Benim de ayni orada ama doktorum negatif bir sey demedi bu konu ile ilgili
Disaridan benim henuz hissedilmiyo iceriden hafif hafif ben hissediyorum. Babasi elini koyunca zaten tam duruyor kizim da oyle yapardi adam uzaktan goruyodu sadece
Benim kuzenim 17. Haftada dun erkek demisler. Biz hala belli olmayinca kiz diyorduk ama surpriz oldu
Ben kizimi 9 aylikken ayirdim hemen yan odama. Kusma vs gibi durumda hareket edebileceginden once ayirmamak lazim ama ayni odada kalmayi anlayinca da ayri bir olaya donusuyor ayirmak gec kalmak da istemedim. Ona hic sorun olmadi ben uyuyamadim iki gece

telsiz koydum yanina ne olur ne olmaz ama odalar cok yakindi duyuyodum sesini zaten
Ay bana da bir aydir kiz diyorlar hatta bacak arasi bos dediler kizim diye seviyorum anaa degisirse adapte olmustum kiza
Ben de hala kullaniyorum bayram oncesi birakayim dedim once azalttim sonra biraktim sonra 2 gun istifra ogurme gidince geri basladim. Bir de kullanmadigim gunler daha cok yiyorum agzimda eksi bir tat var onu durdurmak icin
Bana da aynisini dediler bacak arasi bossa tamam yaa kizdir diye ben kizim diyorum