Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Buradaki kozların bi çoğunun plesentası yukarda onlarda da ağrı oluyormuş sanırım ağrı normal bir şey 😍 plesentanın aşağıda olup rahim ağzını kapatması sıkıntılı bir durum. Ama çoğunlukla 28. Haftaya kadar hareketli olduğu için yukarı çıkıyormuş. Bazılarımızın aşağı yerleşmiş kanama vs olabiliyor ama ben de hiç olmadı kanama. Doktorum detaylı ultrasonda çoğu kısmı çıkmış azıcık kalmış orası da zamanla çıkar yukarı dedi ama bekliyoruz bakalım. Eğer doğum zamanına kadar aşağıda kalırsa normal doğum olmuyormuş sezaryen oluyormuş yalnızca
Zaten ikizler sezeryan olacak ama ben erken gelmesinden korkuyorum

Kızlar kızlarr.. Çok şükür benim minik kuşum iyiymiş. Şekerli suyu içtim saatimi bekliyorum kan vermek için. O arada baktık bebeğe. ❤️🥰 Beyindeki sıvı kesesi 9 mmmis ilerleme yok hatta düşme var dedi. 15 gün sonra bir daha kontrole çağırdı. Sadece beyin sıvısına bakacak. Normal kontrol 1 ay sonra. Plesanta iyiymiş eşim öyle duymuş ay plesantayı sormadım dedim sekretere iyi olduğunu söyledi dedi 🤣 çıkmış şükür sanırım zaten detaylı doktoru doğum kanalını kurtarmis demişti 🤲❤️🥰 856 Gr, 32 cm olmuş cimcimem çok cici de bir poz verdi uyuyordu gördük yüzünü ❤️🥰😍 kesinlikle ablasına benziyor ❤️🥰😍 öğleden sonra sonuçlar için arayacaklar bakalım ❤️🥰
Aile hekimleri açık mı ki ben hemşireye asla ulaşamıyorum. Çok sevindim çok şükür canım ❤️❤️

Kız yemin ederim inek olucam diye düşünmeye başlıyorum artık rahat edemiyorum karnım ve göğüslerim benden önde gidiyo
benimde ilk gebeliğim gögüslerim normalde küçüktü. beimde tuhafıma geliyor. zaten eski sütyenlerimide rafa kaldırdım artık olmuyor. belden sıkıyor . bakalım nereye kadar gidecek :D

bu arada en son kontrolde cok kilo aldıgımı soyledi doktor 24. haftadayım ve toplam 8 kg aldım cok mu sizce kızlar arkadaslarım abartmış dediler de sizleri de merak ediyorum kaç kilo aldınız . doktorun yüzünden korkumdan cok fazla bişey yememeye başladım :[ gözümü korkutmak için mi soyledi acaba gidince sorucam onada :D

bu arada en son kontrolde cok kilo aldıgımı soyledi doktor 24. haftadayım ve toplam 8 kg aldım cok mu sizce kızlar arkadaslarım abartmış dediler de sizleri de merak ediyorum kaç kilo aldınız . doktorun yüzünden korkumdan cok fazla bişey yememeye başladım :[ gözümü korkutmak için mi soyledi acaba gidince sorucam onada :D
27deyim.7kilo aldım, oğlumda 53 muydu 55miydi hamile kaldim 75te doğurmuştum inşallah bu sefer o kadar almam73kiloyum su an 😂

Aynı haftadayız (23+4 benim) doktorum bana da normalin iki katı almışsın dedi. Ya zaten farkındayım ama söyleyince daha da moralim bozuldu :( 60 ile başlamıştım şu an 69.8 kg olmuşum 70 demeye dilim varmıyor :( Porsiyonları 1/4 yap dedi.
Gel de dolaptaki cevizli helvaya anlat bunu. Su ile midemi doldurmaya çalışıyorum artık.

Aynı haftadayız (23+4 benim) doktorum bana da normalin iki katı almışsın dedi. Ya zaten farkındayım ama söyleyince daha da moralim bozuldu :( 60 ile başlamıştım şu an 69.8 kg olmuşum 70 demeye dilim varmıyor :( Porsiyonları 1/4 yap dedi.
Gel de dolaptaki cevizli helvaya anlat bunu. Su ile midemi doldurmaya çalışıyorum artık.
ahhhh o doktorlar benimde o gün aşırı morelimi bozdu. karbonhidratlardan uzak dur dedi. bide yasak konulduğu için mi bilmiyorum artık canım daha cok cekmeye başladı :D

ahhhh o doktorlar benimde o gün aşırı morelimi bozdu. karbonhidratlardan uzak dur dedi. bide yasak konulduğu için mi bilmiyorum artık canım daha cok cekmeye başladı :D

Aynen öyle yasaklar hiç bu kadar tatlı olmadı. En çok ben aldım galiba burada da. Dikkat etmek lazım :skandal:

Evde tart
Evde 1 2 kilo daha az cıkıyorum doktorda ayakkabı kıyafet daha fazla ben de 6 kg fln aldım sanırım 😃

Ben 4 kılo almıştım 25.haftama kadar ekmek ve tatlı ya dikkat ediyodum taaakiii bayrama kadar suan ne kadar aldım bilmiyorum pazartesi belli olur 😂
Ekmek yemeyin aşırı tatlı yemeyin hicbirsey olmaz Allahın izniyle ben 26.haftadayım 26+2

Aynen öyle yasaklar hiç bu kadar tatlı olmadı. En çok ben aldım galiba burada da. Dikkat etmek lazım :skandal:
Ben normalde metabolizması hızlı bir insanım hayatım boyunca kilo almak için ekstra çaba sarfettim. Hamile kalınca da öyle aman aman abur cubur ve ekmek tüketmedim yine de 5 kilo aldım. Gebelik gerçekten çok farklı bir şey vücudun bütün sistemi bir anda değişiyor. Bir de üstüne çok kilo yüklenmek bu yüzden tehlikeli olsa gerek. Ben de önceleri aman ne olacak alırsın sonra verirsin diyordum ama doktorlar resmen takıntılı kilo meselesine.

Zaten ikizler sezeryan olacak ama ben erken gelmesinden korkuyorum
İnşallah vaktinde gelir bebişlerimiz kuzucumm. Bizim yapacağımız çok bir şey yok zaten. Kendimizi çok yormayacağız o kadar. Gerisi takdiri ilahi🥰
Kuzum çıkmaya hareketlendiyse sende hic endişe etme yukarı cıkar bende rahmi kapatmıyor ama oynamada yok bakalım bir anda cıkar belki 😂
Doktor da öyle dedi bakalım. Hatta karından ultrason yaptı çekilmiş sanırım rahim ağzında hiç yok dedi ama yine de bi de vajinal bakalım dedi. Vajinal ultrasonda azıcık bi ucu kalmış dedi. İnşallah o da çekilir. Gerçi bu ay da hiç yerimde durmadım fıldır fıldır geziyorum ama 🤣

Hadi gözün aydın canım beyin sıvısı icin çok sevindim ahhhh bizim bu plesenta sorunumuz enazından seni eledik bu iyi haber darısı kalanlara :)
Çok şükür bin şükür canım. Darısı herkesin başına olsun inşallah 🤲 🥰 ❤️
Maşallahhh şeker yüklemesi de iyi gelir sonucu inşallah. 856 gr oh oh 1 kiloya az kaldı 😍
İnşallah canım benim inşallah. 🥰❤️ Aynen az kalmış benim cimcime de 🥰 ❤️ 🤲
Elhamdülillah 🥰 çok sevindim bacım. İns şeker yüklemeden de güzel haberler alalım 🤲🏼

Yokluğunun fark edilmesi güzel şey. :KK74:

Dün bayramda görüşemediğim kardeşime gittim. Yol yordu. Akşam yemekten sonra bi yatmışım. Gece defaetle çişe kalkmanın dışında bi de sabah namazına uyandım :eek:

Fırsat buldukça okuyorum, bugün şehir dışından misafirim var. Onları gezdireceğiz. Aralarda yazarım ins 🥰
Amin inşallah canım bacım inşallah ❤️🥰🤲
Aile hekimleri açık mı ki ben hemşireye asla ulaşamıyorum. Çok sevindim çok şükür canım ❤️❤️
Yok aile hekimleri kapalı, ben özele gidiyorum canım onlar açık. Çok şükür bin şükür canım biz de sevindik. ,🥰🤲

Sonuçlar çıkmış daha aramadilar ama. Nasıl kızlar sizce?

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-04-13-15-59-399_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-04-04-13-15-59-399_com.android.chrome.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2025-04-04-13-15-51-029_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-04-04-13-15-51-029_com.android.chrome.webp
    14 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2025-04-04-13-15-20-358_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-04-04-13-15-20-358_com.android.chrome.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 26
Ben normalde metabolizması hızlı bir insanım hayatım boyunca kilo almak için ekstra çaba sarfettim. Hamile kalınca da öyle aman aman abur cubur ve ekmek tüketmedim yine de 5 kilo aldım. Gebelik gerçekten çok farklı bir şey vücudun bütün sistemi bir anda değişiyor. Bir de üstüne çok kilo yüklenmek bu yüzden tehlikeli olsa gerek. Ben de önceleri aman ne olacak alırsın sonra verirsin diyordum ama doktorlar resmen takıntılı kilo meselesine.
Ve haklılar. Hiç kilo almasan niye almadın demezler neredeyse. Tüm hamilelik için 5 kilo çok iyi bravo

Back
X