- 20 Ağustos 2024
- 126
- 69
- 13
Tamam inşallahyaaa bir prenses daha :)
ekledim :) erkek yazdım değişirse güncelleriz :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam inşallahyaaa bir prenses daha :)
ekledim :) erkek yazdım değişirse güncelleriz :)
benim yakın arkadaşımın adı yoksa düşüncektimm ben de ada düşünüyorumm ne düşünürsünüzzzbizde sevmeye başladık :)
ben bir iş yerinde yöneticiyim patron seviyesine çok yakınım ve maalesef bu durum böyle kadın bile istihdam etmek istemiyorlar hamile kalır diye nefret ediyorum bu ataerkil düzendenpatronlar şey gözüyle bakıyor ,hamilesin performansın düştü , sende hamile kaldın dalgınlaştın.. gibi gibi
ilk hamileliğimde böyle bi iki imada bulundular ki izin almam, kontrollere bile cumartesi giderim
bide bundan önce 6 haftalık düşük yaptım o yüzden belli olana kadar söylemedim
ama artık söylerim
Ada guzel isim bence bende acikcasi kiz olursa Ada dusunuyorum.benim yakın arkadaşımın adı yoksa düşüncektimm ben de ada düşünüyorumm ne düşünürsünüzzz
Ada benimde arkadaşımın kızının ismi , bencede güzel bir isimbenim yakın arkadaşımın adı yoksa düşüncektimm ben de ada düşünüyorumm ne düşünürsünüzzz
aynen öyle lafa geldi mi kadınları desteklemeliyiz diyorlar ama hamileyim dedin mi aaaaben bir iş yerinde yöneticiyim patron seviyesine çok yakınım ve maalesef bu durum böyle kadın bile istihdam etmek istemiyorlar hamile kalır diye nefret ediyorum bu ataerkil düzenden
Canım benim de şekerim var bende diyetteyim 17 haftalık olduk çok şükür +3 kg ile devam ediyorum.İnsülin kullanıyor musun?Ben 63 kiloyla hamile kaldım boyum 176 ilk 3 ay 1.5 kilo verdim 19. Haftam 65e yaklaştım. Ama çok dikkat ediyorum şekerim var
Ada benimde arkadaşımın kızının ismi , bencede güzel bir isim
o koymasa bende düşünebilirdim
aynen öyle lafa geldi mi kadınları desteklemeliyiz diyorlar ama hamileyim dedin mi aaaa
potansiyel tatile gidecek çalışan oluyoruz
Yok sadece glifor dedi ama istemedim benim değerlerim sınırda sadece çoook dikkat ediyorum pilav bile yemiyorum ekmek vsCanım benim de şekerim var bende diyetteyim 17 haftalık olduk çok şükür +3 kg ile devam ediyorum.İnsülin kullanıyor musun?
Glifor kullanabilirsin bende sabah akşam yarım alıyorum.Benimde vücudum gebelikle beraber şekere çok direnç gösterdi gebe olmadan önce bu kadar yüksek değildi.Ama endokrin Dr 28 .haftaya kadar kullanabileceğimi söyledi zaten bir Dr gözetimi altında olsan senin ve bebeğinin sağlığı açısından çok iyi canım..Yok sadece glifor dedi ama istemedim benim değerlerim sınırda sadece çoook dikkat ediyorum pilav bile yemiyorum ekmek vsinsülin direncim yüksek sadece
O ilaç beni mahvediyor zaten fmfliyim o yüzden her ay kontrol ettiriyorum karaciğer vs başka doktor kullanmana gerek yok dedi bilmiyorum zaten sürekli kontroldeyim iyice mahvolurum kullanırsam hamileliğim çok konforlu hiç midem vs bulanmadı ve bünyem direkt zayıflıyor öncesinde de kullandım 176 boyumla 55 kiloya kadar düşmüştüm korktum açıkcası homa ır. Kaç sizdeGlifor kullanabilirsin bende sabah akşam yarım alıyorum.Benimde vücudum gebelikle beraber şekere çok direnç gösterdi gebe olmadan önce bu kadar yüksek değildi.Ama endokrin Dr 28 .haftaya kadar kullanabileceğimi söyledi zaten bir Dr gözetimi altında olsan senin ve bebeğinin sağlığı açısından çok iyi canım..
Günaaaydın iyiyim sen nasılsın?Kızlar günaydın herkes iyidir umarım?![]()
kuymak neden zararlı olsun kiHanımlar gebelikte kuymak, ve acı biber yemenin
Zararı varmı
Zararı yoktur kuymak çok sık yerim oğlumda da yemiştim. Acı da sıkıntı olmaz bence abartmadanHanımlar gebelikte kuymak, ve acı biber yemenin
Zararı varmı
bencede abartmadıkça sorun olacağnı sanmıyorumZararı yoktur kuymak çok sık yerim oğlumda da yemiştim. Acı da sıkıntı olmaz bence abartmadan![]()
ben başlamadım. cinsiyetin kesinleşmesini bekliyorum. bide kızımdan kalanlar var. onları yıkayıp ütülerim eksiklerine göre bakıcam.kızlar alışverişe başladınız mıı? 16+2yim bir yerden başlamak istiyorum
ay mesela ne almalı ilkteeben başlamadım. cinsiyetin kesinleşmesini bekliyorum. bide kızımdan kalanlar var. onları yıkayıp ütülerim eksiklerine göre bakıcam.
senin ilk çocuk yavaştan başla. sonraya kalınca hem birikiyor yetişilmiyor hemde maddi olarak zor oluyor