Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim sizi bende yarın gidicem hastaneye aslinda bir kaç aydır çabalıyorum hemen olmadı ilaçlarla büyümedi en son gonal f ile iki tane büyüdü zor oldu ama sonucu herşeye değerNe güzel iğneyle hemen müjdeli haberi almışsınız Allah tamamına erdirsin. Ben de 4 gün geçtikten sonra tahlil verdim 1000 uzeri çıktı ben de aynı şekilde göremedim ne kadar olduğunu. Bugün başka merkezde verdim çıkmasını bekliyorum
Yarın gideceğim doktora 1000 üzeri çıktı beta keseyi görürmüyüm bilmiyorum ama görürsem yazarım buraya1000 değer görüpte keseyi görmeyen var mı
Benim de üzeri ama tam bilmiyorum kaç olduğunu mutlaka haber bekliyorum sizdenYarın gideceğim doktora 1000 üzeri çıktı beta keseyi görürmüyüm bilmiyorum ama görürsem yazarım buraya
Mutlaka yazarım doktordan sonra tebrik ederim sizideBenim de üzeri ama tam bilmiyorum kaç olduğunu mutlaka haber bekliyorum sizden
Ama ben daha keseyi görmedim bakalım inşallah görürümMutlaka yazarım doktordan sonra tebrik ederim sizide
Ultrasonla baktı doktor benimde görülmedi tekrardan kan tahlili verdim ona göre vajinal veya başka bir gün cagiricak sonuçları bekliyorumAma ben daha keseyi görmedim bakalım inşallah görürüm
Benimde çok belirtim yok kan ve idrarda pozitif gördüm bazen duygu degisimlerim oluyo bide kasıkta batma şeklinde ağrılar oluyor bazen bide göğüslerimde biraz ağrı var ama çok değilAdet olmayıp hamile olmayan var mı yani adetti geçen illa hamile mi oluyor gerçi kan pozitif gördüm ama benim hiç belirtilerim yok daha çok nadir korkuyorum ya
Çoğul olabilir kuzum. Benim 14 ncü gün 259 du çünkü. Bugün de keseyi görmeye geldim inşallah bekliyorumBeta değerim catlatma ignesinin 15. Günü 3154 çıktı ama kese görülmedi doktor ya dıs gebelik yada coğul gebelik dedi iki ihtimal var dedi acaba görülürmü kese daha sonra
İnşallah oyledir dış gebelik olmasından korkuyorumÇoğul olabilir kuzum. Benim 14 ncü gün 259 du çünkü. Bugün de keseyi görmeye geldim inşallah bekliyorum
Gördünüz mü keseyiÇoğul olabilir kuzum. Benim 14 ncü gün 259 du çünkü. Bugün de keseyi görmeye geldim inşallah bekliyorum
Benim de kayda değer bir belirtim yok. Kaç haftalık oldun?Adet olmayıp hamile olmayan var mı yani adetti geçen illa hamile mi oluyor gerçi kan pozitif gördüm ama benim hiç belirtilerim yok daha çok nadir korkuyorum ya
Merhaba keseyi gorebildiniz miÇoğul olabilir kuzum. Benim 14 ncü gün 259 du çünkü. Bugün de keseyi görmeye geldim inşallah bekliyorum
Gördük canım çok şükür 17 Mart da kalbini dinlemeye gidicez bı manimiz olmazsaGördünüz mü keseyi
Gördük canım elhamdülillah 4+3 günlük daha 2 hafta sonra kalbini dinlemeye gidicezMerhaba keseyi gorebildiniz mi
Maşallah. Darısı başımızaGördük canım elhamdülillah 4+3 günlük daha 2 hafta sonra kalbini dinlemeye gidicez
Benim de 4+5 keseyi gördüm 2 hafta sonra çağırdı tekrar. Kalp için demedi sadece iki hafta sonra gelirsin dedi ama iki hafta nasıl geçecek bilmiyorumGördük canım elhamdülillah 4+3 günlük daha 2 hafta sonra kalbini dinlemeye gidicez
Amin canım çok aminMaşallah. Darısı başımıza