Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Açıkcası teker durumunu hiç araştırmadım ne yalan söyliyim. Ben öncelik hafif olmadına birde fiyatına baktım 😀Ama araba olarak hafif. Bazı e bebeklerde va oluyor orada da inceleyebilirsiniz tabi.
Her şeyine bakmaya çalışıyorum zaten her şeyine bakınca fiyatlar 40binden başlıyor :D :D O yüzden bazı şeyleri görmezden gelmem gerekecek ancak yolda sürüşü önemli tekerlekleri kazık gibi olanları oynatmak zor olacaktır.

Her şeyine bakmaya çalışıyorum zaten her şeyine bakınca fiyatlar 40binden başlıyor :D :D O yüzden bazı şeyleri görmezden gelmem gerekecek ancak yolda sürüşü önemli tekerlekleri kazık gibi olanları oynatmak zor olacaktır.
Benim ilk dev araba bundandı dediğin gibi tekerlekler çok zor gidiyordu. Hele çocuk 6 aylık oldu büyüdü bu parklardaki yürüyüş yollarında sanki arabayı sırtımda taşıyordum. Böyle silikon gibi bir tekerlek sanki yere yapışıyordu

IMG_7893.webp

Benim ilk dev araba bundandı dediğin gibi tekerlekler çok zor gidiyordu. Hele çocuk 6 aylık oldu büyüdü bu parklardaki yürüyüş yollarında sanki arabayı sırtımda taşıyordum. Böyle silikon gibi bir tekerlek sanki yere yapışıyordu

Eki Görüntüle 3570271
Nasıl kibar duruyor aslında hafif ve konforlu gibi. İşte bilemiyoruz ben de tecrübesizim ilk defa bebek arabası bakıyorum umarım doğru olanını seçer uzun süre kullanırız

Nasıl kibar duruyor aslında hafif ve konforlu gibi. İşte bilemiyoruz ben de tecrübesizim ilk defa bebek arabası bakıyorum umarım doğru olanını seçer uzun süre kullanırız
Bende beğenerek almıştım ama yanlış seçimmiş 😅 inşallah tam istediğim gibisini bulursun bence bebek arabası önemli ya eşim bana kızmıştı eve araba alıyoruz sanki diye 😀

Bende beğenerek almıştım ama yanlış seçimmiş 😅 inşallah tam istediğim gibisini bulursun bence bebek arabası önemli ya eşim bana kızmıştı eve araba alıyoruz sanki diye 😀
Bana da eşim diyor ne olacak alt tarafı araba diye ama en uzun kullanacağımız şeylerden biri bir anne-bebek çantası bir araba yani :/ Bu ikisine önem veriyorum. Anne yanı yatak bi de :D

Kızlar 2 gündür fenayım bi grip oldum berbat haldeyim 🤧 ilac içemiyorum ihlamur kaynattim balli limonlu onu ictim sabah birde şimdi iceyim dedim 2 fincandan fazla icmeyin diyolar yoksa ben bi demligi bitirirdim de :( baska ne yapabilirim terleyemiyorum da afada bi hararet basiyor yarim saat sonra geçiyor. Birde hapşırık geliyo gibi burnumda kalıyor oda gözüme vuruyo gözümden yaşlar akıyor akşama kadar agliyo gibi bi burnumu bi gözümü sildim.

Doktora gitsem yapacagi bisey varmi sabahbona göre gideyim. Yapacak biseyi yoksa bosuna gitmiyim yatiyim dinleniyim diyorum

Sizede cok gecmis olsun.🙏 Bizde de arefe günü eşim kötüydü 2 günde topladı sonra ben basladim işte. Birde bayramda buralar cok soguktu oraya buraya git derken ordan da kaptim biraz.

Evet zencefil içerken çok zorlanıyorumbende pek begenmem ama yarin zorlicam iyilesiyimde yeterki. beni de ıhlamur rahatlattı bugün 2. Fincanı simdiye sakladim yatarken en azindan rahat uyuyayim diye simdi içtim.

Ben o zaman hiç yormiyim kendimi doktor diye. Ben bas agrim yok diye parol da icmedim ama iceyim bi tane o zaman eahatlatir o da

Çok geçmiş olsun. Ben de bayram boyunca yattım, hala da devam ediyor etkileri.

Sıcak içeceklerle ilgili bir tavsiyem olacak. Benim doktorum da günde sadece bir fincan ve tek bir çeşit bitki çayı olabilir demişti en baştan beri. O yüzden ılık bir şeyler içme ihtiyacımı sıcak su içine biraz limon sıkıp ve çok az bal ekleyip içerek geçiştirdim, boğazı yumuşatıyor en azından bu tür bir içecek. İstediğim kadar içtim böylece. Limonun fazlası da mideme kötü geldi gerçi ama birkaç gün idare ettik. Limon iyi geliyorsa deneyebilirsiniz.

plesenta aşağıda olunca ne oluyormuş ? Benımde aşağıda dendi vajinal ağrım oldu bugün normal mi
Eger yukarı cıkmazsa doguma kadar yada yer değiştirmez ise normal dogum olmuyor sezeryan olmak durumunda kalınabiliyor. 32.haftamda kanama olabilir mi diye bakacak doktor yada normal dogum olurmu olmaz mı diye .

Geçmiş olsun.💐

Su an yine herkes hastalıktan kırılıyor. Bayram ziyaretlerinin de etkisi oldu sanırım. Eşim de çok hasta. Güya benden uzak durmaya çalışıyor. Ama aynı evin içinde illa herkese uğrar illet o_O

25-26. Haftalarda ödem genel bi hamilelik şikayeti. Haricen gebelik şekeri ödem yapar mı bilmiyorum ama gebelik şekeri için diyet yapmaya başladığımdan beri ödem neredeyse tamamen gitti 🤔

Beni görenlerin ödemin gitmiş. Süzülmüşsün demesinin yanında; ayağıma olmayan, sıkan ayakkabı rahat oluyor. Sabahları hükmedemediğim odun gibi parmaklarım öğleye doğru anca açılıyordu. Şimdi hiç yok gibi. 🤷‍♀️
Eşimin amca kızında çıkmıs gebelik şekeri ve yüzü vücudu çok şişmiş. Alakalı mi acaba diye düşündüm bende. Benim sadece ayak bileklerim şişiyor ama normalde de varis var bacaklarımda. Anneden gelen bir şey. Hep şişer varis kaynaklı. Bakalım sonuçlar ne olacak. ❤️🤲

Kızlar kızlarr.. Çok şükür benim minik kuşum iyiymiş. Şekerli suyu içtim saatimi bekliyorum kan vermek için. O arada baktık bebeğe. ❤️🥰 Beyindeki sıvı kesesi 9 mmmis ilerleme yok hatta düşme var dedi. 15 gün sonra bir daha kontrole çağırdı. Sadece beyin sıvısına bakacak. Normal kontrol 1 ay sonra. Plesanta iyiymiş eşim öyle duymuş ay plesantayı sormadım dedim sekretere iyi olduğunu söyledi dedi 🤣 çıkmış şükür sanırım zaten detaylı doktoru doğum kanalını kurtarmis demişti 🤲❤️🥰 856 Gr, 32 cm olmuş cimcimem çok cici de bir poz verdi uyuyordu gördük yüzünü ❤️🥰😍 kesinlikle ablasına benziyor ❤️🥰😍 öğleden sonra sonuçlar için arayacaklar bakalım ❤️🥰

plesenta aşağıda olunca ne oluyormuş ? Benımde aşağıda dendi vajinal ağrım oldu bugün normal mi
Buradaki kozların bi çoğunun plesentası yukarda onlarda da ağrı oluyormuş sanırım ağrı normal bir şey 😍 plesentanın aşağıda olup rahim ağzını kapatması sıkıntılı bir durum. Ama çoğunlukla 28. Haftaya kadar hareketli olduğu için yukarı çıkıyormuş. Bazılarımızın aşağı yerleşmiş kanama vs olabiliyor ama ben de hiç olmadı kanama. Doktorum detaylı ultrasonda çoğu kısmı çıkmış azıcık kalmış orası da zamanla çıkar yukarı dedi ama bekliyoruz bakalım. Eğer doğum zamanına kadar aşağıda kalırsa normal doğum olmuyormuş sezaryen oluyormuş yalnızca

Kızlar kızlarr.. Çok şükür benim minik kuşum iyiymiş. Şekerli suyu içtim saatimi bekliyorum kan vermek için. O arada baktık bebeğe. ❤️🥰 Beyindeki sıvı kesesi 9 mmmis ilerleme yok hatta düşme var dedi. 15 gün sonra bir daha kontrole çağırdı. Sadece beyin sıvısına bakacak. Normal kontrol 1 ay sonra. Plesanta iyiymiş eşim öyle duymuş ay plesantayı sormadım dedim sekretere iyi olduğunu söyledi dedi 🤣 çıkmış şükür sanırım zaten detaylı doktoru doğum kanalını kurtarmis demişti 🤲❤️🥰 856 Gr, 32 cm olmuş cimcimem çok cici de bir poz verdi uyuyordu gördük yüzünü ❤️🥰😍 kesinlikle ablasına benziyor ❤️🥰😍 öğleden sonra sonuçlar için arayacaklar bakalım ❤️🥰
Ay bak sonunda çıkmış plesenta çok şükür. Şeker yüklemesi sonuçları da iyi çıksın tamamdır çok şükür kuzucummm 🥰🥰🥰

Hadi gözün aydın canım beyin sıvısı icin çok sevindim ahhhh bizim bu plesenta sorunumuz enazından seni eledik bu iyi haber darısı kalanlara :)

Ay bak sonunda çıkmış plesenta çok şükür. Şeker yüklemesi sonuçları da iyi çıksın tamamdır çok şükür kuzucummm 🥰🥰🥰
İnşallah kuzum inşallah 🤲🥰 çok şükür bin şükür ya. Beyindeki sıvı kesesi ilerlemeyecek gibi görünüyor dedi inşallah da ilerlemez bakalım 15 gün sonra bir daha bakacak sadece o kısıma 🤲❤️ güzel haberler alıyorum inşallah şeker yüklemesi de iyi gelir de bir rahatlarim.kuzummm ❤️🥰🤲

Buradaki kozların bi çoğunun plesentası yukarda onlarda da ağrı oluyormuş sanırım ağrı normal bir şey 😍 plesentanın aşağıda olup rahim ağzını kapatması sıkıntılı bir durum. Ama çoğunlukla 28. Haftaya kadar hareketli olduğu için yukarı çıkıyormuş. Bazılarımızın aşağı yerleşmiş kanama vs olabiliyor ama ben de hiç olmadı kanama. Doktorum detaylı ultrasonda çoğu kısmı çıkmış azıcık kalmış orası da zamanla çıkar yukarı dedi ama bekliyoruz bakalım. Eğer doğum zamanına kadar aşağıda kalırsa normal doğum olmuyormuş sezaryen oluyormuş yalnızca
Kuzum çıkmaya hareketlendiyse sende hic endişe etme yukarı cıkar bende rahmi kapatmıyor ama oynamada yok bakalım bir anda cıkar belki 😂

Geçmiş olsun.💐

Su an yine herkes hastalıktan kırılıyor. Bayram ziyaretlerinin de etkisi oldu sanırım. Eşim de çok hasta. Güya benden uzak durmaya çalışıyor. Ama aynı evin içinde illa herkese uğrar illet o_O

25-26. Haftalarda ödem genel bi hamilelik şikayeti. Haricen gebelik şekeri ödem yapar mı bilmiyorum ama gebelik şekeri için diyet yapmaya başladığımdan beri ödem neredeyse tamamen gitti 🤔

Beni görenlerin ödemin gitmiş. Süzülmüşsün demesinin yanında; ayağıma olmayan, sıkan ayakkabı rahat oluyor. Sabahları hükmedemediğim odun gibi parmaklarım öğleye doğru anca açılıyordu. Şimdi hiç yok gibi. 🤷‍♀️
Bende seni merak ettim canım dedim dün de sanki göremedim grupta bir sıkıntı mı var diye gözler arıyor aşına olan hamilleri

Maşallahhh şeker yüklemesi de iyi gelir sonucu inşallah. 856 gr oh oh 1 kiloya az kaldı 😍

Bana da eşim diyor ne olacak alt tarafı araba diye ama en uzun kullanacağımız şeylerden biri bir anne-bebek çantası bir araba yani :/ Bu ikisine önem veriyorum. Anne yanı yatak bi de :D
Ben park yatak almıştım elele den anne yanı da kullanılıyor.
Ama anne bebek çantası olarak dünyanın en saçma çantasını almışım üstüne 40 kere değiştirdim 😀😀😀

Ben park yatak almıştım elele den anne yanı da kullanılıyor.
Ama anne bebek çantası olarak dünyanın en saçma çantasını almışım üstüne 40 kere değiştirdim 😀😀😀

Ben de elele düşünüyorum bakalım.
Çok çeşit var tabi anne bebek çantasında da. Bazılarının fiyatları saçma yüksek insan düşünüyor kaç yıl kullanırım bunu diye.

Elhamdülillah 🥰 çok sevindim bacım. İns şeker yüklemeden de güzel haberler alalım 🤲🏼
Bende seni merak ettim canım dedim dün de sanki göremedim grupta bir sıkıntı mı var diye gözler arıyor aşına olan hamilleri
Yokluğunun fark edilmesi güzel şey. :KK74:

Dün bayramda görüşemediğim kardeşime gittim. Yol yordu. Akşam yemekten sonra bi yatmışım. Gece defaetle çişe kalkmanın dışında bi de sabah namazına uyandım :eek:

Fırsat buldukça okuyorum, bugün şehir dışından misafirim var. Onları gezdireceğiz. Aralarda yazarım ins 🥰

Back
X