Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    9
hiç duymamıtım canım bilmiyorum sana mı uyguladılar iğneyi? doktorun bilgi vermedi mi
Hemşire geldi söyledi bende internetten baktım kan pıhtılaşması olduğunda yapılıyormuş sanırım canım sorucam doktoruma pıhtılaşma oldu herhalde

Kuzucum sanırım 3te 1i gibi bir şeyi ödüyor. Aslında çok karlı bir şey olmadı yine ama özel sigortaya hamile olduğumu işletmiş de oldum iyi oldu 😂 ama hamile olduğumu işletince bu sefer oksapar ödenmedi😂 çıldırdım yani…
oksopar için kadın doğum doktorun rapor yazıyor ben raporla alıyorum çünkü kullanmaya devam edeceğim ödüyor. Progestan dexi hiç ödemiyor normal progestanı ödüyor demekki.

oksopar için kadın doğum doktorun rapor yazıyor ben raporla alıyorum çünkü kullanmaya devam edeceğim ödüyor. Progestan dexi hiç ödemiyor normal progestanı ödüyor demekki.
Ya oksaparı 10.haftada bıraktırırım dedi doktorum o yüzden 10 gün kaldı yaklaşık rapor çıkarmadım o yüzden. Estrofem falan da alınca bizim hesap kabardı neye kaç verdim anlayamadım😂😂

Ya oksaparı 10.haftada bıraktırırım dedi doktorum o yüzden 10 gün kaldı yaklaşık rapor çıkarmadım o yüzden. Estrofem falan da alınca bizim hesap kabardı neye kaç verdim anlayamadım😂😂
oh aman kullanmaman daha iyi ne güzel son kutu yeter sana zaten 10lu kutular 😊

İmkanın varsa al hiçbişey bebeğinden önemli değil. Bende işyerine daha bildirmedim ama önümüzdeki hafta mecbur söylücem. Doktor kontrolüm haftaiçine denk geliyor.
Bi de hamile olunca iki saat eksik çalışma hakkın varmış dün kuzen söyledi ordan öğrendim :D Pazartesi söylücem bende
ben de sordum 1 saat erken çıkabilcekmişim o yüzden pazartesi bildiricem 🥲

12. Haftaya yaklaştıkça bana bir rahatlama geliyor. Çevremdeki sağlıklı ilerleyen hamilelikleri de görünce dedim ki amaaan çilek nasibi olan sorunsuz büyüyor işte.
Eşimin teyzesinin kızı hamileymiş yeni öğrendik, benimle tam aynı haftadaymış 8+5. Onun ilk gebeliği ve herşey yolunda gidiyor risklerden falan da haberi yok tabi bilmemek huzurdur diyorum her zaman. Neyse dün dedik ki kutlayalım, pasta falan aldık eşimin teyzesine gittik kuzenleri de çağırdık. Benim hamileliğimi bilmiyorlar henüz. İlk kaybımı biliyorlar sadece. Kendini kötü hissetmesin diye elimden geleni yaptım hep bebeğiyle alakalı konştum, ona hiç iş yaptırmadım. Ama baktım bebekle alakalı pek konuşmuyorlar bizim önceki durumdan dolayı hassasiyet göstermek istediler belki. Bi üzüldüm içim bi tuhaf oldu hamile olduğumu falan unuttum bi an. Bunu da neden anlattım bilmiyorum sabah sabah içime dert olmuş :D
Ben de sadece birinci derece aileme söylemiştim. Bayramda yengemin bana sarılır sarılmaz ilk sözü hamile misin oldu😂 kızı yani kuzenim de hamileymiş 15 haftalık. Beni de hissetmiş kadıncağız yani benim sınırlı yayılmacılık planı iptal herkes öğrenir yakında. Ama sorun değil olacağına varır deyip rahatlattım kendimi.

Kızlar ben de dün ilaç yazdırmak için evin yakınındaki kadın doğuma gittim Allah affetsin doktorumla randevum 12 nisanda ama progestan iğneye para vermek sürekli sinirimi bozuyor 😂 ultrasona da girdim tabi ihanet sayılır mı 😂
Ne zaman bırakacaz bu progestan iğneyi hem pahalı hem göbeğimde yer kalmadı artık

Benimde kardeşimle annem geliyor bugün Alanyada yaşıyorlar geldiklerinde söyleriz diye beklettik. Şimdi kapıdan girerken ultrason kağıdı ile karsiliyim de evimi ayiplamasinlar diye düşünüyorum:))

Hanımlarrr benimki belkş biraz şımarıklık olacak ama bugün tam 8. Haftaya girdim benm hala hiç belirtim yok sadece koku hassasiyeti çok fazla normalde de hassastr ama normalin üzerinde. 3 kere öğürdüm 1 kere kustum sadece ara ara sızım oluyr kasıklarda o kadr. Allah korusun bir aksilik olsa haberim olmayacak diye korkuyorm. 7-8 haftaya gelipte belirtisi olmayan var mı?
Benim de aynı tam bir belirti yok iyi mi kötü mü bilemiyorum artık

Ben de sadece birinci derece aileme söylemiştim. Bayramda yengemin bana sarılır sarılmaz ilk sözü hamile misin oldu😂 kızı yani kuzenim de hamileymiş 15 haftalık. Beni de hissetmiş kadıncağız yani benim sınırlı yayılmacılık planı iptal herkes öğrenir yakında. Ama sorun değil olacağına varır deyip rahatlattım kendimi.
aa bak 15 haftalık olmuş gizlemişler

belki de önlem amaçlı yapmışlardır sor bakalım. Daha iyimisin.
Daha iyiyim çok şükür canım ama çok yıprandım. Sordum şimdi sürekli yattığım için kan dolaşımı olsun diye yapmışlar iğneyi.
Yarın akşam belki çıkabilirmişim enfeksiyon biterse. Birde karaciğer enzimlerim yüksek çıkmış buraya geldiğimde onlar da düşüşe geçmeye başlamış çok şükür.
Allah eksik etmesin de düşürmesin de hastanelere gerçekten psikolojik olarak çok zorlandım kızımı çok özledim..

Benim de daha kimsenin haberi yok. Eşim ben bir de en yakın arkadaşım. Söyleyemeye de pek niyetim yok. Karnım büyüdüğünde söylerim artık:)

Daha iyiyim çok şükür canım ama çok yıprandım. Sordum şimdi sürekli yattığım için kan dolaşımı olsun diye yapmışlar iğneyi.
Yarın akşam belki çıkabilirmişim enfeksiyon biterse. Birde karaciğer enzimlerim yüksek çıkmış buraya geldiğimde onlar da düşüşe geçmeye başlamış çok şükür.
Allah eksik etmesin de düşürmesin de hastanelere gerçekten psikolojik olarak çok zorlandım kızımı çok özledim..
Çok haklısın canım ama bak sonuna geldin bu son olsun inşallah bundan sonra her günün rahatlıkla geçsin 🙏

Kızlar şimdi size bir soru
Benim oksapar 9 tane kaldı raporlu alıyorum doktorumun reçete etmesi lazım benim randevum 16 nisanda yani randevuya kadar 4 5 tane yapamıcam ne yapıyım sizce ?

Kızlar bisey takıldı aklıma. Benim eşimin sperm testinde morfoloji %1 gelmişti 3 düşük yaşadım. İlk kez bi hamileliğimde 9. Haftayı görüyorum şuan. Düşük morfoloji bebeğin sağlığı üzerinde sorun oluşturacak bi unsur mu? Yani oluşmuş olan gebelikte bi dna anomalisi olur mu acaba? Aranızda konuyla alakalı bilgisi olan varsa yazabilir mi

Kızlar bisey takıldı aklıma. Benim eşimin sperm testinde morfoloji %1 gelmişti 3 düşük yaşadım. İlk kez bi hamileliğimde 9. Haftayı görüyorum şuan. Düşük morfoloji bebeğin sağlığı üzerinde sorun oluşturacak bi unsur mu? Yani oluşmuş olan gebelikte bi dna anomalisi olur mu acaba? Aranızda konuyla alakalı bilgisi olan varsa yazabilir mi
Canim o kismini bilmiyorum ama biz esimin morfolojisi 2 ileri hizi 0 oldugu icin tup bebek yaptik. Mecburen lab ortaminda en duzgun morfolojiye sahip olanlari sectiler methodoloji olarak onlarin saglikli oldugunu farz ederek. Ona ragmen olusan total 5 embriyonun sadece 2 si kromozomal olarak saglikli bulundu genetikten. Doktorum da bu skorun esimin sperminden kaynakli olabilecegini belirtmisti. Ama sunu da soyledi ek olarak, tup bebek dedigin islem suni bir dollenme oldugu icin bazen yumurta ve sperm kalitsal olarak saglikli olsa bile bolunurken yanlis bolunebiliyormus. Yani sizlerde dogal secilim oluyor, bizde lab ortaminda yumurtaya zorla sperm mikroenjeksiyon yapiliyor rizasi disinda🙈 o da strese sokabilirmis hucreleri

Bizde hep doğal yolla gebelik oldu ve düşükle sonuclandı ama doktor yine de deneyin demişti. Bu oluşan gebelikte şimdiye kadar hersey yolunda gitti ama kafamı kurcalayan acaba oluşan bebek yüzde yüz sağlıklı olabiliyor mu acaba. Eşim bu konu hiç yokmuş gibi davrandığından dolayı yeni gittiğimiz doktora da bisey diyemedim

Back
X