Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    62
patronlar şey gözüyle bakıyor ,hamilesin performansın düştü , sende hamile kaldın dalgınlaştın.. gibi gibi
ilk hamileliğimde böyle bi iki imada bulundular ki izin almam, kontrollere bile cumartesi giderim
bide bundan önce 6 haftalık düşük yaptım o yüzden belli olana kadar söylemedim
ama artık söylerim
ben bir iş yerinde yöneticiyim patron seviyesine çok yakınım ve maalesef bu durum böyle kadın bile istihdam etmek istemiyorlar hamile kalır diye nefret ediyorum bu ataerkil düzenden

benim yakın arkadaşımın adı yoksa düşüncektimm ben de ada düşünüyorumm ne düşünürsünüzzz
Ada benimde arkadaşımın kızının ismi , bencede güzel bir isim
o koymasa bende düşünebilirdim
ben bir iş yerinde yöneticiyim patron seviyesine çok yakınım ve maalesef bu durum böyle kadın bile istihdam etmek istemiyorlar hamile kalır diye nefret ediyorum bu ataerkil düzenden
aynen öyle lafa geldi mi kadınları desteklemeliyiz diyorlar ama hamileyim dedin mi aaaa
potansiyel tatile gidecek çalışan oluyoruz

Ben 63 kiloyla hamile kaldım boyum 176 ilk 3 ay 1.5 kilo verdim 19. Haftam 65e yaklaştım. Ama çok dikkat ediyorum şekerim var
Canım benim de şekerim var bende diyetteyim 17 haftalık olduk çok şükür +3 kg ile devam ediyorum.İnsülin kullanıyor musun?

Ada benimde arkadaşımın kızının ismi , bencede güzel bir isim
o koymasa bende düşünebilirdim

aynen öyle lafa geldi mi kadınları desteklemeliyiz diyorlar ama hamileyim dedin mi aaaa
potansiyel tatile gidecek çalışan oluyoruz

Aynen işe birini alacak oluyorlar. bu doğurur deniyor :D e doğurabilir ?? geçen Almanya'da 66 yaşında bir kadın doğurmuş hahahshh

Canım benim de şekerim var bende diyetteyim 17 haftalık olduk çok şükür +3 kg ile devam ediyorum.İnsülin kullanıyor musun?
Yok sadece glifor dedi ama istemedim benim değerlerim sınırda sadece çoook dikkat ediyorum pilav bile yemiyorum ekmek vs :( insülin direncim yüksek sadece

Yok sadece glifor dedi ama istemedim benim değerlerim sınırda sadece çoook dikkat ediyorum pilav bile yemiyorum ekmek vs :( insülin direncim yüksek sadece
Glifor kullanabilirsin bende sabah akşam yarım alıyorum.Benimde vücudum gebelikle beraber şekere çok direnç gösterdi gebe olmadan önce bu kadar yüksek değildi.Ama endokrin Dr 28 .haftaya kadar kullanabileceğimi söyledi zaten bir Dr gözetimi altında olsan senin ve bebeğinin sağlığı açısından çok iyi canım..

Glifor kullanabilirsin bende sabah akşam yarım alıyorum.Benimde vücudum gebelikle beraber şekere çok direnç gösterdi gebe olmadan önce bu kadar yüksek değildi.Ama endokrin Dr 28 .haftaya kadar kullanabileceğimi söyledi zaten bir Dr gözetimi altında olsan senin ve bebeğinin sağlığı açısından çok iyi canım..
O ilaç beni mahvediyor zaten fmfliyim o yüzden her ay kontrol ettiriyorum karaciğer vs başka doktor kullanmana gerek yok dedi bilmiyorum zaten sürekli kontroldeyim iyice mahvolurum kullanırsam hamileliğim çok konforlu hiç midem vs bulanmadı ve bünyem direkt zayıflıyor öncesinde de kullandım 176 boyumla 55 kiloya kadar düşmüştüm korktum açıkcası homa ır. Kaç sizde

kızlar alışverişe başladınız mıı? 16+2yim bir yerden başlamak istiyorum

kızlar alışverişe başladınız mıı? 16+2yim bir yerden başlamak istiyorum
ben başlamadım. cinsiyetin kesinleşmesini bekliyorum. bide kızımdan kalanlar var. onları yıkayıp ütülerim eksiklerine göre bakıcam.
senin ilk çocuk yavaştan başla. sonraya kalınca hem birikiyor yetişilmiyor hemde maddi olarak zor oluyor

ben başlamadım. cinsiyetin kesinleşmesini bekliyorum. bide kızımdan kalanlar var. onları yıkayıp ütülerim eksiklerine göre bakıcam.
senin ilk çocuk yavaştan başla. sonraya kalınca hem birikiyor yetişilmiyor hemde maddi olarak zor oluyor
ay mesela ne almalı ilktee

Back
X