Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
2 hafta geçti kese göreli çok merak ediyorum kalp atiyomu ne alemde acilde var mı böyle şeyler baksak geçen aylar kimyasalım olunca korkar oldum
Ben kanamam olduğu için Eskişehir şehir hastanesinin jinekoloji aciline gittim oradan kontrol ettiler kalp atışını duyduk ama sizin çoktan kalp atışını duymanız lazımdı gebelik haftasına göre niye duyamadınız?

Biraz gozlemle bakalim allah korusun canim dedigin sey baya ciddi bir sey illa baska bir belirtisi de olurdu. Ki sen hani dogum da yapmis birisin belki oradan da ayirt edersin su an panikle kiyaslayamamissindir belki de
Hiç suyum gelmedi ki önceki doğumlarımda 😌

Arkadaşlar Merhaba! Moralım cok bozuk Sımdı doktordan geldım once devlet hastanesi acilinde kan vermıstım sonra esım özele goturdu 3 gün önce baska şehirde verdıgım değer 1297 66 dı bugün 2429 cıktı 3 güne göre az dımı kese görünmedi henuz doktor 5 bın üstünde gözükür dedı Cumartesı alttan muayeneyle bakılacakmış sizce dış gebelıkmı gecırıyorum cok kötüyüm geldım eve yattım hemen
Canım üç günde iki katına çıkması gayet normal hiç sıkma canını.
Kiz o kadar al pazardakiler nispeten daha az katkilidir bence😭 ben tursucudan aldim yani en azindan
Pazara daha az güveniyorum ben ya denetim vs olmadığı için. Bu akşam canımı baya bir şey çektirdiniz evime gidince acısını çıkartacağım😂
kızlar sucuk yiyebiliyo muyuz 😂😂
Doktorum bana kasap sucuğu yiyebilirsin ancak demişti.

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-11-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
Topuzlu Topuzlu 34222 ocak5 martErkek5 Kasım 2025
@maviss_34323.29 ocak3 Kasım 2025
@Green girls11 şubatKız18 Kasım
@ErabiaE294.2 şubat9 Kasım
P poncikobella 39130 Ocak14 martKız6 Kasım
@minikkminik281.13 şubat20 Kasım
@Nefertitiiii281.3 şubatKız10 Kasım
C cilekcanavari 301.1 şubat
@MelinaTur361.3 şubatKız9 Kasım
@Nurse9535291.3 şubat13 Mart21 MartKız10 Kasım
simlumina simlumina 311.29 Ocak5 Kasım
@zeydli267 şubat14 Kasım
@selime6135351.27 şubat17 Kasım
@terapotikbiri29121 ocak28 Ekim
it is time it is time 361.6 şubat7 mart13 kasım
Synonyms Synonyms 36226 ocak2 Kasım
@naz-nazz30126 ocak2 Kasım
R Ruhezgisi 2814 Şubat11 Kasım
@Faylinn271.28 Şubat29 Ekim
HeySero HeySero 303.29 OcakErkek
@DaisyBrn301.30 Ocak4+17+1
@byz2642281.3 Şubat24 Mart
@brccrk321.14 Şubat20 Mart 4+1
@Lady Hacer321.18 şubatKız
@memurhanim (ikiz bebiş annesi)352.27 Ocak5+16+4Erkek
@Nebileyim2328383.18 Şubat5+1Kız18 Kasım
@kurabik362.30 Ocak5. Hafta7+16 Kasım
@lina0711251.26 Ocak11 mart18 mart7 Kasım
@nonstoplearning1 Şubat5+17+0Kız
@pamukusu241.22 Ocak5+36+6Erkek
@lilo0030 Ocak6+66 Kasım
@MoriAy341.11 şubat22 Mart5 Nisan18 Kasım
@kirmizipatiklikiz332.3 Şubat
@teacherlife251.3 Şubat5+46+3Kız10 Kasım
@papatya182848251.1 Şubat10 martErkek8 Kasım
K kubraumt 333.19 Şubat25 Kasım
Merhaba 2022 Ekim annelerinden sonra 2. Hamilelikle 2025 Kasım annelerine giriş yapmaktan mutluluk duyuyorum. Herkesi tebrik ediyor ve sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum. :)

lütfen listeye beni de ekler misiniz?

Yaş:31 2.çocuk kese:5+6 Sat:4 Şubat Tahmini doğum: 14.11.25

Günaydın kızlar heyecandan daha fazla uyuyamadım kalktım kontrole gideceğim bugün 15 gibi dualarınızı bekliyorum inşallah kanama alanı küçülmüştür ya da yok olmuştur risk gitmiş olsunn 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Canım güzel haberlerle dön inşallahh 🙏 Eminim küçülmüştür zaten. Şimdi tam kaç haftalıksın? Benim 9 hafta kontrolüm olmayacak 10. Haftada gidicem bi sonraki ctesi. Çook merak ediyorum ultrasonda nasıl görünüyor 😁 kontrolden cıkınca yaz hemen bize

Canım güzel haberlerle dön inşallahh 🙏 Eminim küçülmüştür zaten. Şimdi tam kaç haftalıksın? Benim 9 hafta kontrolüm olmayacak 10. Haftada gidicem bi sonraki ctesi. Çook merak ediyorum ultrasonda nasıl görünüyor 😁 kontrolden cıkınca yaz hemen bize
Yazarım inşallah güzel şeyler de yazarım şöyle yürüyüş pilates yapan hamileler gibi olmak istiyorum yatmaktan sıkıldım iki haftadır yatıyorum😂😂 şu an tam 8+3 üm canım

Yazarım inşallah güzel şeyler de yazarım şöyle yürüyüş pilates yapan hamileler gibi olmak istiyorum yatmaktan sıkıldım iki haftadır yatıyorum😂😂 şu an tam 8+3 üm canım
İnstada görüyorum valla karnı burnunda kadınlar şıkır şıkır dans ediyor 😂 benim hamileliğin başından beri vücudum gevşedi daha 9 haftada hareketsizlikten skdjdjd

Ben hiç lekelenme yaşamadım ama önceki durumlardan dolayı temkinliyim. Leke insanı tedirgin ediyor oturalım oturduğumuz yerde 😂 şunun şurasında riskli zamanların geçmesine ne kaldı sanki
mecburen oturdum zaten ayaklarımı uzattım yatıyorum eşim kalkmayı yasakladı temel ihtiyaçlarım için kalkabiliyorum 😂 ben de aynı şekilde önceki durumlardan dolayı endişelendim ama bu gerçekten lekelenme diğer türlüsünü de bildiğim için şükür diyorum 🙏 az kaldı ya rahatlamamıza 3 hafta daha sabredeceğiz

mecburen oturdum zaten ayaklarımı uzattım yatıyorum eşim kalkmayı yasakladı temel ihtiyaçlarım için kalkabiliyorum 😂 ben de aynı şekilde önceki durumlardan dolayı endişelendim ama bu gerçekten lekelenme diğer türlüsünü de bildiğim için şükür diyorum 🙏 az kaldı ya rahatlamamıza 3 hafta daha sabredeceğiz
12. Haftaya yaklaştıkça bana bir rahatlama geliyor. Çevremdeki sağlıklı ilerleyen hamilelikleri de görünce dedim ki amaaan çilek nasibi olan sorunsuz büyüyor işte.
Eşimin teyzesinin kızı hamileymiş yeni öğrendik, benimle tam aynı haftadaymış 8+5. Onun ilk gebeliği ve herşey yolunda gidiyor risklerden falan da haberi yok tabi bilmemek huzurdur diyorum her zaman. Neyse dün dedik ki kutlayalım, pasta falan aldık eşimin teyzesine gittik kuzenleri de çağırdık. Benim hamileliğimi bilmiyorlar henüz. İlk kaybımı biliyorlar sadece. Kendini kötü hissetmesin diye elimden geleni yaptım hep bebeğiyle alakalı konştum, ona hiç iş yaptırmadım. Ama baktım bebekle alakalı pek konuşmuyorlar bizim önceki durumdan dolayı hassasiyet göstermek istediler belki. Bi üzüldüm içim bi tuhaf oldu hamile olduğumu falan unuttum bi an. Bunu da neden anlattım bilmiyorum sabah sabah içime dert olmuş :D

12. Haftaya yaklaştıkça bana bir rahatlama geliyor. Çevremdeki sağlıklı ilerleyen hamilelikleri de görünce dedim ki amaaan çilek nasibi olan sorunsuz büyüyor işte.
Eşimin teyzesinin kızı hamileymiş yeni öğrendik, benimle tam aynı haftadaymış 8+5. Onun ilk gebeliği ve herşey yolunda gidiyor risklerden falan da haberi yok tabi bilmemek huzurdur diyorum her zaman. Neyse dün dedik ki kutlayalım, pasta falan aldık eşimin teyzesine gittik kuzenleri de çağırdık. Benim hamileliğimi bilmiyorlar henüz. İlk kaybımı biliyorlar sadece. Kendini kötü hissetmesin diye elimden geleni yaptım hep bebeğiyle alakalı konştum, ona hiç iş yaptırmadım. Ama baktım bebekle alakalı pek konuşmuyorlar bizim önceki durumdan dolayı hassasiyet göstermek istediler belki. Bi üzüldüm içim bi tuhaf oldu hamile olduğumu falan unuttum bi an. Bunu da neden anlattım bilmiyorum sabah sabah içime dert olmuş :D
Ayyy canım çilek kıyamam sana dert etme inşallah her şey yolunda bu bebişin çok güçlü bu arada kesinlikle cehalet mutluluk😂

Ayyy canım çilek kıyamam sana dert etme inşallah her şey yolunda bu bebişin çok güçlü bu arada kesinlikle cehalet mutluluk😂
Evett bu bebişim en başından beri beni hiç üzmedi herşey yolunda ilerledi. Rabbim devamını da sağlıkla nasip etsin inşallah güzel güzel büyüsün :)

Back
X