhasebeci, hem takip yönetici Lol 🤣 jokersin 😅
Ben bile merak ettim sen gidince ne yapacaklar :KK70:

Gün içinde belki 30 defa bile hiddesiyorumdur canım ama küçük küçük hareketlerle, seyirme gibi, sert bir hareketi 3 gündür hiç yok.
3 gün önce öyle hareletliydiki kıyafetin üzerinden tekmesi görünecek kadardı.
Oo canim daha ne ona korkma ara da hepimizin oyle oluyor. Cocukta yoruluyor dinleniyor kolay mi daracik yere de😁

Bir tanidigima soyluyorum diyo ki aman ne olacal biz yillardir.vurdurduk bir sey olmadi zararli.olsaydi bize olurdu. Zaten ölecegiz ne olacak. Oyle gicik oldum dedim iyi ölecegiz diye sakat mi yasayalim, surunelim mi. Ya bebege geri donusumu olmayan bir zarar verse. Boyle insanlara laf anlatmak.oyle zor ki onlara bir sey paylasinca insani iyice sinir ediyorlar😂

Back