- 12 Mart 2025
- 56
- 14
- 3
- 24
Seninki kesin belli oldu mu canımkızlar ipek ismi nasıl sizce
çok mu naif, kırılgan olur acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninki kesin belli oldu mu canımkızlar ipek ismi nasıl sizce
kızlar ipek ismi nasıl sizce
ipek çok güzel bence![]()
Ben çok beğeniyorum bu ismikızlar ipek ismi nasıl sizce
işte 13 haftalıkken kız büyük ihtimal demişti. herhalde değişmez yaSeninki kesin belli oldu mu canım
benimde aklıma hep gelirdi ama acaba çok naif kırılgan mı olur diye düşünüyordumBen çok beğeniyorum bu ismi
Anlamı iyiyse güzel bence akrabam İrem ismini koymuş kızına anlamını bilmiyorum o da güzel..bizde Ömerden vazgeçtik daha doğrusu biz beğendik ama işte eşim tarafta bu isime karşı iyi tepki olmadı eşim bile şaşırdı en sonda kendim bile dedim istemiyorum bu ismiişte 13 haftalıkken kız büyük ihtimal demişti. herhalde değişmez ya
benimde aklıma hep gelirdi ama acaba çok naif kırılgan mı olur diye düşünüyordum
anlamını araştırınca hoşuma gitmeye başladı. zarif , kaliteli anlamları da varmış
eğer kesinleşirse koyabilirim
Oğlum 6 buçuk aylık olana kadar göstermedi abisine çektiyse belli olmaz16da kesinleşiyor artık canım. eğer gösterirse söyle artık
irem bizimde aklımıza geldi ama sülalede var.Anlamı iyiyse güzel bence akrabam İrem ismini koymuş kızına anlamını bilmiyorum o da güzel..bizde Ömerden vazgeçtik daha doğrusu biz beğendik ama işte eşim tarafta bu isime karşı iyi tepki olmadı eşim bile şaşırdı en sonda kendim bile dedim istemiyorum bu ismi
aa bide kızlar göstermez diyorlar :)Oğlum 6 buçuk aylık olana kadar göstermedi abisine çektiyse belli olmaz![]()
Beni de eşim soğutuyor gökalp istiyorum adım gökçe k harfini t yapıyor deniz diyorum penis diyor ali istiyorum aliler ezilir diyor. İçime sinen isim sıfır kız olsaydı eylül ya da duru olacaktı. Akrabam kızına gülce koydu çok hoşuma gitti. Alya da kulağa güzel geliyor. Aşırı klasik zeynep ismini de seviyorum benAnlamı iyiyse güzel bence akrabam İrem ismini koymuş kızına anlamını bilmiyorum o da güzel..bizde Ömerden vazgeçtik daha doğrusu biz beğendik ama işte eşim tarafta bu isime karşı iyi tepki olmadı eşim bile şaşırdı en sonda kendim bile dedim istemiyorum bu ismi
Ben yaptıracağımKızlar şeker yüklemesi yaptırcakmısınız? Ben kararsız kaldım bu konuda
Düşünsene akrabanın biri yüzümüze lanet olsun Ömere dedi ağzım açık kaldı asla dedim eşime koymam..bir isim bulduk bakalım o kadar çok istiyorum ki koymak eşimde beğendi isimli takımı sipariş edince kesinleşir artıkirem bizimde aklımıza geldi ama sülalede var.
ömer güzel isim ya , insan öyle olumsuz bi şey duyunca da soğuyor isimden
daha var gerçi yine bulunur
Ben 1 2 kere hissettim sadece sanki karnımın bir tarafı sertleşti diğerinde de yatıyordum karnımda bi tuhaf his oldu pır pır etti ama bağırsak mı bebek mi anlayamadım 19. HaftamKızlar aynen ben de sizin gbiyim 17.haftadayız ama hiçbir belirti hissetmiyorum.Gerçi kızımda 20.haftada hissetmiştim sanırım ama 2.daha çabuk hissedilir diyorlar ama tık yok![]()
sağlıkla gelsin hadi bakallım :)Kizlaar cinsiyetimiz belli oldu 12. Haftada kiz demisti doktorum ama simdi 15. Haftada %99 erkek dedi bende hep kiz hissetmistim ama erkek senesi diye de umitlenmedim saglicakla gelsin meleklerimiz..![]()
bence bi daha o akrabanıza isim söylemeyin. öyle denir mi yaDüşünsene akrabanın biri yüzümüze lanet olsun Ömere dedi ağzım açık kaldı asla dedim eşime koymam..bir isim bulduk bakalım o kadar çok istiyorum ki koymak eşimde beğendi isimli takımı sipariş edince kesinleşir artık![]()
Acı olmuyor ama hissediyormussun deyil mi bide çok heyecanlanrsak sakinleştirici verirler mi ki? Kaç gün sonra ayaklana bildiniz baş ve bel ağrısı kalıyor diyorlar sizde kaldimi bide iğne yaparken çok aciyormu ?kusura bakma soru bombardımanına tuttum seni amaKızlar spinal oldum oğlumda. Kum torbası da kondu. Acı çok olmuyo çünkü sipinal etkisi epidural den çok sürüyor. Yaklaşık 3 4 saat ağrı hissetmiyorsunuz o sürede de kalkıyo torba. Şimdi yine tercih ederim spinali ama beni hissizlik geçtikten sonra karna bastırmaları mahvetmişti. Dr a sorcsm uyuşukluk geçince yaptırmıcam onu![]()
Ben eminim hepsi öyle tepki vericek bana kardeşim söylemişti koymayın bu ismi çünkü onlar dinide farklı mesela eşim asla kabul etmiyor yaptıklarını ama ne yapayım çokluk bu fikirde yarın bir gün oğlum istemiyorum kötü olsunbence bi daha o akrabanıza isim söylemeyin. öyle denir mi ya
Neden bu kadar karşılar ki Ömer çok güzel bi isim ayrıca isme anne baba karar verirAnlamı iyiyse güzel bence akrabam İrem ismini koymuş kızına anlamını bilmiyorum o da güzel..bizde Ömerden vazgeçtik daha doğrusu biz beğendik ama işte eşim tarafta bu isime karşı iyi tepki olmadı eşim bile şaşırdı en sonda kendim bile dedim istemiyorum bu ismi
İğneyi nerdeyse hiç bilmiyorsun arkadaşım aşırı ince bir şey. İttirme falan anlıyorsunuz. Ayak çok uyuşur bastığını anlamazsın ya öyle bir şey. Heyecan yapanı sedasyonla uyuyuveriyorlar hemen. Benim baş ağrım olmadı hemen de ayaklandım ertesi gün dik durarak banyomu yaptım. Ama aylar sonra sırtımın ortasında bir ağrı başladı ben onu emzirmeye yordum. Emzirme bitince geçti çünkü. Ben de ameliyat çok genel anestezi nin tadını biliyorum daha doğrusu acıyla uyanmayıAcı olmuyor ama hissediyormussun deyil mi bide çok heyecanlanrsak sakinleştirici verirler mi ki? Kaç gün sonra ayaklana bildiniz baş ve bel ağrısı kalıyor diyorlar sizde kaldimi bide iğne yaparken çok aciyormu ?kusura bakma soru bombardımanına tuttum seni ama![]()
Yaa böyle gördükçe korkuyorum benKizlaar cinsiyetimiz belli oldu 12. Haftada kiz demisti doktorum ama simdi 15. Haftada %99 erkek dedi bende hep kiz hissetmistim ama erkek senesi diye de umitlenmedim saglicakla gelsin meleklerimiz..![]()