- 7 Şubat 2021
- 690
- 793
Geçer geçerBenim de 4+5 keseyi gördüm2 hafta sonra çağırdı tekrar. Kalp için demedi sadece iki hafta sonra gelirsin dedi ama iki hafta nasıl geçecek bilmiyorum
Benimki uzun bir süreç o yüzden bu halim. İki kez kürtaj oldum. Şimdi bunu heyecan ve endişe ile bekliyorumGeçer geçeryeter ki sağlıklı gebelik geçirelim. Daha dur doğuma kadar nasıl sabredeceksin böyle
Merhabalar. Gözünüz aydınGördük canım çok şükür17 Mart da kalbini dinlemeye gidicez bı manimiz olmazsa
Canım beta değerin kaçken gördünüz keseyi. Seninle aynı zaman aralığında doğum yapacağız Allah'ın izniyle. Benimde 4+6 günlük bugünGördük canım elhamdülillah4+3 günlük daha 2 hafta sonra kalbini dinlemeye gidicez
Bende 2 kez boş gebelikten kürtaj oldum. Bunu da tedaviyle elde edene kadar 1 sene bekledim kuzum. Seni anlıyorum ama ne kadar stres o kadar bebeğe sıkıntı.Benimki uzun bir süreç o yüzden bu halim. İki kez kürtaj oldum. Şimdi bunu heyecan ve endişe ile bekliyorum
Göbekten baktı canım. Betam 5.500 kusurlerdeydiMerhabalar. Gözünüz aydınvajinal mi yoksa karından mı bakıldı? Ben henüz kan vermedim evde testte pozitif gördüm. Karından baktırmak için betanın kaç olması gerekir bilmiyorum. Sizin değeriniz kaçtı en son?
5.500 kusurlerdeydi ccanim. Yaş çok sevindim insan yanına arkadaş ariyor böyle durumdaCanım beta değerin kaçken gördünüz keseyi. Seninle aynı zaman aralığında doğum yapacağız Allah'ın izniyle. Benimde 4+6 günlük bugün
Amin canım.. Kesinlikle bu duyguyu bir tek aynı anda seninle aynı şeyleri yaşayan kişiler anlıyor :)5.500 kusurlerdeydi ccanim. Yaş çok sevindim insan yanına arkadaş ariyor böyle durumdaAllah bağışlasın
Ben neredeyse beş senedir bekliyorumBende 2 kez boş gebelikten kürtaj oldum. Bunu da tedaviyle elde edene kadar 1 sene bekledim kuzum. Seni anlıyorum ama ne kadar stres o kadar bebeğe sıkıntı.
Bende 2 kez boş gebelikten kürtaj oldum. Bunu da tedaviyle elde edene kadar 1 sene bekledim kuzum. Seni anlıyorum ama ne kadar stres o kadar bebeğe sıkıntı.
Ben tedavi uyguladım kuzum. GonalF le yumurta büyüttük ovitrelle ile de çatlattık. O yüzdendir. Ama 4+3 adet tarihine göre mi senin?Amin canım.. Kesinlikle bu duyguyu bir tek aynı anda seninle aynı şeyleri yaşayan kişiler anlıyor :)
Ben 3 gün önce yani 4+3te kan verdiğim gün beta değerim 502 çıktı senin aynı gün 5500 çıkmış kişiden kişiye değişen ne kadar büyük bir fark
Maşallah canımSanırım bende Kasım annesi olucam
Kalbini ferah tut. Bana da genetik tüp bebek şart dediler ama doktorumu degistirdim çok şükür oldu. İnşallah kalp atışını da duymak nasip olurBen neredeyse beş senedir bekliyorumtüp bebek ile oldu kalbi durdu. Artık pozitifi görünce bile tam sevinemiyoruz. Bu kez nasip olur da kucağımıza aliriz inşallah
Amin Allah razı olsun kuzumAllah bir daha yaşatmasınBebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Boş gebeliği sağlıklı gebelikten ayıran bir şey var mı? Nasıl ve na zaman anlaşılıyor?
Brnim bat yarın geç yumurtlama gördüm bu ay sanırım dun testim silikti bugun biraz daha belirgin yarın da yapicam pazartesi kan veririm insallahMaşallah canımAllah sağlıkla kucağına almak nasip etsin kaç haftaliksin
Belki erken dollemedir ama 4 gün geçmiş beta degerinizde yüksektir büyük ihtimalle hayırlı olsun benimki daha çok çok silik bat bugun 3 mart sabah tekrarliycamEki Görüntüle 3212602
Kızlar bende Kasım annesi olucam galiba. Sat. 2 şubat adetim 4 gün gecikti bugün test yaptım bu şekilde çıktı hemen sizce bu kadar koyu çıkması normal mi? İkiz gebelik olabilir mi? Çünkü ilk bebeğime 1 haftalık gecikmede bile çok silikti çizgi. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Belki erken dollemedir ama 4 gün geçmiş beta degerinizde yüksektir büyük ihtimalle hayırlı olsun benimki daha çok çok silik bat bugun 3 mart sabah tekrarliycam