Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    34
ayy ciddi misin?! 😍 var var, denesene bi’ oluyor mu, tam nasil yapiliyor, airpodsu bi’ bulup deneyeyim ben de sabah, cok buyuk sevaba gectin su an, doktor kontrolleri bir aya cikardi zira nasil sabredecegim diye delirmecelerdeydim, duyabilirsem manyak gibi dinlerim ben artik bol bol ahahah 😂
Sizin dediğinizi bilmiyorum ama hani şu Dr larin dinlediği şey var ya hani hastaları ciğerlerini sırtını falan dinliyor ya kulağına takıp. Bir kadın onunla dinliyordu karnını bence mantıklı

Yok canım gayet iyisin. Doktorum 2-3 kilo normal suan dedi bana. Ama ben yemek yememe rağmen bir kilo vermişim anlamadım normalde kiloya da elverişliyim. Ama tatlı yemezsem almam tatlıda midemi bulandırır
Aa çok iyisin maşallah :) ilk günler bende yarım kilo vermiştim sonra almışım ama yeme düzenim aynıydı yani şaşırdım açıkcası ne kadar az kilo alsak o kadar iyi bence benim 2. Gebelik diğerinde 18 kilo almıştım ama çok şükür hepsini verdim inşallah bundada verebilirim

Ya çoğunuz ablam, küçüklerimde kız kardeşim ama ilişki bebeğe zarar vermeden de yaşanır yani kocanızı memnun etmek açısından diyorum
Aslında özel konular bunlar ama herşeyi konuşuyoruz sonuçta
İlişki olmadanda karşılıklı tatmin mümkün 🥰 böyle durumlarda eşlerimizden uzak kalmamak bence çok önemli
Canım bizdemi terslik var acaba 4. Seneyi geçti evleneli. Ama hiç adet dönemi olsun lohusalik dönemi olsun bu tatmin etme olayını yaşamadık. Çok isterdim ama eşim istemiyor. O heyecanla kesin ilişkiye geçiyor bizimki 🤣

Ya çoğunuz ablam, küçüklerimde kız kardeşim ama ilişki bebeğe zarar vermeden de yaşanır yani kocanızı memnun etmek açısından diyorum
İlişki olmadanda karşılıklı tatmin mümkün 🥰 böyle durumlarda eşlerimizden uzak kalmamak bence çok önemli
Canım bizdemi terslik var acaba 4. Seneyi geçti evleneli. Ama hiç adet dönemi olsun lohusalik dönemi olsun bu tatmin etme olayını yaşamadık. Çok isterdim ama eşim istemiyor. O heyecanla kesin ilişkiye geçiyor bizimki 🤣
Ben baya bebeği hissediyorum ya🥰 113 gram çıktı bu günki kontrolümde. Yani 17 hafta gebelikteki büyüklükde şuan ileriden gidiyor hafiften
Az önce çok net karnında hareket ettiğini hissettim
Artık hissedebilirz. Maşallah

Ben kilo vermeme rağmen göbek 6 aylık gibi alttan çıktı. Hem ikiz diye hemde herkesin göbeği aynı değilmiş. Bazılarının geç çıkarken bazılarının erken çıkıyormuş 🥰
İyi bari bunu duyduğuma sevindim çünkü benim ki tek bebek o kadar yer kaplamıyor benim göbek aldı başını gitti 🤭 ama zatne şişmanlık göbeği değil böyle değişik hassas şiş desen değil sert gibi de değişik bir hal aldı

Kizlar bu gun gece uyurken bir ıslaklık oldu baktım koyu renkte kanamaymis. Ben su sandım çünkü ćamaşirdan kıyafete bile geçti sonra da hiç gelmedi. Hastanedeyken de 2 kere bu şekilde oldu biranlik gelip sonra hiç gelmiyordu. Acaba kanama alani mı çıkıyor. Dün yoruldum pazara falan gittim biraz ağırda taşımış olabilirim. Şuanlık Dr aramicam eğer yine olursa haber ederim.

Sana dedikten sonra dinledim de daha çok küçük sanırım bunun için, 20. Haftadan sonra falan duyulur diye tahmin ediyorum çünkü bu şekilde yapan çok var. Ultrason olmadığı için de daha az tehlikesiz bebek için 🥰
ara ara deneriz. 😬 ben de duyarsam yazarim buraya. saglik ocagindaki cihaz 16. haftadan sonra ses veriyormus mesela, onun gibi de olabilir.

kesinlikle katiliyorum. doktor riskli derse boynumuz kildan ince tabii, once saglik ama bir problem olmadigi surece de normal hayata devam etmeli sanki. ben cok ozluyorum da mesela artik hormonlardan mi nedir bilmiyorum da 😬 bir de tebrubeli anneler daha iyi bilir ama hamilelik donemi ilerledikce kadinlarda libido artisi oluyormus deniyor, daha o gunlere gelecegiz 😊

Kizlar bu gun gece uyurken bir ıslaklık oldu baktım koyu renkte kanamaymis. Ben su sandım çünkü ćamaşirdan kıyafete bile geçti sonra da hiç gelmedi. Hastanedeyken de 2 kere bu şekilde oldu biranlik gelip sonra hiç gelmiyordu. Acaba kanama alani mı çıkıyor. Dün yoruldum pazara falan gittim biraz ağırda taşımış olabilirim. Şuanlık Dr aramicam eğer yine olursa haber ederim.
cok cok gecmis olsun 🙏🏻 dua edelim sizin icin de, hamilelerin dualarin kabul olurmus derler ya, bol saglik sifa olsun. 🙏🏻

Canım benimde başıma bir kere geldi meğer rahim ağzında polip varmış alttan muyene oldun mu hiç? İyi bakıldı mı?

kesinlikle katiliyorum. doktor riskli derse boynumuz kildan ince tabii, once saglik ama bir problem olmadigi surece de normal hayata devam etmeli sanki. ben cok ozluyorum da mesela artik hormonlardan mi nedir bilmiyorum da 😬 bir de tebrubeli anneler daha iyi bilir ama hamilelik donemi ilerledikce kadinlarda libido artisi oluyormus deniyor, daha o gunlere gelecegiz 😊
Evet aynen öyle oluyor 😂 ama aksine kocasından iğrenenlerde oluyor gebelik sürecinde kişi ile alakalı sanırım

Artık hissedebilirz. Maşallah
Kişi ile alakalı olabilir ya:) bazılarının tercihi değil, bazıları da sevebilir
Eşlerimiz sonuçta helal kılmış Allah
Bi seçenek olarak durabilir köşede

Arasanmı ya acaba
Ya da benmi çok evhamlıyım, böyle durumlarda hastaneye koşuyorum hemen
Normal demişmiydi doktorun böyle olmasına
İnşallah önemli bişey yoktur

Geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir

Günaydın kızlar . Az önce diş dolgum düştü . Yaptırabilir miyim ? Bebeğe zararı olur mu ? Orayı uyuşturacaklar falan . Of durdu durdu hamileliği buldu . 15 yıldan beri düşmeyen dolgu 🙂↕️

Back
X