Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    34
Arasanmı ya acaba
Ya da benmi çok evhamlıyım, böyle durumlarda hastaneye koşuyorum hemen
Normal demişmiydi doktorun böyle olmasına
İnşallah önemli bişey yoktur
Şimdi de hiç gelmiyor. Yine gelirse ararım Dr i eşimde eski kanı atıyordur vücut diyor

Kızlar bugün ikili tarama testi verdim sizce cinsiyeti nedir tahminleriniz varmı doktor 14 haftadan sonra bakarım dedi
IMG20250404102127.webp

Gunaydın canlarım nasılsınız❤️ maşallah coğunuz cinsiyetleri ögrendiniz🩵 Rabbim sağlıkla kucaklarımıza evlatlarımızı almayi nasip etsin inşallah❤️ ben 14+3 haftalık oldum 3 gundur sağ kasık ağrım var bu haftalarda normal.olduğunu duşunuyorum ama yinede size bi sorim dedim,Sizde de varmi bu ağrı, ayağıma vuruyao ağrı,ayakta olunca daha fazla hisediliyo 🫤

Gunaydın canlarım nasılsınız❤️ maşallah coğunuz cinsiyetleri ögrendiniz🩵 Rabbim sağlıkla kucaklarımıza evlatlarımızı almayi nasip etsin inşallah❤️ ben 14+3 haftalık oldum 3 gundur sağ kasık ağrım var bu haftalarda normal.olduğunu duşunuyorum ama yinede size bi sorim dedim,Sizde de varmi bu ağrı, ayağıma vuruyao ağrı,ayakta olunca daha fazla hisediliyo 🫤
Ben 12 haftalığım ayakta fazla durunca bel ve kasık ağrım oluyor🥰

Kızlar yok mu cevap verecek olan ? Gebelikte dolgu yaptırılır mı?

Bildiğim kadarıyla yaptırılmıyor ama bazı doktorlar yapılabilir diyor, bir arkadaşım vardı hamileyken altı ay çekti ağrısını sızısını doktoru yapmadı, sonra başka doktora gidince yaptı bilmiyorum yani istersen doktora sor, geçmiş olsun aksilik işte 😑🌸🌸

Bazı diş tedavileri yapılıyor ama buna dolgu dahil mi bilmiyorum. Diş hekimine ve kadın doğuma danışman lazım canım en iyi cevabı o verir şimdi burda yapılır denir yapılmaz riske atma bu tarz şeyleri

Bildiğim kadarıyla yaptırılmıyor ama bazı doktorlar yapılabilir diyor, bir arkadaşım vardı hamileyken altı ay çekti ağrısını sızısını doktoru yapmadı, sonra başka doktora gidince yaptı bilmiyorum yani istersen doktora sor, geçmiş olsun aksilik işte 😑🌸🌸

benim doktorum da çok rahat , kesin yaptır bi şey olmaz der ama içim rahat etmez. Ağrı sızı olmazsa idare edeceğim mecbur. Sağ ol canım bu arada

Bazı diş tedavileri yapılıyor ama buna dolgu dahil mi bilmiyorum. Diş hekimine ve kadın doğuma danışman lazım canım en iyi cevabı o verir şimdi burda yapılır denir yapılmaz riske atma bu tarz şeyleri
Kardeşim diş hekimi. 2. Trimester de yapılır diyor ama ana yüreğim rahat etmiyor. İnşallah ağrı falan olmadan idare ederim .

benim doktorum da çok rahat , kesin yaptır bi şey olmaz der ama içim rahat etmez. Ağrı sızı olmazsa idare edeceğim mecbur. Sağ ol canım bu arada
Canım bazı Dr lar sıkıntı olmuyor der bazıları karşı olur. Benimde kaç tane dişimin içi oyuk. Birisinin içindeki yaptırdığım şey kaçtı

evet olmazmıı bende aynıyım birkacgundur o ayaga vurma olayı yordu valla

Back
X