- 6 Mart 2019
- 2.732
- 5.988
Kızlar bende 4. Ay aşısını 8 martta yaptırmıştım tam gününde değil hani 10 kişi olmasını bekliyorduk ya sağlık ocağı bekletmişti 2. Ayda. 4. Ayda da dediler ki 2 ay geçsin öyle gelin neyse işte o zaman yaptılar
Şimdi ben Pzt e randevu aldım egzama ve kilo takibi için doktordan o gün menenjit yapmaz. 10 gün kontrol süresi ya 2 3 Nisan gibi en geç yaptırmam lazım özel aşılarını erken olmaz dimi? Randevuyu kaydırsam mı acaba bir iki gün daha geçen ay da götürmedim ya bir an önce de gitmek istiyorum o yüzden. Bir de yine eşim gidiyor o gitmeden şu egzama problemi çözülsün istiyorum
Biz 1 şubatta yaptırdık menenjit ile rotayı, 4 nisandan önce olmaz dedi doktoru bugün. Ama sonra olabilir, bir ay sonra bile olur dedi (hatta rota galiba sekizinci aya kadar olabiliyormuş). Biz de bayram sonrası yaptırırız diye konuştuk.
Bu arada devlet aşıları da aynı şekilde. Vaktinden bir gün bile erken yapılmıyor ama bir ay vakti oluyor. Bizim altıcı ay aşıları galiba 27 nisan en erken 26 mayıs en geçmiş ama 26 mayısı geçerse de sorun değil dedi doktoru.