Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    9
12. Haftaya yaklaştıkça bana bir rahatlama geliyor. Çevremdeki sağlıklı ilerleyen hamilelikleri de görünce dedim ki amaaan çilek nasibi olan sorunsuz büyüyor işte.
Eşimin teyzesinin kızı hamileymiş yeni öğrendik, benimle tam aynı haftadaymış 8+5. Onun ilk gebeliği ve herşey yolunda gidiyor risklerden falan da haberi yok tabi bilmemek huzurdur diyorum her zaman. Neyse dün dedik ki kutlayalım, pasta falan aldık eşimin teyzesine gittik kuzenleri de çağırdık. Benim hamileliğimi bilmiyorlar henüz. İlk kaybımı biliyorlar sadece. Kendini kötü hissetmesin diye elimden geleni yaptım hep bebeğiyle alakalı konştum, ona hiç iş yaptırmadım. Ama baktım bebekle alakalı pek konuşmuyorlar bizim önceki durumdan dolayı hassasiyet göstermek istediler belki. Bi üzüldüm içim bi tuhaf oldu hamile olduğumu falan unuttum bi an. Bunu da neden anlattım bilmiyorum sabah sabah içime dert olmuş :D
yaa kuuzum sen onu düşünmüşsün o seni düşünmüş 😊 senin de herşey yolunda gidiyor ne mutlu bak, sen ne zaman paylaşacaksın. bizde herkes biliyor artık :)

k
Ayyy canım çilek kıyamam sana dert etme inşallah her şey yolunda bu bebişin çok güçlü bu arada kesinlikle cehalet mutluluk😂
kesinlikle katılıyorum HAMİLELİKTE CEHALET MUTLULUKTUR hangi ağrı neden olur nasıl başlar nasıl devam eder dereceleri falan bunları ben de bilmek istemezdim yani o zaman da evham yapmazdım dimi ama 🤣🤣🤣

yaa kuuzum sen onu düşünmüşsün o seni düşünmüş 😊 senin de herşey yolunda gidiyor ne mutlu bak, sen ne zaman paylaşacaksın. bizde herkes biliyor artık :)
Anneler ve kardeşler dışında hiç kimse bilmiyor bizde. Onlara bile söylemicektim ama çok yakınız ve şüpheleniyorlar mecbur kaldım. Fetal dna testinin sonucu geldiğinde, cinsiyetiyle birlikte söyleriz artık herkese :) Böyle kendimi daha iyi hissediyorum burukluk olmuyor pek fazla. Şimdi duyarlarsa insanlar dengesiz önceki durumu hatırlatıp dururlar. Allahtan düşüklerin de sadece bir tanesini biliyorlar. Diğerlerini de duyursaydım sürekli ısınıp ısınıp önüme gelirdi konu :D

Selam kızlar maviss_34 maviss_34 hatırlatıp düşündüğün icin sağol canım .çok şükür iyiyim .aşırı şişkinlik mide bulantısı harici bı sorunum yok kontrolüm 2 hafta sonra heyecanla bekliyorum.bir kaç gün sosyal medya detoksu yaptım girmedim buraya da

Kızlar günaydın geçen hafta perşembe günü kahverengi bir akıntım oldu hemen doktora gittim keseyi ilk defa gördük bir problem yok dedi doktor. Bu sabah lavaboya gidince bu defa pembeli kahverengili bir akıntım oldu, geçen hafta doktor progesteron başlatmıştı her ihtimale karşı, onu da kullanıyorum. Çok tedirgin oldum bu normal mi bir sorun var mı diye bugün doktora gidecektim zaten denk geldi üstüne. Bu durumu yaşayan oldu mu acaba.

Ben hiç lekelenme yaşamadım ama önceki durumlardan dolayı temkinliyim. Leke insanı tedirgin ediyor oturalım oturduğumuz yerde 😂 şunun şurasında riskli zamanların geçmesine ne kaldı sanki
Raporluydum bayram öncesi de yine 12. Hafta bitene kadar içim rahat etsin diye rapor isteyeceğim oturayım oturduğum yerde 😂😂

Kızlar günaydın geçen hafta perşembe günü kahverengi bir akıntım oldu hemen doktora gittim keseyi ilk defa gördük bir problem yok dedi doktor. Bu sabah lavaboya gidince bu defa pembeli kahverengili bir akıntım oldu, geçen hafta doktor progesteron başlatmıştı her ihtimale karşı, onu da kullanıyorum. Çok tedirgin oldum bu normal mi bir sorun var mı diye bugün doktora gidecektim zaten denk geldi üstüne. Bu durumu yaşayan oldu mu acaba.
Günaydın canım önemli bir şey yoktur merak etme ama ne olursa olsun ben doktorumu darlıyorum içim rahat etsin diye sen de mutlaka söyle bence

Raporluydum bayram öncesi de yine 12. Hafta bitene kadar içim rahat etsin diye rapor isteyeceğim oturayım oturduğum yerde 😂😂
İmkanın varsa al hiçbişey bebeğinden önemli değil. Bende işyerine daha bildirmedim ama önümüzdeki hafta mecbur söylücem. Doktor kontrolüm haftaiçine denk geliyor.
Bi de hamile olunca iki saat eksik çalışma hakkın varmış dün kuzen söyledi ordan öğrendim :D Pazartesi söylücem bende

İmkanın varsa al hiçbişey bebeğinden önemli değil. Bende işyerine daha bildirmedim ama önümüzdeki hafta mecbur söylücem. Doktor kontrolüm haftaiçine denk geliyor.
Bi de hamile olunca iki saat eksik çalışma hakkın varmış dün kuzen söyledi ordan öğrendim :D Pazartesi söylücem bende
Aaaa cidden mi her yerde mi öyledir kamuda falannnn?

iyi yapmışsın ben zaten hibrit çalışıyordum bu dönemde evden çalışmak için onay aldım 13. hafta sonuna kadar, sonrasına sonra bakacağız artık

Merhaba 2022 Ekim annelerinden sonra 2. Hamilelikle 2025 Kasım annelerine giriş yapmaktan mutluluk duyuyorum. Herkesi tebrik ediyor ve sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum. :)

lütfen listeye beni de ekler misiniz?

Yaş:31 2.çocuk kese:5+6 Sat:4 Şubat Tahmini doğum: 14.11.25
Tahmini doğum 11.11 miş pardon yanlış oldu :)

Kızlar ben de dün ilaç yazdırmak için evin yakınındaki kadın doğuma gittim Allah affetsin doktorumla randevum 12 nisanda ama progestan iğneye para vermek sürekli sinirimi bozuyor 😂 ultrasona da girdim tabi ihanet sayılır mı 😂

Kızlar ben de dün ilaç yazdırmak için evin yakınındaki kadın doğuma gittim Allah affetsin doktorumla randevum 12 nisanda ama progestan iğneye para vermek sürekli sinirimi bozuyor 😂 ultrasona da girdim tabi ihanet sayılır mı 😂
ihanet sayılmaz anneler için caizdir bu uygulama bence 😂 benim kullandığım progestan dexi ödemiyor sgk progestan iğneyi ödüyor mu?

ihanet sayılmaz anneler için caizdir bu uygulama bence 😂 benim kullandığım progestan dexi ödemiyor sgk progestan iğneyi ödüyor mu?
Kuzucum sanırım 3te 1i gibi bir şeyi ödüyor. Aslında çok karlı bir şey olmadı yine ama özel sigortaya hamile olduğumu işletmiş de oldum iyi oldu 😂 ama hamile olduğumu işletince bu sefer oksapar ödenmedi😂 çıldırdım yani…

Back
X